Fórum témák
» Több friss téma |
Mellékeltem róla egy képet.Amikor hozta a postás megkérdezte hogy mivan ebben tégla?
![]()
Nem kell zsír új táp... Amúgy az miért kell h alul legyen a venti? Sztem tök felesleges. Azért kell h 24v-os legyen mert 12v-osba nem láttam 150w feletti izzót sőt még a 150w-ost se nagyon inkább 100w a shark-ba meg illik azért egy 250w-os izzó főleg nagyobb termekbe.
Amúgy én a dobozolással vagyok bajba mint mindig.
![]()
A dobozának lehet hogy egy fekvő számitóép dobozát használom fel csak az szerintem nagyon nagy lesz. Fából meg.......... szétég 250wattnál meg nem is lenne valami gyári.
Én is gondoltam arra csak nekem álló gépházam van azt meg át kell kicsit alakítani is...
A fekvőt is átkell egy kicsit alakítani.... csak haveromtól elkellene kérni mer most igy nem tudom hogy mekkora....de csak annyi lenne az átalakítás hogy teljesen kibelezni, az elejét letépni aztán kész is.
ha hátul van a venti az azért nem annyira jó mert akkor hol vezeted ki a levegőt? hátul a betáp van meg ilyenek(szerintem)
szerváltam egy 36votl 400w os izzót és nem tudom mitcsináljak vele :S
amúgy szeritem jólessz mert foliával eggyütt eléggé viszaver
itt tartok ha valakit érdekel
Látom te is a dobozzal vagy gondba. Ugye tudod h a fa nem jó választás? Nagyon nem jó. Izzó nagyon fűt nehogy meggyúlladjon... Amúgy tök jól állsz... Bárcsak már én is a dobozolásnál járnék.
Lehet hogy találtam valami jót a dichro helyettesítésére
![]() ![]() ![]()
Itt van róla egy kép valami ilyesmim van nekem is.
Amúgy szerintem egyenlőre egy corralo-t építek persze ütemre és 250es izzóval
![]()
nemhinném hogy kifog gyulladni mert spotizzok lesznek benne ,és a spotok felett lesz a szellözönyillás és a ventilátor elég levegöt fog keresztülhuzni
![]() ![]()
Jóvanna. Nem akartam rosszat neked. :pirul: Amúgy már van parabolám.
![]()
szerintetek az megoldható hogy nem 24v izzzót rakok bele hanem mondjuk 220v 250w-ost? és így nem lenne gond a nagy 24v-os trafó
Persze h megoldható. Mondjuk én pc tápot fogok szerintem átlakítani mert egy két alkatrész kell kicserélni és már 2x12v szal 24v és a motoroknak is meg van oldva a 12v és sok alkatrészem is hozzá ha bedöglik. Védelemmel is el van látva szal nekem tökéletes lesz.
220v 250wattos izzóról még nem hallotam , csak 120v 250wattosról amit ha sorbakötsz egymással akkor mehet 220ról is
Igen 220v-osba 250w-os pont nincs legközelebbi az 300w 220v. Bővebben: Link
négy rugó.... de nekem evvel az izzóval csak annyi bajom van hogy az izzószál nincs ugy összetekerve benne egy pontba mint a 12-36 voltos halogénekben és így már nem pöttyöket vetít hanem nem is tudom miket de egyébként evvel is jó lenne tuti
igazad van télleg 300w nem tudom miért rémlett más. amúgy pc tápba mit kéne cserélni mert van egy régi ATX-es tápom, csak nem tudom hogy elég-e neki, és kb mennyiből lehet kihozni?
jah semmi scak mondtam
![]() amugy a három szög amit öszeraktam valahogy enm akar müxeni :S ahoyg a fényt verje vsiaz , no meg ha már itt vagyunk vettem szinfoliát és valahogy a kék sárga pirosbol csak a piros müxik ![]() ugyhogy valaoyg ugykéném megoldani hogy egymás után mennyenek a szinek ? nem tucc valami ötletet ? rajzot ? am ezt figyuzzd a minta csak sima parabolával... a másikbol kölcsönvettem eg foto erejéig ![]()
Igen az üveg az nem veri vissza a fényt. Amúgy azt próbáltad h a háromszöget is alkohol filcel fested be? Lehet oda mégis csak jobb lenne tükör. Azt a mintát lefényképezhetnéd h h csináltad.
zsííír nagyon a cuccos!
![]() ![]()
nagyon jól néz ki. de hogy csináltad meg hogy vetítsen ha azt mondod nem jó a dichro? a másik kérdésem az lenne hogy ez a nagyító jó lenne bele?: http://www.vatera.hu/kezi_nagyito_6_5_cm_3x_83715895.html
Nem kell ahhoz dichro hogy vetítsen ahhoz elég a parabola meg a lencse pl.: corallo.
a válasz a mintára tök egyszerű , nézd meg a képet.... remélem ismerős ,és hogy jött ki, addig távolítottam a nagyítótól míg ki nem jött , amúgy it a dirhom .... ti mit csinálnátok vele? ha.. olyat akarnék mint az igazi, amúgy plexiböl van....
nem tudom... az igazi dirho(gyári) az tükrözi a fényt és át is engedi , mert megfigyeltem... de úgy veri vissza hogy a színnel együtt... és ami átmegy rajta azt már keveri részben.. pl piros sárga =narancssárga értitek a többit had ne mondjam és én nem akarnék dirhot venni mert drága szóval... megpróbálom filcel aztán majd szolok ha jutottam valamire ... am ha tudtoks egitsetek.. pls
meg gondoltam arra is! hogy nem a dirhot színezem be, ha nem vettem színfóliát és hogy azt ragasztanám egymás után és valahogy az izzó előtt forgattatnám motorral...hm? szerintetek , de még nem tudom hogyan ötleteket szívesen várok
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |