Fórum témák
» Több friss téma |
Pedig nekem tökéletesen egyformák, mert az általad berakott pdf-ben sem voltak méretek.
Ez például teljesen megegyezik beültetésre, alkatrészre, feliratra, huzalozásra. És biztos led, mert a lámpának nincs A, meg K feiratú csatlakozási pontja.
Valóban nem írtam méretet, azt gondoltam a típusszám a méretet is "adja". Amit keresek annak a kijelző mérete 105x35mm.
A típusszám adná a méretet az adatlapból, ha fel lehetne lelni.
A 105 x 35 alatt a zöld forrasztómaszkos kijelző alaplapot (NYÁK) kell érteni? Karakterek száma 2 x 16 (1602L -ből gondolom).
A kijelző 105x35mm, a nyák mérete 122x 44 mm. Szétműtöttem, mindhárom smd Led hibás. Ezen Ledek méret alapján kereshetők? ( 2x3mm)
Létező méret, nem is lehetetlen beszerezni: Bővebben: Link.
LED-et is lehet találni: Bővebben: Link. Kicsit fura, hogy mindhárom elromlott de ha párhuzamosan vannak kötve, akkor a dolg normális. Mármint az normális, hogy tönkrementek, az kevésbé, hogy így lett rervezve a NYÁK.
Igen párhuzamosan vannak külön ellenállással, valószínűleg a 6 Volt tette tönkre, valaki valamikor 7806-ot rakott a tápegységébe. A forrasztásokból ítélve ez nem a gyárban történt.
Most egy kis nyári szünet, aztán majd helyre rakom. Köszönöm a linkeket, és a segítséget.
Az elég érdekes, hogy segítséget kérsz -igyekeznek is segítséget adni, erre nyári szünetet hidetsz.
Remélem, a nyári szünet után magadtól kérsz segítséget. Micro SD foglalatSziasztok!micro SD foglalatot keresek. A képen látható érdekel csak. Üdv: Gábor
Sziasztok!
A hozzászólás ideje lejárt sajnos... Ha bárkinek van esetleg bontott is érdekel. Üdv: Gábor
Szia,
Hestore-ban szerintem ilyen van. Ezen a néven találod: 100.361.23 Csatlakozó micro SD kártyákhoz kidobóval, SMD Üdv, János A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2025
Hálás köszönetem mindkettőtöknek! Amikor keres az ember a legnyilvánvalóbb nem jut az eszébe!
![]() Üdv: Gábor Festék, Bori, vörösfenyőÚgy jártam, hogy elkezdtük lefesteni a külső fafelületeket (lásd Alternatív HE találkozó(k)), és elfogyott a festék.De a boltban már nincsen, és nem is rendelhető. Papírforma szerint célszerű egyforma színnel festeni legalább egy oldalon/ajtón. Ha valahol Pest környékén találna valaki bontatlan elfekvő bolti készletet, annak nagyon örülnék. Pontosan ilyen kell, kalandorok kiméljenek.
Ha esetleg nem kapsz akkor a Google képkeresője alapján még itt is lehet.
Sajnálatomra jberényben egy festékbolt sem tart ilyet.
Biztatnám fórumtátsaim: nézzetek körül, jelezzetek.
Esetleg itt: Anda Festékáruház. Az ország több pontján is van üzletük.
A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2025
Sok remény nem fűzök már hozzá.
![]() Ugyanakkor tudom javasolni a Szerszámoutlet boltot. Ma voltam pótolni a Gerheb25 alatt eltört fúrót (egyszer felejtettem el bezárni a műhelyt, és már bent is voltak ![]()
Még a MÁS festékboltot is meg lehet kérdezni, ha a Kőházyban nincs...
(nem okvetlen neked szól):
Volt valaki rajtunk kívül személyesen festékboltban? Mert festék kellene, nem link... én reggel körülnéztem a városban, fórumtársi módon -hiszen szombaton is fel tudok kelni 7-kor. Mások segítenek? A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2025
IgazolványképNa, és valódi igazolványképet hol csinálnak?Olyat, amit (például) az emelőhátfalas igazolványhoz is elfogadnak. nem fogadják el a házilag készültet -ha tetszik, ha nem Linkmentesen, valódi címmel, létező fényképészt tudtok-e? Meglátogattam volna ma egy fényképészt, annakidején a fater is őt bízta meg az esküvői fényképezéssel, él még, dolgozik -de épp szabit tart A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2025
Az ilyen beülős automatás sem jó?
Pesten tutira lenne, de az egy nap szabi szerintem.
Ebben a kettőben jártam az elmúlt negyed-fél évben, s mindkettőben hatalmas a választék és barátságos volt a kiszolgálás. A telefont is felvették, míg ott voltam, egy kérdést így megérhet a dolog.
Megtaláltam a gyártót is, aminek a honlapján ott van pár viszonteladó is: helios. Eszerint Gaflytól nem túl messze is van bolt, ami elvileg forgalmazza a termékeit: Farba-color festék-barkács a XVI. kerületben. Linkmentes fényképész nehezebb ügy... Akinél utoljára jártam, már rég megszűnt. Azóta egyszer kellett, de akkor automatánál csináltam képet. Viszont elvileg a Rossmannban tudnak vitt képből készíteni igazolványképet, illetve pár hónapja mintha az Auchanban is láttam volna gépet erre. Mondjuk nem tudom, hogy a házilag készültet hogyan különböztetik meg, ha tényleg jó minőségű fotópapírra nyomtatod ki megfelelő nyomtatóval ![]()
A hivatalos, EU-konform igazolványképeknek több szabálynak kell megfelelniük, röviden: meghatározott fókusztávval és szögből fotózzák az arc torzításának a minimalizálására, majd utána egy Photoshop sablonban igazítják úgy, hogy az arc adott területeinek fednie kell a megfelelő referenciapontokat. Azért kell a jó bemeneti kép, hogy utána minél jobb minőségű UFO-t tudjanak csinálni az emberből.
![]()
Ha akarod, mesélek erről, mennyire foglalkoznak ezzel...
A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2025
Mármint azért mancsoltam, hogy nem szükséges mesélned róla mert sejtem, hogy semennyire.
![]()
Ugyan útlevél
Idézet: „A kérelmező arcképmása, aláírása, valamint ujjnyomata a kérelem benyújtásakor kerül felvételezésre.” Szerintem ha "hivatalos arcképmása" a nyilvántartásban, akkor onnantól bármit, bármikor...
Néhány helyen valóban nem. GKI-nál helyben csinalta a vállalkozas -elfogadtak, megvan a kártyam
Ennél a kártyánál, amire most szükseg van: E. kolleganak megcsináltak ugyanúgy helyben -aztán a kártyakészítő visszadobta. Ezért kell fényképészt hajkurásznom, de épp szabit tart az egyetlen a városban. Emiatt jövő szombatra marad. És kíváncsi voltam, hogy mashol is ilyen nehéz ma fényképészt találni?
Igen, máshol is. Automata viszont van. A mellékelt példány az Göncz Árpád városközpont metrómegálló Újpest felé menő oldalán van.
Nagyon ki van találva az az ülés, hogy fél percnél tovább ne lehessen kibírni rajta... Persze többek közt testzsírszázalék-függő. : -)
Régebben a Határ út metróállomáson a Köki felé menő oldalnál még a peron előtt volt egy ilyesmi automata, de ahogyan láttam a felújítással eltűnt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |