Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Aha, átolvastam az ide vonatkozó leírásukat, nem lehet trükközni
Annyit tudsz trükközni, hogy a kontúr a 100x100, és az azon belüli egységek kontúrját átteszed valamelyik silkscreen rétegre mint körvonal, amiket majd neked kell levágni. Evvel a módszerrel gyártattam velük úgy panelt, hogy 4-5 külön ák is volt rajta.
Nincs is értelme, ha két tervként kezeled, lehet olcsòbb is és nem kell tördelned vagdalnod.
Igen, ez lett a vége amúgy, hogy külön csomag.
Idézet: „Travolta válasza Annyit tudsz trükközni, hogy a kontúr a 100x100, és az azon belüli egységek kontúrját átteszed valamelyik silkscreen rétegre mint körvonal, amiket majd neked kell levágni. Evvel a módszerrel gyártattam velük úgy panelt, hogy 4-5 külön ák is volt rajta.” Aha, van még egy ilyen javaslatuk is ott nincs extra költség
gerber file generálásÜdv!Segítségre lenne szükségem. Gerber fájlokat kéne generálnom SL6-ból de vagy én vagyok a béna vagy valami nem működik. Mindent az itt leírtak szerint csináltam de amikor feltöltöm ide a becsomagolt (.zip) állományt akkor csak egy üres tervet látok. Mellékelem a .lay6 fájlt és a zippel állományt is. Valaki rá tudna nézni hogy nála sem látszik semmi? Mit rontok el vajon? A SL gyári megvásárolt példány telepítőlemezről telepítve, szóval nem valami tört vacak. Előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Márc 1, 2026
JLCPCB-re feltöltve minden jó.
Köszönöm! Sajnos náluk nem tudom megnézni, valamiért nagyon lassú most a netem és nem akar betölteni az oldaluk. De átküldöm annak akinek készült és majd ő átnézi.
Biztosan így akartad a munkát? A Graetz bekötése?
Semmi infóm nincs az áramkörről, kaptam kollégától egy jpeg-et azt átrajzoltam SL-ben hogy gyártható gerber legyen. Az eredeti rajzon is így van bekötve. Azt sem tudom pontosan mire szolgál az áramkör. Valamilyen gyújtásvezérlő talán.
Ha feltennéd az eredeti rajz fotóját? Kíváncsiság....
Akkor ez működőképes elektronika lehet?A gerber képeket feltehetem, ha kell. A hozzászólás módosítva: Márc 1, 2026
Ha valamiért kell egy ellenirányba kötött dióda is, akkor is a hidat 2 dióda helyettesítheti szerintem. Nekem sincs fogalmam, hogyan működik, de Graetz feleslegesen van benne, 2 dióda helyett...Ha működik végül is...?
Itt van a magyarázat a dióda hídra és , hogy mire is való ez az áramkör.Bővebben: Link
Köszönöm! Az ellenkapcsolt dióda részt sejtettem, a két sorba kapcsolt dióda meg egy fél Delonnak tűnt, de nincsenek ugyanígy kondenzátorok berakva, tehát kizárt, mert nem tudom.
. Megint tanultam valamit. (De a pont után már nem is emlékszem, mit... ) |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Akkor ez működőképes elektronika lehet?