Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Renault elektronika
Témaindító: Ifjbockgaben, idő: Dec 12, 2009
Témakörök:
A belselyéről müködés közben
Nem valószinü határozott feszültség jelenik meg a csatiban egy reflektor izzót ki villant ha gyenge az érinkezés akor azt nem lehet terhelni márpedig 50w az nem kevés.
A csatlakozót leszedtem adtam neki kontakt sprét. Ugy láttam csak ugy férnék hozzá ha fölvágnám a harmonikát,de gondolkozom rajta.
Igaz thalia de a harmonika alatt egy csatit fogsz találni. Az a harmonika valószinűleg vágás nélkül is bontható. Thaliánál a záró reteszt fel kell húzni.
Minden harmonika bontható vágás nélkül. Általában a peremen idomulnak a csatlakozóhoz a modernebb autóknál.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, megnézem még a vezeték törést.
Sziasztok.
Keresek Laguna I 94 és 97-s évjáratú autóhoz hibakód ólvasót, melyik jó hozzá? ELM327-tel nem jártam sikerrel, megvettem a 12pin-16pin obd adapter kábelt is.
Na enyniért már hivatalos helyen is kiolvasták volna. 5000Ft kérnek el általában.
Szia az olvasót kölcsön kaptam, a kábelt pedig azért vettem meg mert 2db Laguna van a családban.
Viszon még mindíg nem tudom milyen olvasót kellene néznem!!! A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2022
sziasztok!
A Megane2 sedanban, milyen a FÖBIZTOSITEK? amit a neten lattok az mind CAL2 tipusu. Nélam viszont CAL1 talalhato a pozitiv sarun. Renault Megane Sedan 1.6 16V 113LE 2005 legyen szep napotok.........
Hi Mesterek!
Crash szenzor hibám van ami jön megy. Szetkaptam a kocsi belsejét. Az ülést is ki kellet szedni, hogy hozzá férjek a "B" oszlophoz. Siralmas a csatlakozó megoldásuk az ülésnél, na mindegy Szóval a kérdésem az lenne, hogy ki lehet valahogy mérni a szenzort, 2 vezetékes? Illetve ki kaptam a középső boxot, ami a gardán alagútnál van, s nem találtam alatta a airbag vezérlőt, hava rakhaták a franciák? Ki akarom zárni a vezeték hibát. A kocsi: 2006 laguna ph2. Válaszokat segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok
tudja valaki h ennek a csatlakozónak mi a pontos neve? Renault Megan II kormány vezérlőnek a csatlakozója. Pont az ellen darabja kellene THX
Látod rajta a számokat? Az alapján tudsz keresni katalógust, amiben benne van.
Akkor legalább írd be ide a számokat, mert a képről nem tudom leolvasni.
Szia! Mini ISO csatlakozónak nézem, gyors keresés alapján ellendarabot nem találtam, de munka közben nem fordítottam rá sok időt.
Találtam, itt: Bővebben: Link. Érintkező is kell hozzá, ott van alatta a kapcsolódó cikkeknél, vagy előre krimpelt vezeték: Bővebben: Link
Nagyon szépen köszönöm, ránézésre ez lenne az igen
THX
Szép jó reggelt mindenkinek! SCENIC 1 (2002) gepkocsinak a szélvédő üvegmelegítő biztosíteka esetleg relay -jr vajon hol lehet ? Köszönöm .
Sziasztok
Sikerült hibát feltárni a Renault Laguna 2 1.9dci 120 lónál ? Sajnos nekem is be adja a Df301 hibakód elveszi az erőt hol vissza jön Ha ki törlöm géppel aznap nem adja vissza tökéletesen megy
turbó és az intercooler közötti cső
map szenzor |
Bejelentkezés
Hirdetés |