Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3671 / 3671
(#) sany válasza elektroncso hozzászólására (») 21:47 /

Ez nagyon szép kép.
(#) jani1987 válasza elektroncso hozzászólására (») 21:51 /

Bonyolítottam a dolgot és a hegesztő üvegen keresztül fotóztam. Inkább nem teszem ide az eredményt. 10-es skálán egyes.
(#) sany válasza jani1987 hozzászólására (») 21:52 /

Nyugodtan.
(#) elektroncso válasza sany hozzászólására (») 21:58 /

Pedig túl sok erőt nem fektettem bele, fél kilencre hazaértem, összekaptam a távcsövet (amit már sajnos vagy 1 éve nem vettem elő) kivittem az udvarra, sajnos kicsit fátyolos az ég is felénk a telefont meg kézzel odafogtam a szemlencse elé. A távcsövet sem vártam meg hogy átvegye a környezeti hőmérsékletet. Komolyabb előkészületekkel azért jobbat is lehetne csinálni. Főleg ha valami 3D nyomtatott tartóval fixen hozzá tudnám rögzíteni a telefont hogy ne a remegős kezemmel kelljen tartani.
A távcső adatai amúgy amit használtam 70/900-as refraktor egy 25-ös okulárral meg be volt szerelve egy zenit tükör hogy ne kelljen háton feküdnöm a földön. A telefonon meg manuálisra állítottam a fényképezőt oszt minden fényképészeti tudás nélkül addig tologattam meg nyomkodtam a gombokat amíg jó nem lett. Legalábbis ennél jobbat nem sikerült beállítanom, ha értenék a fotózáshoz lehet lenne jobb is.
Következő: »»   3671 / 3671
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem