Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Holnap BP-n járok, szívesen felajánlok fél tucatot is, ha érdekel.A hagyományosból,és el is vihetem. Azt hiszem, már nem áll szándékomban ilyen csúsztatott tápot építeni,és odaadom,ha elfogadod. Boy
Köszönöm, de a fővárostól 200 km-re lakom.
DTK18100 fetSziasztok,Van egy BSM egy 13 cellás akkuban aminél van 8db ilyen DTK18100 fet. Egy darab zárlatos lett, így keresek helyette valamilyen helyettesítőt ami megfelel. Mind a 8 cserés lenne, biztos ami tuti! HQ, HE, kínálatban lenne jó ha lenne megfelelő. Köszi a segítséget. üdv Zoli DTK18100 Rádiós vezérlő programozásaSziasztok,Segítséget szeretnék kérni a képen látható egység beazonosítására. A fő kérdésem, hogyan tudok hozzá új távirányítót tanítani. Jelenlegi távirányítója első gombja kapcsolja az első relét a második gomb pedig a másik relét húzza meg. Válaszokat előre köszönöm.
Mi smxi vevőt használtunk a relékártyához, próbáld ki a leírásban olvasottakat, hátha jó hozzá.
Nice OX2 is lehetne a vevő, egy 2 csatornás relémodulba (SMXI OXI OXIBD vevőhöz) dugva. Ha a távirányítókat is megmutatnád...
A kérdésnek is jobb helye lenne egy 433 MHz RF modulos/kapunyitós topikban!
A távirányító Nice FLO4R-S a jelenleg betanított és kettő Nice FLO2R-S lennének az "újoncok".
Kérlek nézd el nekem, de nem találtam a kérdésemhez topikot.
Itt le van írva a teendők (de nem magyarul). : https://manuals.easygates.co.uk/PDF/misc/Nice-Oxi-ManualAddendum.pdf
Kedves Proli007!
Köszönöm a segítséget! Bejött! A Kerekes utcában volt, a TOP 249Yn ,tegnap betettem, és szépen dolgozik. Ahogy mondtad a kondikat megmértem, a 400 V 220 u-s 212 u-t mutatott, a melette lévő 63V 10 u-s is 9,2 u-t mutatott, ezeket nem cseréltem. Ha ajánlod, akkor cserélem. A 12V-os rész, scotti-ja rendben volt,ahoz nem nyúltam. Nagyon köszönöm a szakértést! Boy
Kedves CIROKL!
Proli007 által ajánlott IC-t betettem, és elindult. Köszönöm a segítséget neked is! Ez lett volna a B terv, hogy a 12V-os részen nem találtam hibát, akkor megpróbálom egy másik halogén izzós tápról meghajtani.Az időzítő, meg a mosfetes kapcsoló rendben volt. Boy
Szia!
Van posta, egy levélben elmegy. Boy
Hello! Azért tudtam ilyen biztosan, mert anno kukáztam egy ilyen panelt a Tecskóban és rájöttem, hogy csak is egy ilyen lámpában lehetett lánykorában.
Látszólag nincs baja, bár én be nem kapcsoltam. Azért ajánlottam a konik ellenőrzését, mert gondolkodtam, hogy mi tehette tönkre. De akár egy lámpa kiégése, vagy a magas hálózati feszültség (napelem/vacak hálózat) is beteheti a kaput a kapcsitápoknak. De ha jó, akkor jó..
Kedves Proli007!
Itt visszanézve, szerintem ezt a lámpát is próbálták javítani, mert a külső burkolat felemás volt. Vagyis csak annyira dobta össze a "szerelő", hogy egésznek nézzen ki.Aztán vigye a tulaj. Hát szerencséje volt a tulajnak, barátomnak, hogy meg tudtam csinálni a segítségeddel. Itt, Pakssal átellenben nem ingadozott a feszültség, ment több órát. Most már menjen soká, működjön rendben. Boy Analóg panel műszerSziasztok!Keresnék a képen látható műszerhez valami boltot ahol tudok rá előlapot venni.
Hacsak itt nem.
Szerintem a Ganz műszer is itt landolt, csak nincsen nagyon kiemelve. Plexi, vagy skála kellene? Ha egy darab kell, akkor lehet akad valakinek a fiókban, akár hibás is...
plexi kellene mert ez nagyon karcos ma megpróbálom polírozni hátha ki tudom.
Hello! Ha nem repedt, fogpasztával + puha ronggyal, ki lehet polírozni. Arra ügyelni kell, hogy milyen erővel nyomod, mert a hő hatására beolvad és ragyássá válhat a "plexi"..
Okosok segítsetek!
Vettem a Kerekes utcában "Griff" csipeszt. Hogy lehet abba a vezetéket belehegeszteni? Milyen vezeték bírja a méréseket évekig? Mert az alkatrész teszterembem a karos dip foglalatba nem tudok minden alkatrészt bedugni. smd-ről meg elképzelésem sincs... Eddig ellenállás lábakat forrasztgattam rájuk, de időben nem éri meg... Köszi a segítséget. Boy
Puha, műszerhez való vezetéket alaposan keresni kell (és nem olcsó)...
Kedves Pipi, és Kaqkk!
Ezer párszáz forint / db-ért nem szívesen találgatnék, valahogy biztosra kéne mennem... Valószínű, hogy nem én találkoztam ezzel először, és biztos egyszerű, és könnyű. Ennek is van valami trükkje, de majd rájövök, lehet, hogy az " itteni kollektíva segítségével" egyszerűbb lesz. Ugyan ilyen érzékeny pont az oszcilloszkóp testelő vezetéke. Régen legalább 15-20 cm volt, ezek a maiak 10 cm alatt. Nagyon zavar ez is. Köszönöm. Kedves Gafly! A legjobb, amit ismertem, az orosz nagyimpedanciás fejhallgató zsinórja volt. Selyem szigetésű vékony réz sodrat.Az addig ment, amíg a selyem elkopott. Hol gyártanak ma már ilyet? Boy
Próbáld meg óvatosan húzni a kupakot , és rájössz hogy nem találgattunk ...
Tizenpáréve már szereltem ilyet (a gyári vezeték szakadása miatt kellett szétszednem) A hozzászólás módosítva: Szo, 12:52
Az már kiment a divatból, meg nagyon nehéz volt vele dolgozni.
Mostanában a világ errefelé megy.
Sajnos fogpasztám az nincs majd veszek valami műanyagra való poíir pasztát.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |