Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Lapozás: OK   32 / 312
(#) Jeep hozzászólása Júl 8, 2008 /

Sziasztok!

Én is szeretnék csatlakozni a fórumhoz
Én inkább autóelektronikával foglalkozom és a beteg opelekkel.
Másoknál is azért van egy kis rumli így nálam is kötelező
(#) Ballage válasza Jeep hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

Ahol nincs rumli, ott nem is folyik érdemi munka...
(#) szili3000 válasza Master_of_the_web hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

Üdv A rengeteg PC-s cucc engemn is érdekelne mert részben az a hobbim én az enyémhez képest az nem is kupi!!!
(#) zoly15 hozzászólása Júl 15, 2008 /

Sziasztok!
Tegnap kaptam még kb 10-15 dobozt
Most itt tartok :yes:
Frankye evvel nem téged akarlak "ingerelni"

üdv!

dobozok.JPG

(#) Frankye válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 15, 2008 /

Idézet:
„Frankye evvel nem téged akarlak "ingerelni"”

Nem ingerelsz, csak irigykedem, és e miatt sárgulok...
(#) zoz11 válasza Frankye hozzászólására (») Júl 15, 2008 /

Nekem ilyen dobozban vannak az alkatrészeim
(#) szabi83 válasza Frankye hozzászólására (») Júl 15, 2008 /

(#) rannek válasza zoz11 hozzászólására (») Júl 15, 2008 /

Szép kis gyűjteményed van
(#) zoly15 válasza Frankye hozzászólására (») Júl 15, 2008 /

Miért szerintem ez még nem is sok :yes:
Én szeretném mégegyszer vagy háromszor ennyit

üdv!
(#) zoz11 válasza rannek hozzászólására (») Júl 15, 2008 /

Ez még csak az egyik része, de ebbe is rengeteg pénzm benn evan mivel az alkatrészek 99% originál új!!! a többi alkatrész kint van a mühelybe ilyen kis fiokos szekrénybe
(#) tokis hozzászólása Júl 15, 2008 /

hella mindenki.vettem egy panasonic cqc1325n autorádiot és nagyon melegszik a hátulyán lévö hütörész de csak ha hangosabban halgatom ,ha leveszem a hangot lehülik ja és egyszer kikapcsolt és mig kinem hült nem jött hang belöle.mi lehet a baja.én ugyan is hülyevagyok hozzá.Meg hol lehet hozzá alkatrészt találni és menyiért.Elörre is kösz.
(#) Doncso válasza tokis hozzászólására (») Júl 15, 2008 /

Papa, baromi rossz helyen keresgélsz választ, próbálj meg keresni inkább egy autórádiós topicot. Amugy meg szerintem semmi baja csak tulmelegszik.
(#) AMD válasza tokis hozzászólására (») Júl 16, 2008 /

Szerintem teljesen normális ha egy hűtőborda melegszik. Vagy már ez is paranemnormális jelenség? Ha meg kikapcsol akkor túlmelegedett, örülhetsz hogy van benne hővédelem és nem szállnak el a teljesítménytranyók.
(#) zoly15 válasza AMD hozzászólására (») Júl 16, 2008 /

Szerintem IC-s és abban van a hővédelem....
De szerintem azért fűti túl mert vagy túlvezérli vagy kisebb impdenciájú hangszórókat hajt vele...
(#) AMD válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 16, 2008 /

Vagy Made in China.
(#) zoly15 hozzászólása Aug 5, 2008 /

Sziasztok!
Én tegnap és ma átalakítottam a "műhely részlegemet" (szobám egyik fele)
Értelemszerűen az "előzmény" nevű kép a múlt az "eredmény" pedig a mostani helyzet.
Ez az egész átalakítása 2 délutánomban volt (kb 10 óra) de legalább eltelt a nap

üdv!
(#) vtsoftware válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 5, 2008 /

Töck' jó az az "új fehér polcszerkezet"...
Pofás lett...
(#) zoly15 válasza vtsoftware hozzászólására (») Aug 5, 2008 /

köszi az obiban osztották 2795 ért csak kicsit fel lett tuningolva
Ezalatt azt értem hogy a "szögvas" ( 1 es lemez sincs ) annak a belsejében lakik mindenhol méretre vágott 25X25 mm es fenyőfa ( a szomszéd asztalost megkértem hogy csinálja meg nekem ingyen megvolt.. sőt még az anyagot is ő adta ) no visszatérve a "szögvasban" összesen 64 db csavar van + a polctartók Ezenkívül még annyi a tunung hogy az alsó és a felső polc egy nagyobb Salgó polc polca kettévágva és tölgyfával merevítve.

üdv!
(#) Müszi válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 5, 2008 /

Nagyon pofás lett
(#) zoly15 válasza Müszi hozzászólására (») Aug 5, 2008 /

köszöntem
(#) Frankye válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 5, 2008 /

Jó lett! Gratula!
(Amikor az első képet megláttam, de nem olvastam a "tuning" hozzászólásod, éppen a fogamat szívva akartam írni, hogy, "Juj, ezzel vigyázz, marhára meg kell erősíteni a sarkokat/polcokat, mert összedől", erre olvasom a második hozzászólást... Nem is írok semmit! Volt negatív tapasztalatod?)
(#) válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 5, 2008 /

Nagyon frankón néz ki a műhelyed! Az a polcszerkezet annyi pénzért azt hiszem nekem is kelleni fog! :yes: Ha megerősítem mindenhol ahogy te is, még azzal a munkával együtt is megéri szerintem - legalábbis a képről ítélve.

Ja egyébként nekem is ugyanolyan lemezollóm van, mint neked, ha jól veszem ki a képről
(#) zoly15 válasza hozzászólására (») Aug 5, 2008 /

köszönöm...
Lehet hogy a lemezolló ugyan olyan ez még kb 40 évs kovácsolt szerkezet 3-as lemezig jó én "csak" nyák-ra használom.
Frankye: köszönöm a te részedről is.. amikor megláttuk az Obi ban hogy hogyan néz ki már egyből azon járt az eszem hogy az asztalosnak lessz munkája
De az a 64 csavar fog

üdv!
Ezt a megerősítéses dolgot tapasztalatból mondod aza összedűlt neked már ilyen?
Negatít tapasztalatom van egy kicsi kb 6-7 kilónűál elkezd kihajolni kicsit a polc széle de a legfelső és a legalsó a leg erősebb (már írtam) Az a "rádió" a tetején csak magában 7 kiló

Nehéz a rádió? Építs egy TDA7000-est

miért az a TDA7000 hogy jön ide?
(#) huba hozzászólása Aug 5, 2008 /

Ma összeragaszottam egy kissebb szatyor gyufásdobozt. Mivel pakkoljam meg szerintetek? Az ellenállások nem férnek be rendesen.

P8060012.JPG

Írtad:
Idézet:
„Az a "rádió" a tetején csak magában 7 kiló”

Egy TDA7000-es rádió sokkal könyebb Csak poén... :yes:

"huba: " a dobozokba a kondik (pl.: kerámia) tökéletesen belefér. Szerintem :gumicsirke:

áhá már értem szóval ez egy rádióvevő de én semmi pénzéret nem cserélném le ezt a jó öreg (1984-es széria) rádiót van neki 5 hullámsávja amin lehet keresgetni :yes:
Ő az

üdv!
(#) válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 5, 2008 /

Idézet:
„40 évs kovácsolt szerkezet 3-as lemezig jó”

Igen, stimmel. Jó régi, kovácsolt, és már a képről is felismerni véltem. Még nagyfateré volt anno. Én is próbáltam nyákot vágni vele, de nagyon repeszti, és alulemezt is alig vág már - valószínűleg adok neki a köszörűvel ha lesz rá egy kis időm
(#) Doncso válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 6, 2008 /

Jó lesz a mühelyed, nekem anno még ennyi sem volt, csak az ágyneműtartó . Amugy ezt a rádiót én sem cserélném le a helyedben holmi tda-s szutyokra. Egyébként az a fekete doboz az micsoda ott a polcon?
Az egy táp akar lenni ha jól látom?
Üdv: Doncso
Következő: »»   32 / 312
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem