Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Internetes biztonság, adatvédelem, hackertámadás
Lapozás: OK   3 / 3
(#) tki válasza uniman hozzászólására (») Ápr 14, 2026 /

Hogy mi deríthető ki vagy mi nem, mi lehet legközelebb vagy mi nem, annak semmi köze a hibakeresés és a következtetések alaposságához. Ez így öncsalás a megnyugvás kedvéért lényeges elemek kihagyásával, hogy "most már tudom és lezárhatom", pedig nem. Lásd: "MEGOLDVA!!!" Műszakilag is csak egy szűk szelet lett felfedezve.

Ilyenkor az egész nyitva maradt problémát kellene elraknia az embernek a fejében megfelelő türelemmel, hogy ha egyszer továbbiak derülnek ki róla, akkor folytatni tudja és csak megfelelő alapossággal lezárni a kérdést - ez nem szokott menni. Lehet, hogy ilyen sosem lesz, de úgy legalább nem megtévesztés.
A hozzászólás módosítva: Ápr 14, 2026
(#) bbb válasza uniman hozzászólására (») Ápr 14, 2026 / 1

Csak úgy megjegyzem, hogy ezt telefonközpontokban sokat használjuk legális célra is. Példának okáért mikor kívülről nem hívható alszámról megy ki a hívás, akkor is a központi hívószámot küldjük el. Sajnos a mobiltelefon adapterünk nem tudja ezt a szolgáltatást, pedig az lenne az igazán klasz, ha olyankor is a rendes városi számunk mehetne ki... Így meg csak az van, ha visszahívják, akkor kicsörög a recepción és próbálhatja elmagyarázni vajon miért kereshettük
(#) uniman válasza bbb hozzászólására (») Ápr 14, 2026 /

Mit is? A "linkelt készüléket"? Vagyis...ha megveszem, akkor azon bármilyen kimenő számot beállíthatok és akkor azt látja majd a hívott fél, nem az én valós tel. számomat?
A hozzászólás módosítva: Ápr 14, 2026
(#) img válasza uniman hozzászólására (») Ápr 14, 2026 / 1

Így van.
Következő: »»   3 / 3
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem