Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kaputelefon

Témaindító: Pere, idő: Jan 13, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   33 / 33
(#) uniman válasza Peetee hozzászólására (») Jan 30, 2023 /

A jumperekkel nem állítottad be a lakás "hívószámát"...legalábbis az itteni fotókon nem azonosak.
(#) Peetee válasza uniman hozzászólására (») Jan 30, 2023 /

Bocsi, azt beállítottam (128+8+4+2+1) csak a webshop fotóját küldtem véletlenül el ide az új készülékről.
De az ugyanúgy néz ki (a jumpereket leszámítva), a BR kapocs is ugyanúgy hiányzik.
A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2023
(#) uniman válasza Peetee hozzászólására (») Jan 30, 2023 /

Ha mindent jól kötötttél be, + a plusz (mérve is a vezetéken)...meg aztán a régi működött is így...akkor passsz!
(#) vasskos válasza mormogipapa hozzászólására (») Jan 31, 2023 /

Köszönöm, sikerült!
(#) vasútőrült válasza Peetee hozzászólására (») Feb 23, 2023 /

Szia! Gondolom mértél vonali feszültséget 6 volt körül. Ha van valahol rossz kötésed a központ és a beltéri között akkor átverős. Kösd rövidre a + - vezetéket. Nem lesz gond mert a központ rövidzár védett. Ha jó a vonal akkor a központnál E-2 hibajelzést kell kapnod. Ha nem adja be akkor keressd meg a rossz kötést. Általában sodort kötéseket alkalmaztak forrasztás nélkül.... Illetve futottunk bele olyanba, hogy az új Laskomex nem fogadta a KDC jelét mint kiderült a kábel kapacitása miatt. Régi Laskomex (Rainmann) készülékkel elimdult
Következő: »»   33 / 33
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem