Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Napelem alkalmazása a lakás energia ellátásában
Témaindító: Router, idő: Júl 15, 2006
Témakörök:
Akku tárolási technológiaAjánlom az érdeklődők figyelmébe.:Az akkumulátoros energiatárolók típusai és fejlődése című előadást, melyet a Solinteg cég prezentált Jesse Hu előadásában. A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2025
Ma már nem a KY... az etalon.
Hegesztőkben 50 - 200 A-es diódákat simán párhuzamosan kötnek. Besajtolnak 24 db-ot néhány alu lemezbe és összesínezik őket.
Szia.
Köszönöm az ajánlást már egy ideje dolgozik az eszköz csak mindig elmaradt a köszönöm megírása. Eleinte elég nagy eltérések voltak 0.1-0.2v körüli érték. Pár nap alatt ezt szépen 0.01v eltérésre hozta ki ami akár lehet mérési hiba is. A lifepo4 aksikat egészen 3.6v feszültségiik töltöttem fel aprónkét emelve hogy legyen ideje kiegyenlíteni. Az 1A kiegyenlítő töltés nem igazán volt hatékony.
Szilárdtest akkumulátor, fikció vagy már létezik?Ajánlom az érdeklődők figyelmébe.:A világ első félig szilárdtest akkumulátoros külső akkumulátora már a gyártósoron... melyet a Miracle Process csatorna prezentált. Ui.: A végén a cella csonkolásos tesztet mindenképp érdemes megnézni... A márkára rákeresve a YT-n megtalálható a cég saját csatornája is. A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2025
Ettől a vezeték forrszem elhelyezéstől/forrasztási iránytól rosszul vagyok, nem tudom milyen alkatrész van mögötte, de garantált a hibalehetőség...
Na de ezt most miért nekem írod? Írd a gyártónak.
Persze nem direkt neked, csak a témára akartam ráfűzni a mondandóm, ami kibukott belőlem, mert egy csúcstechnológiás akku témában ilyeneket lát az ember.
Szia!
Csak az a lehetséges zárlat veszély--egy melegedés után-
Nem mondod.Lehetséges zárlat?A cin cc 200 fokon olvad,a műanyag szigetelés akkor már lángol.
Nem látom át a problémád.Azon a vezetéken szerinted nagyobb áram folyik mint a tervezett ?szerinted?Azt a vezetéken szerinted hány amper folyik?Ha tudnád nem raknál fel ilyen hülyeségeket mert szerinted.Egyébként ha mondtad volna hogy ez mi a bánat,és mi köze van a témához,mert ez egy akármilyen áramköri rész valamiből. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Hegesztőkben 50 - 200 A-es diódákat simán párhuzamosan kötnek. Besajtolnak 24 db-ot néhány alu lemezbe és összesínezik őket.