Fórum témák
» Több friss téma |
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd!
I. A helyes tápfeszültségek megléte.
II. A kimeneten van-e egyenfeszültség.
Élesztés.
Na, akkor ahhoz képest számolj.
Azt mondtad, 2,5V a kivezetés. 2,3+1,4 az megiscsak 3,7V...
Mindenesetre1,4V/128Ω az kb 11mA. Így szamolj tovább A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2026
Előtét ellenállásnak 470 -1k ajánlok és természetesen a soros diódát.
Új trafó a helyén,led sikeresen bekötve,búgás megszűnt.Köszönöm mindenkinek a segítséget
GoldStar FA-675Sziasztok!Egy munkatársam hetek óta nyaggat hogy van egy rossz erősítője, nézzem már meg. Tegnap hazahoztam, belenéztem az összes bizti "patkolt" égésnyom, púpos kondi stb. nem látszik. Egy kedves elektrotechnika tanárom mondása alapján ("Gyerekeim megjavítani csak azt tudjátok aminek ismeritek a működését.") most próbálok adatokat gyűjteni a kütyüről. A címben írt típus alapján kapcsolási rajzot nem találtam, a végfok IC (STK4191V) adatlapja megvan ez alapján el tudok indulni hogy a tápfesz max. +- 35.5V lehet. A táp panelen 1,25A-es, az alaplapon 800mA-es biztik vannak ezeket pótolom. Mielőtt azonban a tényleges javításba belefognék jó lenne ha találnék kapcsolási rajzot. Sasszin levő 6870S-10DAA 910614-5 szám alapján sem találtam semmit. Ha valakinek ezzel az erősítővel kapcsolatban vannak javítási tapasztalatai, legyen olyan kedves és ossza meg velem! Köszönettel : Laci
Szia! Lefotózod a belsejét, soros izzón keresztül bekapcsolod és leírod mit tapasztalsz. Ebből tudunk kiindulni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |