Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
 
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   349 / 349
(#) gernerakos válasza pucuka hozzászólására (») Márc 18, 2020 /
 
Az általad felvázolt szuperheterodin rendszerű oszcillátoros megoldás nem is hangzik rosszul, talán még ki is tudom vitelezni.
A fűrészgenerátor nincs kivezetve a szkópon, úgyhogy majd azt is meg kell oldani, hogy meglegyen a szükséges vízszintes eltérítés.
Kiindulási ötletnek mindenképpen jó lesz amit írtál, köszönöm a választ.
Viszont annyit szeretnék leszögezni, hogy nincs égető szükségem egy spektrum analizátorra, mert ha most meg akarok mérni, azt egyetemen meg lehet oldani, vagy veszek egy RTL SDR-t, ahogy írtad. Inkább csak tanulni szeretnék, ennyi lenne a cél.
(#) pucuka válasza gernerakos hozzászólására (») Márc 18, 2020 /
 
Az embernek fiatalkorában sok sok megvalósítandó projekt nyüzsög a fejében. Egy részük megvalósul, de a többségük nem, különböző okok miatt, de azért érdemes a dolgoknak utána járni. Gyűlik a tapasztalat, és az egyáltalán nem baj.
A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2020
(#) Tyutyu 49 hozzászólása Márc 22, 2020 /
 
Keresném Panasonic SA-AK 300 mini hifi rajzát / vagy csak részletét/. Nem szedtem még szét,és őszintén ne is tudtam a hibáról. A hiba jelenség a következő: A készüléket feszültség mentesítettem délelőtt 8 óra körül, mondván megy garázs rádiónak,az új meg megy a régi helyére. Olyan 16 óra körül dugtam vissza a hálózatba, akkor bekapcsolás helyett egy pillanatra bekacsolt / húzott a relé és megvillant a kijelző/ majd kb.2 másodpercen belül kiállt F61 hibakódra. Kb. egy óra elteltével a be gomb és a CD kiadó gomb egyszerre megnyomásával elindult. Ha kihúztam újra,és kb. 5 percig nem volt feszültség alatt akkor újra kezdte az egészet. Én úgy gondolom ez valami memória akku hibára utal.
Jó volna tudni milyen kell bele / ha csak nem kondival van megoldva/. Ebben kérném a segítségeteket.
(#) janigel válasza Tyutyu 49 hozzászólására (») Márc 22, 2020 /
 
Ez talán jó lesz.
Kapcsolási rajz is van a végén, a második oldalon kezdődik.
(#) Tyutyu 49 válasza janigel hozzászólására (») Márc 23, 2020 /
 
Köszönöm a rajzot!
(#) lecnevhecs válasza lecnevhecs hozzászólására (») Márc 25, 2020 /
 
Sziasztok, rádiórésze szól, csak a magnórésze nem működik, nem indul meg. Ezért volna szükségem a rajzra hátha megtudnám javítani. Már írtam előzőleg (Mega Szound sx-2301-es hordozható rádiómagnóról volna szó). Ebbe a KORONA VÍRÚSOS időszakban.
Következő: »»   349 / 349
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu