Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Redőny vezérlés
Témaindító: Antal Miklós, idő: Jan 31, 2006
Témakörök:
Lehet forrasztási hiba is, a hidegben eltávolodnak egymástól az alkatrészek.
Fényképezd le a vezérlő mindkét oldalát és majd mondjuk, mit ellenőrizz.
Nagyon köszönöm! De a bontással várok egy kicsit, most nagyon vacak idő van....és csak kívülről férek hozzá.
Az előbb sikerült "szóra" bírnom és szépen felhúzta a redőnyt. ![]() Gyanítom, az egész motoros tengelyt ki kell operálnom és úgy férek hozzá a panelhez. Murphy törvénye értelmében természetesen a legnagyobb ablak redőnyéről van szó ![]()
Hali!
Nekem is motoros rdőnyeim vannak. Van egy nemhasznált rossz. Egyszer hozzafogtam szétszerelni, de abba hagytam. Kíváncsi lennék én is, hogyan kell hozzányúlni, szétszerelni.?
Háááát! A kiszerelés még kihívás egyelőre , ráadásul mindet létráról kell csinálni nálam
![]() Valahogy összerakták, remélem nem örökre vasalva és szegecselve. Ha sikerül a dobot kivenni. onnan talán már kevesebb lesz a fejtörés. A hozzászólás módosítva: Jan 5, 2025
A motor kiszerelés a redőnytokból, az már bekötött szemmel megy. Maga a motor szétszerelés.? Engedd le a redőny, és úgy szereld ki a motort. Nem nagy valami ha rájössz.
Köszönöm, ha javul egy kicsit az idő, nekiveselkedek.
FelismerésHali!A képen látható motorhoz milyen távir.való? Egyáltalán távirányìtós. Külsőleg olyan mint az A-OK. Vagy az a tip.?
Ez a vetérlés van benne. A két vastagabb fehér, és fehér-fekete csíkkal jelölt vezeték jön a másik képen látható szürke nyomógombtól. Ez a beállításnál lehet előnyös.? Gondolom, ezzel lehet manuálisan vezérelni. ? (PP) Nem működik. Nem kattannak a relék. A hálózati fesz. bejön.
A hozzászólás módosítva: 17:59
|
Bejelentkezés
Hirdetés |