Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Na akkor még jó, hogy nem küldtem aljzatot, mert én úgy értettem, hogy konkrétan a képen látható dolgot keressük (teszem azt internetes kép vagy ami a képen van az tiszta kontakthiba) és nem a dugóját. Egyébként szerintem lenne az is, de már úton van Gaflytól
De így utólag egyébként valóban nem volt egyértelmű az sem, hogy a két csati közül melyikre gondolsz, csak véletlenül azt még eltaláltam
Már meg is érkezett
, de kár volt rám ennyi postapénzt áldozni.
Pontosan ilyet keresek, írok privátot...
CsatlakozóMelyik csatlakozó felel meg annak a kritériumnak, amire 10 szál vezetéket tudok kötni? Alakulóban van a műszer doboz de még meg kell oldjam a modul rendszert és bonthatóra akarom tervezni.
Mit kell elviselni a csatlakozónak?
Hőmérséklet pára Feszültség Maró környezet. adatkapcsolat? Majd ha ezeket lehet tudni segít dönteni.
Mire gondolsz?
![]() Héten tervezek menni boltba, vehetek neked ilyet, de azért hetente nem postázok ingyen ajándékot. Igazándiból az ingyen vihető/ingyen posta sincsen ám ingyen.
Műszerdobozba tökéletesen megfelel a kétszer 5 tűsoros csatlakozó, mint pl. számítógép alaplapi 2*USB. Pontosan ilyen csatlakozóval kötöm be most a garázsajtó nyitó elektronika infrakapuját. Még a régi rendszer "Fel - LE - Stop" gombjai is rajta vannak. Az új vezérlő paneljén is ott a sor lyuk, de tüskék nincsenek benne. Alapos ismeret nélkül meg nem merem bekötni a gombokat, mert hiba esetén az egészet cserélhetem.
Ez nekem is van de pár napja valaki elvitt egy olyan típust amiből utólag nekem is jó lett volna. Csak tudnám melyik fórumba volt. Ne aggódj majd kárpótollak az idén.
Antikszolt: száraz környezet. Lesz benne 3 féle jel generátor csöves verzióban (ilyen rajzom van) és még bővül a lista. A hozzászólás módosítva: Kedd, 19:48
Lehetséges, hogy a DS121 típusra gondolsz?
Ezt régen gyakran használták modul rendszerű műszereknél. Simán ment rajta 220V is, meg jel is. Mivel késes csatlakozó, így a fiók és a fogadó közötti kisebb eltérést (lötyögést, kicsit ferde betolást) is elviselte.
Pl.: közkedvelt az IDC10, aminek 2.54 mm a rasztertávolsága.
Ilyesmire gondoltál?
lazsi: ha egyre gondolunk akkor igen.
Igen, ez az IDC10-es. Szalagkábelre "roppantható".
Igen. Vagy ha egy sorban kell 10 láb akkor vehetsz egy IDC20-at és kiveszed az egyik sor lábait. 80-as évek végi szintetizátorokban (pl. Roland D70) vannak olyan csatlakozók, hogy belenyomod a kábelt de kihúzni már csak úgy engedi, ha benyomod hozzá a csatlakozó keretét: azokat szoktam ilyenekre cserélni mert üzembiztosabb.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

, de kár volt rám ennyi postapénzt áldozni.