Fórum témák
» Több friss téma |
Miért van az, hogy bizonyos oldalakat a google nem képes lefordítani?
Pl.: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/adem.202100137
Linkelt oldalt szépen lefordítja.
Ott az eszközben lesz a hiba....
Hát ez érdekes...
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 22, 2023
Most én is tanultam valamit, hogy a Displayport az HDMI kompatibilis, hangátvitellel együtt. Köszi.
Sőt még a dvi port is hdmi és display port kompatibilis (csak megfelelő átalakító kell).
Nekem a videókártya még dvi-on is kinyomja a hangot mind display mind hdmi portra.
Ha nem titok, milyen böngésző (verzió is), és fordító alkalmazás fut (verzió is)?
Sima, friss Chrome is lefordítja: jobb egérgomb "fordítás magyar nyelvre"...
A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2023
Chrome, verzio passz. Amit felrak es frissit.
Beepitett forditoja
Elvileg - ugyebáááár - a HDMI csatlakozónak is ki kell tudnia a hangot nyomatni!
A DVI-t sajna nem tudom, miután én nem igazán kötöm rá a hangerősítőmet. Arra nálam eleve ott van az alaplapi 6 csatornás hangkimenet ... A gép néhanapján való szétszedésekor is rendre összekeverem, melyik jack dugó melyik aljba való
A Google csak a saját böngészőjéhez biztosítja az Online teljes oldal fordítást. Az összes többi böngésző nem eredeti Google kiegészítőt használ, hanem az ezen alapuló barkácsoltakat.
Ezt valahogy érzékeli a Google, és letiltja a teljes oldal fordítást. A kijelölt szöveg fordítása bizonyos karakterszámig mindenhol működik. Ez van.
Használd a Google ordítót! Ha webcímet adsz meg neki, akkor a teljes oldalt fordítja.
Nem fordítja. Legalább is ezt az oldalt, amit már itt kérdeztek.
Érdekes, nekem eddig mindent leferdített.
![]()
Edge aktuális verzióban jobb klikk az oldalon bárhol, majd "fordítás erre a nyelvre: magyar", s máris olvashatod magyarul. A gugli translate oldal nekem is ezt a hibát dobja, de egyáltalán nem számít.
Sziasztok
Win10 Hálózati szkenner, mappába szkennelés. Küldési beállításokba a megosztott mappát, a windows belépési nevet és jelszót meg kell adni és jól működik, ez idáig oké. De mi van, ha nincs jelszavazva a windows? (nem nálam!!!!) Akármilyen beállítást próbálok, mappa hitelesítés kikapcs, megosztási központba/jelszóval védett megosztás kikapcsolása... Stb Semmi nem jön be, mindig visszadobja hibával a szkennelést. Milyen beállítás lehet még a windowsba, ha jelszó nélkül akarok szkennelni?
Nézz rá a windows szolgáltatásokban az smb be van-e kapcsolva. Alapból kikapcsolt a w10-ben...
De akor velőszínűleg jelszóval se menne, márpedig, akkor megy
Sziasztok tegnap fura hibába futottam bele,hangkártya sound blaster audigy fx ,bekapcsolás után,win10 64bit, csak zúgó hangot adott magából a kártya,kihúztam visszadugtam a cstlakozót de nem változott.Néztem a hang tulajdonságoknál,ott úgy csinált mintha müködne rendesen.Aztán elkezdett a hangerő ikon tologatásával nem tudom másként mondani bit hangokat kiadni.Mint ahogy régen a comodore töltötte be a programot kazettától.Drivert letöröltem újra raktam de semmi hang nem jött ki a csatlakozón.Ja és a SB.control panel is müködött érzékelte hogy van csatlakoztatva csatlakozó.Kivettem,néztem nem e pukkant el valami rajta de nem.Vissza raktam,nincs hang,újra indit azóta jó megint.Szól ahogy kell.Lehet csak az alaplapi slot szórakozott velem?
Nem biztos hogy a nézegetéstől javult meg..
![]() A win gyorsindítást viszont kilapcsolnám ha ilyen újraindítástól megjavuló hibába ütközöl. A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2023
Kikapcsoltam,a gyorsinditást,még annyi bajom van a géppel hogy nem tudom alvó módba tenni mert random 2-10 múlva magától bekapcsol.Egér nélkül is csinálja kipróbáltam.Valamit kikellene még kapcsolnom?Frissitések után jött ez a probléma.
A mellékelt képen ezek a pipák legyenek nálad is.
Innen pedig tiltsd le ami nem kell. Bővebben: Link
Üdv.
Nem annyira számítógép de igencsak kapcsolódik hozzá. Holnap végre bekötik az optikai netet. Mivelhogy erősen felújítási harcok vannak így nem tudom fix helyre tenni. Na meg wifis a készülék amit kapok így megtalálni az ideális helyet elsőre elég nehézkes. 17-20 méter kell áthidalni és ha középre rakom nem éppenséggel jó neki télen. . A régi fajtával nem volt gondom mert tudtam a rézkábel nem olyan könnyeden törik meg ha igen veszek pótlékhoz és bekötöm de az optika az messze áll tőlem és még drága is a kábel hozzá. Az optikai kábel mennyire kényes? Vagy hogy van ez kialakítva a rendszer? Le kell rakni és nem piszkálni?
Szia nálunk mikor bevezették mondta a szerelő hogy maga a kábel nem kényes mert van benne egy acél szál merevitő.A csatlakozója kényes és drága amit a routerbe csatlakoztatnak.Én szintes házban élek a felső emelet van a router ráadásul sarokban de még a pincében is van netem.Hd videókat tudok nézni lent,pedig minden beton,és vasajtó a pincében
Akkor jól van nem fogom annyira félteni mint a patkolt tojást
![]() ![]() Na majd holnap jövök hogy is kell beállítani elosztani a netet legalább 2 felé. A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2023
Gondolom az előző vezetéket se bizgerélted amin a net jött. Ezt sem fogod szerintem.
Lehetőleg szekrényt ne tegyél rá, és ne akard meghajlítani derékszögben, akkor nem lesz baj. Optikai kábeleknek van egy minimális hajlítási sugara, amit még elvisel. Ha ezt túlléped, eltörik az üvegszál benne. Valamint minél kisebb sugárban kanyarodsz vele, a jel annál jobban csillapodik. A végéről a csatlakozót lehetőleg sose törd le, mert azt úgy szokták rátenni, hogy előtte az üvegszálat spéci üvegszál vágóval vágják el, ami annyit csinál, hogy pontosan derékszögben vág, és a vágott felület egészen sík és víztiszta lesz. Ha ez a vágás nem sikerül jól, szintén erős csillapítása lesz a jelnek. (Tehát ha mégis sikerül leszakítani a csatit róla, azt te otthon nem fogod tudni rámaszekolni normálisan. Szerelőt kell hívni hozzá.) Kb ennyit elég is tudni az üvegszálról.
Köszi neked is. Természetesen nem fogok rápakolni semmit sem. Falra lesz felszerelve mint eddig szinte az összes wifim. Jobban törte a lógást mint az eséseket. Azt tudom hogy szálanként égetik össze egy pillanatnyi villámmal
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |