Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Leggyorsabb ha nincs otthon OBI és csőkulcs.
![]() Megjártam ezt a kört elég nehéz, kevés a hely és szívás szerelni de a muszáj nagy úr. ![]()
Bővebben: Link[/url]https://magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/arany/fulem.htm
...és még azt mondjuk, hogy rossz világ van! Amikor a kakas kukorékolás a legnagyobb probléma. Mi lenne, ha szamarat tartana a szomszéd? Annak a hangja 500m-re is hallható! A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2025
Csőkulcs készletem az még csak lenne, de 6...22 mm.
![]() 32 mm az akkora, hogy még a holdról is látszik. ![]() Granpának biztosan van, amikor tekercselték Pakson a gázturbinákat, akkor ezzel húzták meg a kommunátor szeleteket. ![]()
Szerintem a menetet is hasznos lenne előtte kezelni csavarlazítóval. Ha nem kell a cső mert lesz új akkor én simán levágnám a menet utáni részt és lehet hogy akkor rámegy jobban a kulcs (villás).
Esetleg valakinek 32-es dugó kulcs hosszabító szárral kölcsönbe. El tudom képzelni hogy trancsírozás nélkül nem jön le, volt hasonlóhoz szerencsém.
Csavarlazítótól tartok, merthogy műanyag.
![]() Ez versenyben van. Ha lenne kompetens ember csőkulccsal, az sokat segítene...
Levegyük? Van hozzá célszerszámom, úgy hívják, hogy csaptelep fogó…
Azt hittem csak elszíneződött a fém....
![]()
Gyere, vadas nyúl már készen van.
Csak tésztát kell főzni hozzá. ![]()
Ha mély a mosogatótálca, nem forog el a hajtókarja. Ezért inkább 12 szögű csőkulcs kéne. Csavarlazító helyett pedig vízkőoldó.
Összekapom magam, addig lötyböld meg egy kis vízkőoldóval!
Azt írja, hogy megvette már az újat. Ez esetben fényes kulcs, vagy hangos kulcs, amelyik odafér, s levágni a csudába azt a fránya anyát.
Több, mint 1 km-re tőlünk van egy major. Csacsival. Érthetően hallani, mit mond.
![]() Szomszéd hegyháton egyik gazdának gyöngytyúkjai vannak. Légvonalban kb. 300 m. Igaz, közvetlen rálátással. Ha valaki nem tudná, a gyöngytyúk hangja olyan, mint a kenetlen talicska. Csak hangosabb. A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2025
Nem bántja a műanyagot. Ha van új csaptelep, azon van anya amúgy is. Flexibilissel kötöd az újat, tehát néhány mozgatás erre-arra -előtte lecsavarod a sarokszelepről- és eltörik a régi bekötőcső. Azt' mingyá' hozzáférsz.
Ha még nem oldódott meg, akkor hasonló esetben én levágtam az alsó csöveket, hogy részben ne legyen útban, de fontosabb részben, hogy tudjam a csapot forgatni. Én vízpumpa fogóval megfogtam az anyát (ha van ekkora villáskulcsod azt is rá lehet szerintem tenni), és az anyát egy helyben tartva a csapot forgattam felül. Babráltam vele vagy negyed órát, de kijött.
CőizémizélésCsőkulcs...Továbbra sem tudja a kedves közönség a csőkulcs (1. kép) és a csőfogó (2. kép) dolgokat, a kettő közötti értelmi távolságot, de osztják a tanácsokat... De ha ennyire hozzáférhetetlen: én felülről levágnám, aztán felcsavarni alulról ugyanolyan egyszerü, mint egykor. A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2025
Igazán az lett a megoldás, hogy Szervizmacska fórumtársunk (örök hálám néki
![]() ![]() Meg ha már úgy is olyan jól elhelyezkedett, a másikat meg fel. A kép közzétételéhez pedig hozzájárult (ámbár nem a legelőnyösebb szögből készült). ![]()
Ha műanyag az anya, akkor nem tudod pákával végigolvasztani az egyik oldalát? Vagy a gáztűzhelyen melegített vaslemezzel, hosszú csavarhúzóval? Esetleg vasfűrész lappal oldalról elvágni?
Ha így rámegy a villáskulcs akkor felül a csapot nem tudod körbeforgatni?
Legelőnyösebb: az MH övcsat
Az önzetlen segítségről (az észosztás helyett) nem is szólván... A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2025
Jelentem, határőr. De lehet, hogy ugyanaz volt…
Az a véleményem, hogy sok okos, és segítőkész fórumtársunk van.
![]()
Ha Szervizmacskának ilyen a munkás ruhája , milyen lehet az ünneplő?
Nekem bő egy hónapja van Whats app, csak telefonon, 90%-ban híváshoz használom egy-két külföldön élő ismerőssel. Egyelőre úgy tűnik, hogy jól működik, náluk (Németország) állítása szerint amúgy a legnépszerűbb ilyen app. Előtte Viber volt, ami azért került leváltásra, mert megelégeltük, hogy ötletszerűen megszakadozott a hangátvitel a beszélgetés közepén. Frissítve volt, hardveres hiba nincsen, egyszerűen ha olyan kedve volt, néhány perc után valamelyik oldalnak kikapcsolta a mikrofonját úgy, hogy erről semmi visszajelzést vagy magyarázatot nem adott..
A sokat emlegetett Messengert, a FB-vel együtt, magánéleti okokból egy ideje nem használom, csak gépről reggelente. Szóval arról majd' egy éve nincs infóm, hogyan teljesítenek telefonon, viszont asztali verzióban (akár böngészőből, akár a Windows appból) azt sem mondanám megbízhatónak. Időnként gondol egyet, és nem mutatja a legutóbbi érkező üzenetet, csak tudom, hogy valamit írt XY, mert az én utolsó üzenetem ("Te: ....") került kiemelésre félkövérrel a listában. Van asztali gépem és egy laptopom is, mikor utóbbit előveszem pl. utazáskor, kell vagy 2-3 nap, mire ezek átfutnak (gondolom szinkronizálja a titkosított tartalmat). De előfordult az is, hogy egy túracsoportból kezdeményezett bringatúrára végül azért nem tudtam elmenni, mert azt hittem, csak gondolt egyet az illető és mégsem akar válaszolni a találkozási helyet illetően. Másnap láttam, hogy a csoportban még én lettem a megbízhatatlan, aki szó nélkül felszívódik, és nem ír vissza egyszer csak. Miután írtam neki még egyszer privátban, akkor váltott át "elküldött" állapotból "kézbesítettbe" az, amit ezek szerint nem kapott meg előző napon... úgy, hogy előtte 3 perccel még váltottunk üzenetet. Legszívesebben bojkottálnám ezekért, csak ugye itt jön be a kvázi monopol helyzet: ezen kívül nincs más, amit szinte minden ismerősöm használ.. Izzó foglalatEz most komoly?Délelőtt kicsit átnéztem a dolgokat és ez a látvány fogadott. A foglalat durván korrodált. Na akkor nézzünk körbe. Durva.
Ha csak zöld dzsuvás és van még lemez; ecetet neki.
Vigye vissza az autót az eladónak (nem kell messzire menni), garanciális javításra.
![]()
Esetleg autóbontó. Ott lehet van. Ide már nem elég az izzó csere.
![]() Ha sikerült megcsinálnod szerintem tegyél rá a képen látható módon egy gumigyűrűt. Lehet beázott. A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2025
|
Bejelentkezés
Hirdetés |