Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » SMD, mi a típusa?
Témaindító: Thomas10100, idő: Máj 26, 2006
Témakörök:
Sziasztok!
Közben sikerült megfejteni: 6NW: MMBF4861 (SOT-23) (ezúton is köszönet olika76) Ezzel már csak az a problémám, hogy sehol nem találok ilyet megvásárlásra Esetleg lehet ezt helyettesíteni mással? Köszi!
Vess rá majd egy pillantást, mert az adatlap alapján ennek a jelölése 61J, 61K, 61L
Sziasztok. A képen lévő alkatrész mi lehet? A rajta lévő típus talán 127SCB. Google nem segít.
Válaszokat előre is köszönöm.
Jó eséllyel
XC6415AA27MR LDO, Dual out, Vout1/Vout2=2.00/3.00V±1%, 200mA,
Ez egy fitneszgépen van. A panel másik oldala egy telifóliás felület. Az egész egy kapacitív szenzor, ha az ember közel kerül a gép egyik felületéhez, megáll.
Sziasztok!
Egy hangkimeneti panelen megsérült kettő smd alkatrész. Betudnátok nekem azonosítani, hogy mire jók a conductorok? Nem igazán találtam érdemi infót róla... R453 és R454 Ebből a panelból van nekem kettő egyforma, az egyik hibátlan. Rövidre zárva multiméterrel nem mutat semmit, tehát biztosan szakadtak A két hibás alakatrész az xlr kimenetek előtt van. Érdekesség képp a hibátlan panel xlr kimenteten és az xlr átalakítva rca-ra nem zúg. A másik meghibásodott panel pedig ugyan ezen elv szerint, egy gyárilag összerakott erősítővel hibátlanul szól, de egy általam épített erősítővel zúg. Esetleg valakinek valami ötlete van rá? Köszönöm A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2024
Szia!
Ezek átvezetések, azaz 0 ohmos ellenállások.
Elvileg 0 ohmos ellenállást jelöl, tehát az a jó amelyiken zárlatot mérsz, a szakadt a hibás.
De a hibásnak a színe is árulkodó, mert nem zöld mint a jó.
Akkor ezeket simán rövidre zárhatom ,ki iktatva a hibás alkatrészt?
Nem lesz baja tőle? Gondom nem színfüggő, de a hibátlan panelon feketék az alkatrészek.
Az is lehet, hogy biztosítéknak vannak betéve és valamilyen nem odaillő áramtól szakadtak meg.
Valószinűleg egy gerjedés okozhatta.
A laptopom mikrofonja nem volt lenémítva, és begerjdet a cucc amire nem gondoltam... Tehár az is jó, ha keresek nulla ohm ellenállást?
Vezeték szállal vagy óncseppel is áthidalhatod.
Ezt a megoldást választottam, ugyan kicsit nagyobb, de szerintem jó lett.
Tesztelve, szól rendesen.
Köszönöm a gyors segítséget mindenkinek. SMD kód megfejtéseSziasztok! Segítségre lenne szükségem egy SMD alkatrész beazonosításában a tokon(SOT-23F) az A08M jelölés látható. Van mellette egy KFJ jelölésű az SSM3J332R Mosfet. Távirányítós beleülős kis autóban a kormányzást végzi. Köszönöm szépen.
Szia! Elvileg:
Type: SM2308NSA Marking Code: A08* Type of Transistor: MOSFET Type of Control Channel: N -Channel Pd - Maximum Power Dissipation: 1.56 W |Vds| - Maximum Drain-Source Voltage: 30 V |Vgs| - Maximum Gate-Source Voltage: 20 V |Vgs(th)| - Maximum Gate-Threshold Voltage: 2 V |Id| - Maximum Drain Current: 5.2 A Tj - Maximum Junction Temperature: 150 °C Qg - Total Gate Charge: 3.6 nC tr - Rise Time: 10.7 nS Coss - Output Capacitance: 50 pF Rds - Maximum Drain-Source On-State Resistance: 0.035 Ohm Package: SOT23
Köszönöm szépen, megnéztem pár helyen de sehol nem találtam.
Az Aliexpress-en is megnézted?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |