Fórum témák
» Több friss téma |
Nekem van letöltve Marcium Reflect, 32 bites + 64 bites verziók, nézd meg, hogy jó-e neked.
https://drive.google.com/file/d/12DHTbl5mVvcrYWP19tln4BSLuA4xVAIb/v...haring
Biztos hogy az uefi: pendriveot választod az F11 menüben?
Friss bios van fenn? Ugye nem használsz rufust vagy ventoyt? Ugye MBR és Fat32 a pendrive egyetlen partícióval?
Viszonyítás képpen ha jól rémlik, akkor én nemes egyszerűséggel az "UltraISO" programmal írtam bootolható pendriveot a Marcium Reflect iso-ból, azzal elsőre bootolt a klónozó környezet.
Sose értettem minek bármilyen program amikor még a beépített filekezelő is tökéletesen megcsinálja amit kell..
Biztos azért hogy az a külön letöltött el tudja rontani A hozzászólás módosítva: 17:58
Lehet, hogy az én hardveremmel van gond? Azért furcsa, mert a régebbi verziókkal sosem volt ilyen. A teljes hardver 100%-ban Win11 kompatibilis.
Nálad is ilyen? Itt van.
Most látom, hogy van még egy hozzászólásod.
A pendrive Ventoy (legújabb verzió). Innen fut minden ISO, ez is. A régi is.
Ez egy nagyon régi Macrium verzió, és PE, nem RE. A PE-vel nincs gond.
A hozzászólás módosítva: 18:57
Én még azzal klónoztam, amit linkeltem:
• Windows XP gép HDD-it klónoztam magamnak (kettőt egy nagyobbra) • még a mostani modern gépemben is ezzel klónoztam át a rendszert az új SSD-re gond nélkül és egy HDD tartalmát egy nagyobb HDD-re (hogy több helyem legyen). Nem tudom, hogy neked mik az elvárásaid, de nekem megfelelt ez a "nagyon régi" PE verzió is.
RE: csak azon gépen használható ahol készült. Csak azon gép drivereit tartalmazza.
PE: általánosan bármely gépen használható, általános drivereket is tartalmaz a helyi drivereken kívül (sata, vga,stb). Igen a ventoynak ez is a hátránya, ha nem ismeri fel a vga-t ilyen 640x480(?) képet ad. Régebben linkeltem neked a saját PE iso-kat, próbáld azokkal. A hozzászólás módosítva: 19:37
PE verzió persze, hogy működik, mert általános drivereket tartalmaz, a RE verzió pedig csak azon gépen működik, amelyiken eredetileg készült, ezt inkább hagyjad és használj PE verziót, az enyém is az.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |