Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon hiba

Témaindító: nagysusu, idő: Júl 12, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   94 / 94
(#) xxxyyy válasza SzervízMacska hozzászólására (») Júl 12, 2025 /

Ezt a szerviz dolgot én sem értettem, valami nem stimmel vele.
(#) bbb válasza tki hozzászólására (») Júl 12, 2025 /

A galériában NINCS törölt képek albuma ezen a telefonon. Ha ilyen egyszerű lett volna, gondolod, hogy annyit szórakozok vele?
A honor készülékemen van törölt elemek mappa, amit automatikusan ürít is 30 nap után, rögtön ezt keresgéltem a xiaomin is. Se galériában, se fotók alkalmazásban nem jeleníti meg. Cserébe, ha fájlkezelőben direkt kitallózod és bepipálod, hogy a rejtett elemeket is jelenítse meg, akkor megmutatja, hogy ott vannak. Tanúlság, hogy PC-vel összekötve a géppel szedem le a képeit a telefonjairól.
(#) tki válasza bbb hozzászólására (») Júl 12, 2025 /

Akkor megjegyzendő, hogy olyan telefont többé ne vegyél. : -) Egyébként léteznek third-party galériák is, én is használtam olyat a gyári rettenetek helyett egy nyílt forrású, ingyenes csomag részeként.
(#) nagym6 válasza nagym6 hozzászólására (») Júl 12, 2025 /

Köszönöm mindenki segítségét, próbálkozunk. iPhone szerviz nem tudja.
(#) Josi777 hozzászólása Hé, 12:22 /

Vaku nem működik

Új Samsung A16 lámpája világít, ha bekapcsolom, de fotó készítésekor nem működik. Sem automata, sem pedig bekapcsolt vaku állásban. Gyári rajta minden, frissítve van a szoftver is. Van valami, amit lehet ellenőrizni, mielőtt visszaküldöm a garanciális szervízbe?
Következő: »»   94 / 94
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem