Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Vag-com-hex interfész (kábel hibák)
Témaindító: illestibor, idő: Máj 20, 2008
Témakörök:
(Én nem értek hozzá) De ez a REAL Vcds HEX-V2 UPDATE V25.3 olyannak tűnik...
A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2025
Mi lenne ha értenél.... Szétszedtem valóban Atmega162 van az enyémben. Rendelek STM-est, így az én problémám, a fiatalabb autók felismerése meg fog oldódni. Köszönöm.
Tetszik az Aliexpressen a választási lehetőség, hogy milyen nyelvű változatot szeretnél. Jól sejtem, hogy az angolt kivéve az "English" a "language" akart lenni eredetileg (egy kis spontán szinekdoché), vagy van ebben valami tudás, amiről én nem tudok?
A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2025
Sziasztok!
A képeken látható interfész FTDI tartalmát (.ept) keresném, esetleg megtudnátok osztani? FT232R az FTDI IC. Köszönöm! VCDS 12.2.0 CDSziasztok!Hosszas eredménytelen kutakodás után elveszettnek nyilvánitottam VCDS Release 12.2.0 CD-m.., tudna valaki segiteni a pótlásában., végső esetben telepitó exe fájl elküldésével..., nem grátis gondolom.., sajnos nem találtam letöltési lehetőséget.., de lehet hogy bénázok azért stb... Köszönöm Válaszotokat
Már egy párszor feltöltöttem ide, de privátba át tudom küldeni megint.
A release verzió tökmindegy, én le szoktam tölteni a hivatalos oldalról is, csak a loader exe-vel kell inditani.
Szia !
Halványreménysugárként tündőkölsz.., ha privátban feltöltenéd... Köszi előre is Üdv Laci
SZia, igen, gyengébb frekvenciájú és nem tudja gyors agyat követni..a STM -s kb. 3-4 x drágább..van esély, hogy megbuherálva elindulhat, több vátozat van forgalomban..
Szia, lehet tudok segíteni, ha még aktuális..
Abszolult aktuális volna..,elöre is kõszönõm!
Ūdv L. A hozzászólás módosítva: 18:37
|
Bejelentkezés
Hirdetés |