Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Tegnap délután a parkban sétàlva a fűben megláttam egy pezsgő-tablettás dobozt. Úgy véltem, hogy valaki felleőtlen volt és eldobta, ezért megfogtam és a legközelebbi szemeteshez vittem. Ekkor éreztem, hogy egy melegebb, mint a környezete. Kíváncsisàgomban bele néztem a dobozva, és meglepődtem mit talàltam... Esetleg meg tudnátok mondani mit talàltam? Szerintetek mi alakatrész (eszköz) lehet ez? Kézzel írt felirat rajta: QR42 | - Ω | U. tol | No. 23478 és egy valami aláíràs szerű. Sem a Google és egyik AI sem tud róla közvetlen információt adni. Ezért fordultam hozzátok. Egy hengerbe talàlható egy valamilyen ismeretlen fekete henger, amin két tekercs van össze-vissza feltekerve. Az egyik tekercs kivezetései a levegőben lógnak. Van egy fekete kis doboz, és egy kis elektronikai panel egy fekete "paca" lC-vel és három kis kondenzátorral. Semmi jelölés ezeken az alkatrészeken. A két kivezetést tettek rá. Tegnap este már elkezdtem méregetni. Amit sikerült mérnem. Gondoltam, hogy az Ohm-törvényt alkalmazva , ellenállássát mérem meg először, DMM-mel. 1. mérés : - 42 Ω 2. mérés: a ellenállása folyamatosan vàltozik 3. mérés: rá jöttem, ha figyelem, akkor is vàltozik az ellenàllása. Mivel ellenállás tulajdonságokat mutat, ezért kötottem rá feszültséget és egy LED-et. Meglepődve tapasztaltam, hogy a LED nem ment tönkre. Egyenletes fényerővel világított. Mivel éjszaka volt már ekapcsoltam a villanyt és akkor jött az igazi meglepetés, a tekercs alatt a fekete csőn keresztül pici lyukakon kék fényt pillantottam meg. Hacsak az áramforrást kapcsolom rá, akkor is sugározza a kékbfényt. Lefényképeztem. Mi lehet ez az (eszköz) alkatrész? Láttatok vagy ilyet, vagy valami laboratoriumi dolog talàltam? Esetleg tudnátok javasolni mérési környezetet?
Hűha! Ez egy titkosszolgálati eszköz...a Hivatal emberei már el is indultak visszaszerezni.
A hozzászólás módosítva: 8:56
Szia!
Jobban megvilágitva nagyobb képet nem tudnál róla késziteni? A panel ---és az átlátszó /ledes részről. köszi
Szia!
Próbálok, de nem engedi magát, ha figyelem. Aztán nem néztem rá, csak a kamera.
Nem hiszem, hogy tréfa lenne...
Èppen most húzott el 4 helikopter itt a ház felett. Azt hittem ide jönnek. A cica is kiszaladt a kert végébe. A hozzászólás módosítva: 10:04
Merre volt az a séta? Én is körbenéznék ott, hátha...
Mutattom pontosan itt talàltam.
A hozzászólás módosítva: 12:15
Olyan mintha Quantumban lenne az ellenállás. Meg azok a lyukak a fekete hengeren.
Felesleges találgatnod! Ez egy hidegfúziós kísérleti nanoreaktor!! De ha zöld fénnyel is tud világítani, akkor feltehetően egy párhuzamos univerzumba utat nyitó portál lesz az.... )
Ez egy bukófrekvenciás fèlhomály tizedelő. Abból is a katonai kivitel. Ezzel az eszközzel bárhova utazhatsz. Csak felszállsz egy tömegközlekedèsi eszközre, veszel rá jegyet ès már is oda utazol ahova csak akarsz.
Gyorsan hozzd vissza nekem!
Nem neked szántam, de mostantól neked kell átvenned az uralmat a párhuzamos univerzumban. Csak ott el ne meséld senkinek hogy Április elsején találtad. |
Bejelentkezés
Hirdetés |