Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » MP3-4 lejátszó építése
Lapozás: OK   10 / 10
(#) Inhouse válasza adapter hozzászólására (») Jan 15, 2020 / 1
 
Egy ismerősnél a gyári autórádió vacakolt hasonlóan. Nem lett egyértelműen meg az, hogy miért, de ha az MP3 ID3v2 tag albumképet kivettük, akkor a java már ment. Arra nem emlékszek, hogy magát az ID3v2-t is kikapcsoltuk és csak v1 maradt-e... De így is volt amit nem játszott. Volt ami 128kbit-re konvertálva ment csak, kaotikus volt. Viszont ilyen kinézetű lejátszóval nem volt még gondom.
(#) adapter válasza Inhouse hozzászólására (») Jan 15, 2020 /
 
Én nem tudom mi lehet, formatáltam FAT-re, 2GB, csak 01-02-03.mp3 meg ilyenek a filenevek kép nincs az adatokban... Most sem megy.. Rádugom, dumál, bemenetet tudok lépteteni, de mintha üres lenne a PEN.
(#) Inhouse válasza adapter hozzászólására (») Jan 16, 2020 / 1
 
Esetleg még próbáld meg egy másik pendrive-al, lehet azzal van baja. Ha úgy sem megy, akkor nagy valószínűséggel rossz a kütyü.
(#) adapter válasza Inhouse hozzászólására (») Jan 18, 2020 /
 
Köszi a bajlódást, USB-ről semmilyen formában nem tudom lejátszásra bírni, viszont TF-ről azonnal megy 4GB-osom van, de viszi. Így probléma "nemmegoldva" de kikerülve......
Következő: »»   10 / 10
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem