Ez nagyon szép kép.
Bonyolítottam a dolgot és a hegesztő üvegen keresztül fotóztam. Inkább nem teszem ide az eredményt. 10-es skálán egyes.
Nyugodtan.
Pedig túl sok erőt nem fektettem bele, fél kilencre hazaértem, összekaptam a távcsövet (amit már sajnos vagy 1 éve nem vettem elő) kivittem az udvarra, sajnos kicsit fátyolos az ég is felénk a telefont meg kézzel odafogtam a szemlencse elé. A távcsövet sem vártam meg hogy átvegye a környezeti hőmérsékletet. Komolyabb előkészületekkel azért jobbat is lehetne csinálni. Főleg ha valami 3D nyomtatott tartóval fixen hozzá tudnám rögzíteni a telefont hogy ne a remegős kezemmel kelljen tartani.
A távcső adatai amúgy amit használtam 70/900-as refraktor egy 25-ös okulárral meg be volt szerelve egy zenit tükör hogy ne kelljen háton feküdnöm a földön.

A telefonon meg manuálisra állítottam a fényképezőt oszt minden fényképészeti tudás nélkül addig tologattam meg nyomkodtam a gombokat amíg jó nem lett.

Legalábbis ennél jobbat nem sikerült beállítanom, ha értenék a fotózáshoz lehet lenne jobb is.