Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Nyomtató probléma
 
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Ápr 16, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   116 / 116
(#) Udvari Zsombor válasza pimpoka hozzászólására (») Júl 16, 2023 /
 
Ez arra enged következtetni, hogy a nyomtatód rendesen működik.
Honnan nyomtatod a recepteket?
(#) mikrodigit válasza pimpoka hozzászólására (») Júl 16, 2023 /
 
Ha jól értem, a recept a youtube-ról származó képen van és valójában képet akarsz kinyomtatni. Ha a képet az eredeti felbontás szerint nyomtatod, akkor nagyon kicsi lesz. Ilyen esetben én egy képnéző programot (pl. Irfanview) használnék, annál beállíthatod nyomtatásnál a megfelelő nagyítást - de akár levághatod előbb a felesleges részeket is.
(#) pimpoka válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Júl 18, 2023 /
 
A you Tub-ról!
(#) pimpoka válasza mikrodigit hozzászólására (») Júl 18, 2023 /
 
Köszi a választ de az egyik recept ugyan onnan rendes nagyságú a másik nem !
(#) Massawa válasza pimpoka hozzászólására (») Júl 18, 2023 /
 
A youtubon is legalább 2 formatum fordul elö. A valodi szövegszerkesztett meg van mindenféle html verzio is.
Esetleg a nyomtato kezelöfelületén állitsd be, hogy a nyomtatando anyag kitöltse a papir nagyságot, ilyenkor a nyomtato maga fogja a nyomtatando valamit a papir mérethez igazitani.
(#) Udvari Zsombor válasza pimpoka hozzászólására (») Júl 18, 2023 /
 
Onnan nem szokás nyomtatni, de rád hagyom. Ezesetben a böngésző nyomtatási beállítását kellene megnézned, hogy hogyan kerül fel a forrás az oldalra.
(#) KBal76 hozzászólása Aug 23, 2023 /
 
Sziasztok, találtam a szomszéd ház elé letéve egy Samsung ML-2160, számomra meglepôen apró nyomtatót, ami kis takarítás után majdnem mûködik, lehet csak toner hibája van. A toner fényhenger elôtti takarólapja le van törve, nincs meg, és szerintem össze is fogdoshatták ezt a részét. Ennek ellenére majdnem jól nyomtat, kivéve a bal szélén egy ismétlôdô vízszintes csúf csíkot. Ezt a csíkot ha üreset nyomtatok, akkor is odateszi. (A belsô hengerein nem látni semmi hibát, a toner meg nem hagyja magát tekerni.)
Szóval arra gondoltam, keresnék egy közeli (Bp. IV, XV, XVI.ker.) fórumtársat akinek van Samsung ML-2160 vagy ehhez hasonló, ugyanezzel a tonerrel üzemelô, mûködô nyomtatója, és bevállal egy "egylapos" tesztet (azaz odavinném nyomtatót amikor neki alkalmas). Nem ruháznék be feleslegesen egy idegen tonerbe, ha ez a nyomtató tényleg kukaérett.
Persze ha kárt tesz a tonerében akkor nyilván azt pótolom neki (mondjuk nekem még tonert nyomtató nem rontott el, de ki tudja).
(#) xxxyyy válasza KBal76 hozzászólására (») Aug 23, 2023 /
 
Ilyen hibával már többször találkoztam: hulladék utángyártott toner okozta.
3000 Br.-ért már kapsz bele újat, ha pedig nem jön be akkor szerintem legalább 3001 Ft-ért el tudod adni a rossz nyomtatót...
(#) david87 hozzászólása Nov 6, 2023 /
 
Sziasztok.
Van nekem egy HP deskjet d1660 nyomtatóm és az elején folyamatosan villog a led.
Hiába teszem bele a patront ugyan úgy csinálja a Windows nem ismeri fel se a nyomtatót.
Linux az fel ismeri de a hiba ugyan úgy megmarad a hiba hiába adok neki nyomtatás parancsot nem hajlandó nyomtatni. Mit lehetne meg nézni a patron az új most bontotam ki.
(#) david87 hozzászólása Nov 23, 2023 /
 
Sziasztok!
Windows on sikerült a nyomtatót életre keltenem.
De patron hibát ír a fekete patronra most vásárolt patron 1 A4 oldalnyi szöveg let nyomtatva és megént elő jött ez a hiba.
(#) granpa hozzászólása Dec 5, 2023 /
 
Lehet, hogy nem vág pont ide, de nem találtam jobb helyet.
Ismeri valaki a SHARP EL-2607H elektronikus nyomtató, számológépet?
Hoztak egyet javítani, -gyerekjáték lesz-, de azt sem tudom, hogyan kell betenni a papírhengert, festékes gurigát. Amúgy működik, számol, világít. Kiesett belőle egy fél számos-kerék és hátul le van törve a valami tartó, csak két műa. csonk van.
(#) gyök2 hozzászólása Ápr 9, 2024 /
 
Sziasztok

Egy Samsung CLP 300 nyomtatóhoz kéne csinálnom lehúzó késket, mert már tönkrementek. A dobhoz és a transzfer fóliához kell.
Sajnos ezek készen már nem elérhetőek. Elkezdtem próbálkozni üzletben vásárolható szilikon szalaggal, csak az a probléma vele, hogy ami beszerezhető az puhább és lágyabb mint az eredeti, ami a lehúzó késeken van. Kipróbáltam ezzel a szilikon szalaggal, majdnem tökéletes az eredmény, de a papír tetején keresztben van egy fekete csík, ami valószínű, hogy a szilikon szalag puhasága miatt van.
A cseréhez van specko szilikon ragasztóm és kötést erősítő folyadékom is.
A gondom az, hogy nem találok megfelelően kemény 2mm vastag szilikon anyagot.
Arra gondoltam hogy készen beszerezhető, más típusba való lehúzó penge szilikonját ragasztom fel a CLP saját tartójára.
A CLP-ben lévő szilkon mérete 2mm vastag, 15mm széles és 240 mm hosszú.
Valaki tudna segíteni abban hogy melyik másik típusú nyomtatóban van olyan méretű szilikont tartalmazó lehúzókés, amiből át tudnám rakni a szilikont és beszerezhető?
Az sem baj ha szélesebb és hosszabb, mert méretre lehet vágni.
Vagy olyan elérhetőséget tud valaki, ahol kemény szilikont lehet beszerezni?
(#) Gafly hozzászólása Máj 19, 2024 /
 
HP Color LaserJet 2600n.
Két baj van vele:
- Hosszában csíkoz/foltoz a papír jobb oldalán. Ha a "transfer belt" tisztítás nem használ, akkor amilyen színűek a foltok, annak a tonernek a cseréje? Egyébként milyen folyadékkal lehet tisztítani? Izopropil, tiszta 96 % tiszta alkohol, vagy lejön magától, ha nem folyik a toner?
- Egyik színt sem nyomtatja rendesen, csak "mutatóba", egyedül a feketét. Pedig elvileg legalább háromnegyedig van, a magentát most bontottam ki gyári csomagolásából, és azt sem.
(#) Udvari Zsombor válasza Gafly hozzászólására (») Máj 19, 2024 /
 
Ahová járok, ott szürkeárnyalatos lézernyomtató van napi szintű üzemben. Csíkozott, nem vacakoltak, közönséges konyhai papírtörlővel jól átdörgölték a tonerben lévő fényhengert, azóta szépen nyomtat.
Következő: »»   116 / 116
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem