Fórum témák
» Több friss téma |
Nekem felment gond nélkül pár perc alatt, nem kellett pendrájvról vacakolni vele. Igaz, a mostani telepítés win7-10-11 vonalon ment, de volt alatta hardvercsere és a legutóbbi alkalommal újra aktiválás is. Amin most fut, abban van TPM2 és a proci is támogatott...
Az asztali gépemre, amit folyamatosan használok, lejött automatikusan. A laptopot bekapcsoltam, frissítést kerestem, és megtalálta majd települt. Ezek kompatibilis gépek.
Egy kis Lenovo mini gép, ( i5-6500T ) ami 0-24-ben megy nem kapta meg, és a frissítések keresésekor sem találta meg. Egy Lenovo szerver gép, amit HTPC-nek használok, ( Xeon E3-1226 v3 ) szintén nem kapta meg a kereséskor sem. Ezek nem kompatibilis gépek. Elképzelhető, hogy figyeli a kompatibilitást? És hátrébb sorolja? De neked meg felment. Kíváncsi vagyok mi lesz. Mindenesetre készítettem egy telepítőt rufusszal 25H2-re, amiről majd frissítem, ha továbbra sem találja automatikusan.
Több forrásból is hallottam, hogy ha friss telepítést vagy telepítő média általi rendszer verzió frissítést szeretnél, akkor a "Rufus" programmal hozd létre a telepítő pendriveot, mert az ügyes trükköket tud alkalmazni, mikor létrehozza a pendriveot és elvileg így "nem kompatibilis" hardverre is mehet a telepítés.
![]()
Ezt ismerem, és használom is. Itt a kérdés az volt, hogy egy nem kompatibilis gépen telepített és tökéletesen működő 24H2 rendszer, ami eddig minden frissítést simán megkapott, esetleg elakadhat a 25H2 verzió váltáskor.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |