Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Érdemes lenne.
Nem is tudtam eddig róla. Sohasem voltam virtuóz benne, de szerettem tizenévesen
Tőlem mehetünk, amikor Nektek jó (kivéve szeptember 15 délőtt)...
Például szept 18-án okvetlen megyek Bp-re (fogas kérdés miatt), aznap akar maradhatok is, akkor sem lenne rossz.
De ez nem kötelezés senkinek, csak egy a lehetséges napok közül. A hozzászólás módosítva: Hé, 19:51
Nekem az a hétvége sűrű (18 péntek amúgy is edzésnap, valamikor este kilenc után tudnék csatlakozni), de menjetek, érezzétek jól magatok - estig nyitva vannak. Párszor volt már, hogy záráskor szóltak, lassan ideje lenne hazamenni, mert ők is szeretnének aludni
Na olyankor a másnapi vonattal jöttem haza...Egyik kedvenc gépem ott a "tales from the crypt" masina, bár legutóbb a rezgetője ki volt iktatva, így más volt kicsit a hangulata, mint előtte. A "South Park" flipperre többször is felírtam már a nevem (no sose az első helyre, de az előkelő harmadik már összejött). S van ott olyan gép is, amivel gyerekkoromban még Balatonon találkoztam. Állítólag amikor a játéktermeket leszerelték, akkor valahova talán Csepelre kerültek egy MÉH telepre, de ezt a pletykát sose erősítette meg nekem senki. Mondjuk egy "The house of the dead" lövöldözős játékgépet szívesen hazacsempésznék, ha valahol még létezne belőle elérhető példány... Ugyan ez igaz mondjuk a "War gods" játékra is, mint ahogy persze egy "Metal slug" se lenne utolsó. Aztán persze jönne az útilapu, de tuti találnék neki helyet, ha máshol nem, hát elsüllyeszteném a hivatalban
Nekem Pin bot a kedvencem, ha már flipper.
A hozzászólás módosítva: Hé, 23:01
Pénteken négytől vannak nyitva, gyerekjegy 5 500.
Elvileg mindenki el tud menni önállóan a hét öt napján. Most ezen (szept 18) pénteken ki fog csatlakozni (csapatban jobb ám csapatni)?
Á, a "gyerekjegy" az 4 pénz.
Mi viszont 5500-ert mehetünk, nemigen hiszik el, hogy gyerekek vagyunk ![]() A kérdes fennáll: csatlakoztok, kedves fórumtársak?
Most nézem: 62 felett is 4 pénz.
Tessenek tolongani, kedves fórumtátsak, nyugdíjasok meg pénzbeni előnyt is élveznek.
Tudom, hogy megoldható, de nem ugyan az. Van összerakott gép a látókörömben, s bármennyire is jó, valahogy mégsem ugyan az, mint az eredeti.
Twillight Zone gép biztosan van a múzeumban, arra emlékszem
De van még szellemirtók, terminátor, meg olyan különleges gép, ami hatalmas méretű, vagy éppen aminek nem sík a pályája és emiatt a golyó íve se a megszokott...Ezen kívül persze vannak bent régi klasszikus árkád játékgépek (mortal kombat! a klasszikus hibával, amikor a hülye játékosok széttépik a mozgatókart a nagy izgalomban).
Mikor először mentem, talán 2500Ft volt és egyben ez egy kupon is volt, amivel legközelebb már csak 2000Ft volt a beugró
Persze azóta eltelt már néhány évecske...
Itt a csongrádi strandon még nagyon régen kb. 30 éve, az egyik épületben voltak játékgépek, flipper, lövöldözős, bunyós, stb. Itt volt Mortal Kombat is, ami úgy nyelte a 100 Ft-ost, mint a szivacs a vizet.
Nem sikerült soha, átjutni az egyik pályán sem. Voltak azok a pisztolyos lövöldözös játékok is, azok is jók voltak. Lehetett 100 Ft-ból ketten is játszani, az volt akkor az akciós ajánlat ott. Volt flipper is, de ott mindig sokan voltak. A hozzászólás módosítva: Kedd, 17:10
Lehet ám ez máskor is, en csak bedobtam egy (nem kötelező) időpontot, mikor épp arra járok.
Feltettem az alternatív talalkozók-ba, és ott kialakíthahjuk a minél többünknek megfelelő időpontot. Kondik és a problémá(im)kSziasztok!Kérdést szeretnék intézni hozzátok, mégpedig olyan témában, hogy az igazán kis értékű el-kokat honnan lehet beszerezni? Landolt nálam egy AKAI lemezjátszó, sebességproblémával. A szervo áramkörében van egy 0.47mikrofarad/25V-os el-ko. Természetesen rossz, meg a 3.3-as is, de azzal nincs baj, bármely sarki fűszeresnél van. A 0.47-el mindenki elvérzett. A lomex-nél láttam, de csak radiálisban és 40db/csomagban lehet venni. Valami ötlet, hogy honnan tudom beszerezni? Megtisztelő válaszotokat előre is köszönöm!
Marad a modem...letelt a határidő, sokkal "okosabb" sem lettem.
Még csak azt sem sikerült kiderítenem, hogy az Sagem F@st 5670 wifije milyen irányba sugároz legerősebben. Meg, hogy hogyan hat a jelerősségre a (55cm vastag) fal (sarok) közeli elhelyezése. A szerelő csak a padlótól minél magassab elhelyezését javasolt. A fal közelsége nem számít szerinte... ![]() AI is mondott valamit: https://www.google.com/search?q=Sagemcom+F%40st+5670+wifi+jel+milye...arTSMv A technicolornak kevesebb a LAN portja és a 2,5Gbs port sincs rajta...ezért marad a sagem. A szomszéd erős wiffi jelét pedig T...-os "wifi extra" kaon készülékek sugározzák. A hozzászólás módosítva: 9:31
Jó lesz elko helyett a fólia? Vagy esetleg tantál?
Ha kéretlenül is, de én is elmondanám a magamét. Egy lakásban teljesen felesleges a egy hálózathoz a rádióhullám. Ez egyébként kényes dolog is, ha megsérül az antennaköre, mert zavarhatja a környezetet a falsaival. A "drótos", vagy optikai megoldásnál jobb átvitele nincs. Amikor nyugdíjas lettem, kiépítettem nálunk a "drótos" csillagpontos rendszert. Csak megjegyzem a Cat5e-n elmegy a full HD is.
Csak kicsit kényelmetlen mondjuk a mobiltelefonba bedugni az UTP-t
De lehet még pár olyan eszköz, aminek kell a Wifi, mert másról nem is tud menni. Példának okáért egyik ismerősnél TV "okosító" xiaomi androidos bigyón nincs RJ45 csatlakozó, a céges laptopomon nincs RJ45-ös csatlakozó, csak USB-C dokkolóval, stb. Szóval nem annyira felesleges ám az, amennyire gondolod...
Abban teljesen igazad van, hogy mindenki magának alakítja ki a maga rendszerét. Kinek a pap, kinek a papné. Én a telefonon csak telefonálni szoktam, a PC-n netezni, tervezni, a többi a távirányítok dolga. De van olyan is, hogy egy fénykép telefonról laptopra, onnan stickre, majd a háttértárolóra.
0,47 µF/50 Voltos ki elkok vannak nekem, új állapotban, Budapest 16. kerületében. Tudok adni...
Idézet: „Én a telefonon csak telefonálni szoktam, a PC-n netezni,” Ezt én is sokkal jobban dijjazom, csak akkor netezek mobilon ha nincs más választás!
Mindkettő jó, de a tantállal vigyázni kell, a régiek többsége elöregedett és átüt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Na olyankor a másnapi vonattal jöttem haza...

De lehet még pár olyan eszköz, aminek kell a Wifi, mert másról nem is tud menni. Példának okáért egyik ismerősnél TV "okosító" xiaomi androidos bigyón nincs