Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3621 / 3635
(#) jani1987 válasza mnyugger hozzászólására (») Márc 17, 2025 /

Van valaki Fejér megyében aki szokott a linkről rendelni? Mi soha nem rendeltünk innen.
(#) sany válasza mnyugger hozzászólására (») Márc 17, 2025 /

Különben jó ötlet innen ilyet rendelni? Tudom, hogy az új drága. Azonban...
(#) adapter válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 17, 2025 /

Az jutott eszembe, hogy esetleg a típus ismerői hátha tudnak valamilyen egyező de olcsóbb terméket a jelzett helyett. Megtörtént: Nissan Almera gyújtásvezérlő bárhol keresve 40-60 ezer között, még ebayról is. Valahogy ráleltem, hogy a 95-ös Honda Civic matt ugyanaz, azt meg neten 9500+csomagdíjért megkaptam......
(#) bbb válasza sany hozzászólására (») Márc 17, 2025 /

Az aliról rendeltem már ilyesmit és tökéletesen teszi a dolgát. Amikor a gyári új ára horror, utángyártottban szintén, bontottat nem éri meg (meg azért is sokat kérnek), de ráér 2-3 hetet, míg megjön az új aliról, akkor nem kell rajta sokat gondolkozni. Rendeltem már toyotához ablakmosó motort, peugeothoz rendszámvilágítást és mind jó azóta is.
(#) sany válasza bbb hozzászólására (») Márc 17, 2025 /

Akkor minden rendben.
(#) adapter válasza Tomi94 hozzászólására (») Márc 17, 2025 /

Nekem ilyen jellegű negatív tapasztalatom még nem volt, régebb óta használom , szintén németek indíttatására, ott mindenki (akit ismerek) ezt használja.
Viszont van egy jó tulajdonsága: sokat küldünk egymásnak képeket, és ha gyenge a térerő vagy lassú a net akkor is elküldi a képet csak lassabban, míg pl emailen nem megy el a kép...

Inkább azt vettem észre, egyre gyakoribb a spam hívás, Laoszból meg Nigerből meg sok exotikus helyről...
(#) ftirius válasza adapter hozzászólására (») Márc 17, 2025 /

És miről beszélgettek pl. a laosziakkal?
(#) sargarigo válasza ftirius hozzászólására (») Márc 18, 2025 /

Szerintem: "Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!
Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!"
(#) Gafly válasza ftirius hozzászólására (») Márc 18, 2025 /

Én Mexikóból kaptam egy csajtól érdekes hívást.
Majdnem elhajtottam, de azután kiderült hogy apám egyik testvérének az unokája.
És tényleg, Ő is örökölt. Merthogy odaszakadt hazánk lánya. És tényleg.

Lényeg, nem minden átverés, de a túlnyomó (2/3-os) többség az igen.
(#) szamóca válasza Gafly hozzászólására (») Márc 18, 2025 /

Három hete Irakból hívtak. Tényleg rosszul éreztem magam akkortájt, de azért annyira nem.
(#) Landsmann válasza szamóca hozzászólására (») Márc 18, 2025 /

Nekem volt Észak-koreából hívás. Ne, tudtam felvenni a telefont. Tartottam is tőle, hogy a munjkatáborban végzem, de mégf nem jöttek értem a kefehajú martalócai.
(#) adapter válasza ftirius hozzászólására (») Márc 18, 2025 /

_???_
(#) And hozzászólása Márc 19, 2025 /

Tartalom szerk

Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy egy friss HE-regisztráció esetén miért nem jelenik meg a saját menüben a "Tartalom szerk." menüpont? Cikket tenne fel egy ismerős, de nem tud. Erre a GY.I.K. / szabályok menüben sem láttam utalást. Az almenü elérhetősége a regisztráció óta eltelt időhöz, hozzászólások számához vagy esetleg máshoz kötött lenne?
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Márc 19, 2025 /

Idézet:
„ecetet neki”

Visszanőtt már az ecettől, vagy nem azért nem megy a verda?
(#) Bakman válasza And hozzászólására (») Márc 19, 2025 /

A választ nem tudom, de az oldal alján lévő "Hiba jelentése" linken gyakorlatilag a moderátoroknak tudsz üzenni.
(#) Gafly válasza Bakman hozzászólására (») Márc 19, 2025 /

Ez pontosan így van.
(#) And válasza Bakman hozzászólására (») Márc 19, 2025 /

Ezt jó tudni, kösz az infót!
(#) sany válasza Gafly hozzászólására (») Márc 19, 2025 /

Ez szerintem csak a rendszámtábla világításának a foglalata. Ettől megy a verda.
A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2025
(#) kitartás hozzászólása Márc 20, 2025 /

Ágaprító

Üdv! Van valakinek tapasztalata elektromos ágaprítókkal. (szervíz, használat, bolt) Kellene egy ilyen jószágot beszereznem de nem akarok nagyon gagyit venni. Olyat szeretnék ami "behúzza" az ágakat . És feltehetőleg nem csak egyszer használatos.
Amiket eddig néztem kb 70 - 80 000 Ft körül kezdődnek. Pl parkside.
Köszönöm.
(#) Gafly válasza kitartás hozzászólására (») Márc 20, 2025 / 1

Ha rám hallgatsz, akkor csak maróhengeres, és ellenkést ésszel beállítani.
Nagyon véknyat mindegyikbe nehéz beletuszkolni, ami rettenetesen nagy, az meg a torkán akad mindegyiknek.
Például karácsonyfát egyben háztartási méretű gép nem nyeli le.
Röviden: Dolgozni kell vele mindenképpen.
Amúgy nagyon hasznos, nem annyira zajos (aprítótárcsás egyik nagy hátránya), valamint kicsit meg is nyomorgatja az ágakat, ami komposztálásnál nagy előny...
(#) Gafly válasza sany hozzászólására (») Márc 20, 2025 / 1

Idézet:
„Ettől megy a verda.”

Meg a benzintől, ha van jogsi. Bővebben: Link
(#) kitartás válasza Gafly hozzászólására (») Márc 20, 2025 /

Köszi!
Tárcsás már volt. Igaz hogy jóval olcsóbb de használni nem tudtam. Vastag anyagokat nem akarok aprítani . Van kb 40 m túl magasra nőtt sövényem. Azt illetve a fák metszési hulladékát szeretném hasznosan eltüntetni.
Nem nagyon ismerem ezeket a mostani márkákat de gyanítom hogy egyik sem tudja azt a minőséget amit a kb 25 éves metabo vagy makita tudott. Azért működőt szeretnék
(#) Jonni válasza And hozzászólására (») Márc 20, 2025 /

Figyelni kell azokra hogy a PC/tablet/okostelefon amin írni akarsz legyen lefrissítve, mind az oprendszer mind a böngésző. És be kell jelentkezni ahhoz , hogy minden flottul menjen

Az enyém ilyen, sajnos több éves, de nem kell cserélni, mert csendben (nyamm, nyamm, ág felül be, alul dobozba be ) teszi a dolgát. Nálam is ez a feledat, minden évben...
Hogy most mi a menő, azt nem tudom, de anno alsó középkategóriás maróhengeres volt a Vauhaus-ban.

agaprito.jpg

(#) Jonni válasza kitartás hozzászólására (») Márc 20, 2025 / 1

Én ILYENSMIVEL dolgoztam a tavaj nyáron. Bár ez nem elektromos hanem benzines, méghozzá nem is gyenge, ennek ellenére ez is lefullad ha túlterheled. Nagyon tömni nem lehet mert eldugul a kijövő része aztán leállit, aztán szétszed , aztán kitakarít, aztán összerak, és ez elég időigényes. A száraz ágakat nem igazán szeretik ezek a gépek, inkább a frissen vágottakat.
A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2025
(#) bbb válasza kitartás hozzászólására (») Márc 20, 2025 /

Én tavalyelőtt írtam az enyémről: Bővebben: Link
Még mindig ugyan ez a véleményem róla, ugyan úgy teszi a dolgát, csak sajnos dolgozni kell vele, nem csinálja meg helyettem Mondjuk ahogy nézem, nagyon durván elszállt az ára.
A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2025
(#) And válasza Jonni hozzászólására (») Márc 20, 2025 /

Köszi! A baj az, hogy ugyanazon PC / böngésző alá a saját nevemmel belépve működik, megjelenik az a menü, az ő accountjával pedig nincs ott. Nyilván nála sem oké, ráadásul korlátozott a nethozzáférése.
(#) Jonni válasza And hozzászólására (») Márc 20, 2025 /

Akkor itt tényleg az lessz a megoldás , amit már mások is írtak, hogy rá kell kérdezni a Moderátoroknál .
(#) kitartás válasza Gafly hozzászólására (») Márc 20, 2025 /

A ryobi nevű műrkával van valakinek tapasztalata? Azt tudom hogy peca orsoban a legjobbak között van de gépekben ? Ezt találtam . Szerintetek ez jó lehet? Bauhaus

Erősen hasonlít az enyémre, többet nem tudok kijelenteni...
Következő: »»   3621 / 3635
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem