Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Lapozás: OK   148 / 148
(#) Gafly válasza szikorapéter hozzászólására (») Jan 29, 2026 /

Ingyen vihetősben nézted?
(#) szikorapéter válasza Gafly hozzászólására (») Jan 29, 2026 /

Igen de az gyerekméret, az én ujjaim nem kompatibilisek vele
(#) img válasza szikorapéter hozzászólására (») Jan 29, 2026 /

"méretben kisebbet de lehetőleg 88 billentyűs kiosztással"

Itt némi zavart érzek: vagy az egyik vagy a másik mert gyerek méretben még nem láttam 88 billentyűst.
(#) szikorapéter válasza img hozzászólására (») Jan 29, 2026 / 1

Nem a billentyűsor hosszára értettem hanem a készülék teljes méretére.
Ne legyen asztal méretű (lábakkal mindennel) egy szimpla kisebb szintetizátor elég csak a billentyűsor mérete legyen kb. ekkora.
(#) img válasza szikorapéter hozzászólására (») Jan 30, 2026 /

A lényeg, hogy így is - úgy is külön asztal kell neki.
(#) PetAd hozzászólása Jan 30, 2026 /

DSUB25-9

Üdv,
DSUB-25 apa és DSUB-9 anya (vagy apa) átalakítót keresek RS232-es kommunikációhoz. Budapest, Corvin negyed vonzáskörzetében. Szívesen adok cserébe alkatrészt.
Illetve 2-3 db alacsony zajú kis teljesítményű fémtokos N JFET is kellene, ezt nem csak alkatrészre cserélném.
(#) Gafly válasza PetAd hozzászólására (») Jan 30, 2026 / 1

A másik oldala kislány, csak rajta ül a macska.
Ha nem sürgős, akkor szerdán/csütörtökön járok a városban.

Dsub.jpg

(#) sanya hozzászólása Jan 31, 2026 /

Video kártyát keresek asztali gépbe

Szeretnék két monitort használni az asztali gépemhez . Egy alaplapi DVI csatlakozó van a gépen.
Szeretnék egy plusz video kártyát bele.
Azokat a kártyák amik nekem vannak azokat nem ismeri fel a gép. Gen 3 tipust kér.
Ha valakinek lenne felesleges szívesen venném.

Milyet keresek ?
PCIe-DVI kimenet-Gen 3 - kb 128Mb v . több
Köszönöm
k.sanya
(#) img válasza sanya hozzászólására (») Jan 31, 2026 /

Pontosan milyen alaplapod és diszkrét VGA-d van? Bekapcsoltad az alaplap BIOS-ában a multiGPU módot? A PCIE mód ha automatán van, akkor manuálisan butítsd le PCIE3.0-ra! Hátha segít.
(#) sanya válasza img hozzászólására (») Jan 31, 2026 /

Szia egy D3446 tip Fuji alaplap van a gépben.Egy Nvidia Gforce 7300 le video kártyát próbáltam bele tenni. A gép el sem indult.Próbáltam a biost gen1 gen2 auto módban de el sem indult a gép.
Ezért keresek hozzá video kártyát ha lenne valakinek felesleges
(#) img válasza sanya hozzászólására (») Jan 31, 2026 /

Ez az alaplap: https://www.ebay.com/itm/355912354979 ? Melyik BIOS van rajta? Ha nem a legfrissebb akkor frissíthetnéd.
A hozzászólás módosítva: Jan 31, 2026
(#) Gafly válasza Gafly hozzászólására (») Feb 1, 2026 / 1

Ha nem kell, akkor visszaviszem a lomosba.
Ha kell, akkor egyeztessünk privátban.
(#) Suba53 válasza sanya hozzászólására (») Feb 1, 2026 / 1

Elvileg ezen az alaplapon van Display port is. Vagyis simán tudja a két monitoros üzemmódot.
Rengeteg Display port to DVI átalakító kapható. Én az egybeöntött átalakítókat szeretem, de ennél van még olcsóbb is rövid kábeldarabbal.
(#) sanya válasza Suba53 hozzászólására (») Feb 1, 2026 / 2

Igazad van .Nem láttam a fától az erdőt . Valóban van rajta két diplay port kimenet is .
Kis próbáltam . MŰKÖDIK .
Köszönöm a tanácsot így okafogyottáa vált a keresésem .
Köszönöm a tanácsot .
k.sanya
(#) jani1987 hozzászólása Csü, 10:03 /

Előlapot keresek

Zöld színű hajlékony műanyag lapot keresek erre a célra előlapnak. Ugyanitt színtelent is elfogadok.
(#) lazsi válasza jani1987 hozzászólására (») Csü, 11:10 /

Mi lenne a cél?
Mennyire kellene hajlékonynak lennie? (Mint egy műanyag vonalzó vagy mint egy irodai dosszié?)
Mekkora kellene?
Az alumínium részre, a kerek felületére vagy a kerek rész süllyesztett részére? (Mekkora az átmérője?)
Esetleg ez egy oszcilloszkóp lesz? Akkor célszerű lenne skálával ellátott lapot kérned...
(#) bbb válasza jani1987 hozzászólására (») Csü, 11:40 / 1

Ha nem félsz egy kis barkácsolástól... Zöld színű PET palackból pont akkorát tudsz vágni magadnak, amekkora kell. A módszer nem agysebészet, csak kis melegítés kell hozzá.
1) szétvágod a palackot három részre keresztben
2) a középső kerek részt hosszában elvágod, így lesz egy valamennyire görbülő lapod
3) megmelengeted, miközben mondjuk egy asztallapon fekszik, így szépen ki tud simulni
4) kivágod belőle amekkora darab csak kell

Extra opcióként ráteheted vasgolyóra, miközben melegíted, s akkor domború lesz. Arra figyelj, hogy ha nagyon megmelegíted, akkor elkezd zsugorodni!
(#) jani1987 válasza lazsi hozzászólására (») Csü, 12:34 /

Többen tudják sőt ki is írtam, hogy szkópot építek. A trafóval már végeztem.
(#) lazsi válasza jani1987 hozzászólására (») Csü, 14:41 / 1

Ez ugyan nem hajlékony (nem tudom miért kellene a szkópcső elé hajlékony, de te tudod...), mert 3 mm vastag plexi, de ha ez megfelel méretben, akkor megbeszélhetjük hogyan jut el hozzád.

Sima levélben elférne, de nem tudom, nem törne-e el szállítás közben. (Ha valaki meggyőz a biztonságosságáról, akkor ez lenne a legegyszerűbb...)
De akár valamilyen csomagküldő szolgálattal is meg tudom oldani...
(#) zolika60 válasza lazsi hozzászólására (») Csü, 15:51 /

Szerintem buborékos boríték a megoldás.
(#) bbb válasza zolika60 hozzászólására (») Csü, 15:56 /

Bubis boríték nem elég, két hungarocell lap közé érdemes fogni, akkor valószínűleg nem törik el.
(#) ferci válasza lazsi hozzászólására (») Csü, 16:07 /

Ha sima levélben elfér, akkor a postán 420 Ft-ért kapható elsőbbségis borítékban is elfér ( bent van a feladás díja is ). Súlykorlát nem érdekes ( fél kilóig oké ), vastagság max 24 mm kompletten - ebbe bőven befér a 2 x 5-6 mm keményebb védőburkolat is. Így tuti nem törik el.
Valamivel biztonságosabb, mint a sima levél és gyors.
A hozzászólás módosítva: Csü, 16:09
(#) jani1987 válasza lazsi hozzászólására (») Csü, 16:13 /

Nekem is van plexi lapom de nem szeretek dolgozni vele mert a dekopíron kívűl semmim nincs hozzá.
(#) lazsi válasza jani1987 hozzászólására (») Csü, 16:59 /

77 mm <-> 71-72 mm
A nálam lévő nagyobb, mint a neked szükséges. Tehát ide nem lesz jó... Akkor tárgytalan...
(#) proli007 válasza jani1987 hozzászólására (») Csü, 18:16 /

Hello! Na ne már! Egy lombfűrész is jó hozzá. Azzal nem töröd el..
Következő: »»   148 / 148
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem