Fórum témák
» Több friss téma |
Pedig nekem tökéletesen egyformák, mert az általad berakott pdf-ben sem voltak méretek.
Ez például teljesen megegyezik beültetésre, alkatrészre, feliratra, huzalozásra. És biztos led, mert a lámpának nincs A, meg K feiratú csatlakozási pontja.
Valóban nem írtam méretet, azt gondoltam a típusszám a méretet is "adja". Amit keresek annak a kijelző mérete 105x35mm.
A típusszám adná a méretet az adatlapból, ha fel lehetne lelni.
A 105 x 35 alatt a zöld forrasztómaszkos kijelző alaplapot (NYÁK) kell érteni? Karakterek száma 2 x 16 (1602L -ből gondolom).
A kijelző 105x35mm, a nyák mérete 122x 44 mm. Szétműtöttem, mindhárom smd Led hibás. Ezen Ledek méret alapján kereshetők? ( 2x3mm)
Létező méret, nem is lehetetlen beszerezni: Bővebben: Link.
LED-et is lehet találni: Bővebben: Link. Kicsit fura, hogy mindhárom elromlott de ha párhuzamosan vannak kötve, akkor a dolg normális. Mármint az normális, hogy tönkrementek, az kevésbé, hogy így lett rervezve a NYÁK.
Igen párhuzamosan vannak külön ellenállással, valószínűleg a 6 Volt tette tönkre, valaki valamikor 7806-ot rakott a tápegységébe. A forrasztásokból ítélve ez nem a gyárban történt.
Most egy kis nyári szünet, aztán majd helyre rakom. Köszönöm a linkeket, és a segítséget.
Az elég érdekes, hogy segítséget kérsz -igyekeznek is segítséget adni, erre nyári szünetet hidetsz.
Remélem, a nyári szünet után magadtól kérsz segítséget. Micro SD foglalatSziasztok!micro SD foglalatot keresek. A képen látható érdekel csak. Üdv: Gábor
Sziasztok!
A hozzászólás ideje lejárt sajnos... Ha bárkinek van esetleg bontott is érdekel. Üdv: Gábor
Szia,
Hestore-ban szerintem ilyen van. Ezen a néven találod: 100.361.23 Csatlakozó micro SD kártyákhoz kidobóval, SMD Üdv, János A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2025
Hálás köszönetem mindkettőtöknek! Amikor keres az ember a legnyilvánvalóbb nem jut az eszébe!
![]() Üdv: Gábor Festék, Bori, vörösfenyőÚgy jártam, hogy elkezdtük lefesteni a külső fafelületeket (lásd Alternatív HE találkozó(k)), és elfogyott a festék.De a boltban már nincsen, és nem is rendelhető. Papírforma szerint célszerű egyforma színnel festeni legalább egy oldalon/ajtón. Ha valahol Pest környékén találna valaki bontatlan elfekvő bolti készletet, annak nagyon örülnék. Pontosan ilyen kell, kalandorok kiméljenek.
Ha esetleg nem kapsz akkor a Google képkeresője alapján még itt is lehet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |