Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vezetéknélküli termosztát
Lapozás: OK   12 / 12
(#) KisKrapek válasza VIM hozzászólására (») Sze, 18:46 /

Üdv Mindenki!
Köszönöm a segítséget mindenkinek, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak a válaszok!
Sikerült megoldani a problémát a következőképpen:
A kazánba a betáp kábelnek a földelése rossz helyen volt és a 3,15A biztosíték is ki volt csapva ezek okozták a problémát nem pedig a bekötés helytelensége.
A csoport segítsége nélkül nem jött volna össze! Köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Sze, 18:47
(#) Inhouse válasza KisKrapek hozzászólására (») Sze, 19:29 /

Idézet:
„A kazánba a betáp kábelnek a földelése rossz helyen volt és a 3,15A biztosíték is ki volt csapva ezek okozták a problémát nem pedig a bekötés helytelensége.”

Hát, ez így ebben a formában ellentmondás. Arra gondolsz, hogy nem a termosztát lett helytelenül bekötve? Fura ez az egész, mert ha jól értem, eddig ez működött, csak nem vezeték nélküli termosztáttal? Vagy csak melegvíz előállításra használták? Ezek szerint a fűtés indulásakor kapcsolt a kazán az S pontra fázist és az oda kötött földelés miatt lett a zárlat? Eddig földeletlen készülékkel fürödtek?
Örülök, hogy jó lett.
(#) Gafly válasza Inhouse hozzászólására (») Sze, 20:11 /

Idézet:
„Örülök, hogy jó lett.”

Én is, de ha nincsen harag, akkor én inkább otthon eszek, alszok és zuhanyzok a békesség kedvéért.
(#) VIM válasza KisKrapek hozzászólására (») Sze, 20:33 /

Mázlista!
Következő: »»   12 / 12
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem