Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
nono! a köszörűvel nehogy adjál neki!!
ezt csak reszelni vagy fenni szabad ha kiköszörülöd kilágyul oszt dobhatod el! Vagy ha köszörülöd akkor is csak apránként és hűteni !! kéz melegnél nem lehet nagyon melegebb..Üvegszálas nyákot vágtál vele? Mert nekem azt nem repeszti még akkor sem ha a hegyén vágom... üdv!
köszönöm..
Idézet: „Az egy táp akar lenni ha jól látom?” Igen de nem akar hanem az is
igen, igen, az is, sorry, amugy mi alapján épitetted, melyik kapcsolás?
Idézet: „Ezt a megerősítéses dolgot tapasztalatból mondod aza összedűlt neked már ilyen? Negatít tapasztalatom van egy kicsi kb 6-7 kilónűál elkezd kihajolni kicsit a polc széle de a legfelső és a legalsó a leg erősebb” Mi az hogy! Már két darab vár ilyenből a fémfelvásárló házrajáró szakember logiszikai közreműködésére, mindkettő erősen oldalirányú elmozdulásból kifolyólag kitört lábakkal, és a síkhoz képes görbül felületű polcokkal... (Hiába, nehéz meggyőzni az asszonyt, ezért a két darab...)
Még anno a PCB féle táp van benne (0-24V 0-5A) ha így tudod hogy melyik akkor jó ha nem akkor adok rajzot..
üdv!
akkor azok a polcok bakogtak oldalirányban is?
Ez meg sem moccan na jó valamennyi hajlik síkból "kidől" max 1-2 centit többet nem A polcokat meg nem terhelem nagyon ha mégis valami nehézzel kellesz terhelnem akkor kimerevítem vagy kicserélem majd üdv!
Hajaj! Az egész polc megdőlt, nem csak a polclapok, hanem az állványzat része is. Ki is törtek a lábai...
akkor én dicsekedhetek evvel a polccal
De pontosan hogy történt es a baleset? Csak úgy magától vagy valaki segített neki?
Szia!
Köszi szépen a jótanácsokat! Természetesen köszörülésre csak megfelelő hűtés mellett gondoltam. Mellesleg ilyesmire van direkt egy viszonylag lassú fordulatú köszörű itthon, talán azzal meg lehetne csinálni; mindenesetre gondolkodóba ejtettél! Reszelővel nagyon lassú lenne szerintem, lehet hogy akkor végülis a fenőkő lesz a nyerő megoldás. Egyébként igen, üvegszálas nyákot vágtam vele - vagy két alkalommal is, de aztán kiderült hogy nem igazán lehet már vele... Most egy másikat használok, az még tűrhetően vágja a mindenféle acéllemezeket is, meg a nyákot sem repeszti, viszont ennél kisebb, és nem is olyan jó vele dolgozni mint a szóban forgó köszörülendővel (eléggé hozzám nőtt már...) szerk.: ígérem most már abbahagyom az offolást!
Abszolute önként és dalolva tette, amit tett...
Na de ne OFF-oljunk tovább!
oké én erről többet egy sót sem írok! :yes:
Csak kíváncsi voltam hogy mitől dőlt össze..
nekem nem repeszt úgy visz ahogy irányítom
No én sem OF-olok tovább.. Idézet: „Szurkoljatok.” Ok ... hova lehet vinni a szurkot
Nagyon othonos
Az OSB lapon milyen a "mászkálás" nem recseg meg hasonlók?Nekem a szobámban Laminált Parketta van már 2 éve de az ajtónál még mindég recseg Én szurkolok üdv!
2.5 centis párnafa + 5 centis kőzetgyapot (felére összeszorítva) + masszív csavarozás + purhab = nem recsegés.
aha így érthető, a laminált parkettát csak a "pattintók fogják!
jah értem azt a MOZILLA javította ki magától
Nemmondod komolyan ,hogy három profi szkópod van!!??
Mert akkor elkezdek sárgulni! Amúgy jó a műszerpark, semmi felesleges holmi, csak a tényleg szükséges dolgok. Jó pakolást! Én is épp a műhelyemet kartonozom aztán ha az megvan akkor festek, majd csinálok alkatrésztárolót. Szereztem egy csomó kis áttetsző dobozokat, ezeket szépen a falra fel kell szerelnem, csak előtte valami polcot kell szerkesszek, nagyjából 180-200 dobozról lesz szó. Úgyhogy nekem is adott a feladat. Üdv: Doncso
Hali!
Végre már nekem is van műhelyem (műhelysarkom). Kicsit poros, kicsit hiányos, de az enyém.
A légpuskával a félresikerült paneleket szoktad célbavenni?
Nekem is ilyesmi van csak sokkal nagyobb rendetlenséggel
Amúgy mit keres ott egy távcsöves puska? ja hogy az légpuska.. de akkor is mit keres az ott?
Ha jönnek a gonosz marathatatlan nyákok akkor ledurrantom őket. A mosógép mellett jobban nézne ki?
Hát, te tudod
Hamár műhely bemutatom az én alkotóhelyemet is. Mivel nemsokára festünk, úgygondoltam nem teszek rendet, mert úgy is el kell majd pakolni mindent. A képet megnézni szigorúan saját felelősségre! :gumicsirke:
Sziasztok.
Épp a végéhez közeledek a műhely projectnek még egy pár polc és tartóka hiányzik de már alakulgat. Az alkatrészes polcból tervezek mégegyet alá vagy mellé az majd kialakul, illetve még válogatnom kell az alkatrészeket is.
Nekem a régi valahogy otthonosabb, bár az újban még nagyobb hely van. Meg talán egy ablak is bekerült a kép szerint jobb oldalra, vagy csak épp besütött a nap és akkor fényképezted, vagy egyik se.
Nálam ha "rend" van akkor max egy két napig tart, és egyszerűen addig-addig kóbászolok, míg tényleg csak egy nyáknyi helyem marad az asztalon és a kupleráj tetején forrasztgatok, vagy szerelek valamiket. Aztán ha rend van, nem találok semmit, de ezzel talán nem vagyok egyedül. De most gondolkodok, hogy mi is az amit hiányoltam nagyon...talán egy sörös üveg a szkóp előtt. Gratulálok egyébként hozzá, hogy van műhelyed! Nálam a nappali a műhely, és még eddig nem kaptam egy bejelentést és feljelentést sem az asszonytól, hogy kupi van, és hogy miért itt van ez az egész cumó. üdv.: Zoli
Én azt szoktam mondani:rend a lelke mindennek de nem mindenkinek!
Vagy: csak a buta csinál rendet,a zseni átlát a káoszon...
tiggersoft : ugye nem gondolod komolyan hogy ez a rend nálam sokáig tart????
Ez csak azért van most így mert most pakoltam el mindent a festés után . Kb addig fog tartani amig neki nem állok valaminek. Egyébként nem attól zseni valaki hogy rumli van a műhelyében. Persze ez a rendre sem igaz.Hapro mester: A régi és az új mühely ugyanaz a terület csak rendbe van kapva, tulképp ugyanannyi helyem van sőt még több mert bal oldalról elkerült a keskeny asztal mert ugyse fértel el rajta és a belső lett megmélyitve, ablak sajnos nincs mert az egy főfal, szerintem a nap miatt látod úgy, de ne aggój káosz hamarosan lesz ha kész lesznek szembe is a polcok mag még oldalra és bepakolok ugyanis ez csak a negyede a cuccaimnak .Eddig én is a szobában nyomultam de akkora káoszt termeltem hogy muszáj voltam kitelepülni mert az nem lakásba való lett volna. Amúgy én azt az szemléletet vallom, hogyha mindennek van helye, de tényleg mindennek legalább egy dobozka a polcon mindennek,akkor nagyjából öt perc alatt rendet lehet tenni és mégis tudod mi hol van, illetve bármikor bárminek neki tudsz állni nem kell az asztalt lapáttal lesöpörni hogy egy kis helyhez juss. Vagy bármit elő tudsz kapni ha kell. nem kell felforgatni egy két fiókot hogy hol is van ez meg az, jó ha nincs sok cuccod akkor fejbe tartod de ha rengeteg akkor nem. Üdv... |
Bejelentkezés
Hirdetés |

ezt csak reszelni vagy fenni szabad ha kiköszörülöd kilágyul oszt dobhatod el! Vagy ha köszörülöd akkor is csak apránként és hűteni !! kéz melegnél nem lehet nagyon melegebb..
nem recseg meg hasonlók?