Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Erősítő mindig és mindig
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd! I. A helyes tápfeszültségek megléte. II. A kimeneten van-e egyenfeszültség. Élesztés.
Lapozás: OK   2580 / 2580
(#) szs válasza tomi1990120 hozzászólására (») Ápr 4, 2026 /

Na, akkor ahhoz képest számolj.
(#) szs válasza tomi1990120 hozzászólására (») Ápr 4, 2026 /

Azt mondtad, 2,5V a kivezetés. 2,3+1,4 az megiscsak 3,7V...

Mindenesetre1,4V/128Ω az kb 11mA. Így szamolj tovább
A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2026
(#) reloop válasza tomi1990120 hozzászólására (») Ápr 4, 2026 /

Előtét ellenállásnak 470 -1k ajánlok és természetesen a soros diódát.
(#) tomi1990120 válasza tomi1990120 hozzászólására (») Ápr 6, 2026 /

Új trafó a helyén,led sikeresen bekötve,búgás megszűnt.Köszönöm mindenkinek a segítséget
(#) Laci66 hozzászólása Sze, 4:31 /

GoldStar FA-675

Sziasztok!
Egy munkatársam hetek óta nyaggat hogy van egy rossz erősítője, nézzem már meg.
Tegnap hazahoztam, belenéztem az összes bizti "patkolt" égésnyom, púpos kondi stb. nem látszik.
Egy kedves elektrotechnika tanárom mondása alapján ("Gyerekeim megjavítani csak azt tudjátok aminek ismeritek a működését.") most próbálok adatokat gyűjteni a kütyüről.
A címben írt típus alapján kapcsolási rajzot nem találtam, a végfok IC (STK4191V) adatlapja megvan
ez alapján el tudok indulni hogy a tápfesz max. +- 35.5V lehet. A táp panelen 1,25A-es, az alaplapon
800mA-es biztik vannak ezeket pótolom. Mielőtt azonban a tényleges javításba belefognék jó lenne ha
találnék kapcsolási rajzot. Sasszin levő 6870S-10DAA 910614-5 szám alapján sem találtam semmit.
Ha valakinek ezzel az erősítővel kapcsolatban vannak javítási tapasztalatai, legyen olyan kedves és ossza meg velem!
Köszönettel : Laci
(#) reloop válasza Laci66 hozzászólására (») Sze, 15:25 /

Szia! Lefotózod a belsejét, soros izzón keresztül bekapcsolod és leírod mit tapasztalsz. Ebből tudunk kiindulni.
(#) Laci66 válasza reloop hozzászólására (») Csü, 3:38 /

Szia reloop!
Talán a hétvégén lesz időm ténylegesen foglalkozni vele, addig is hátha sikerül még rajzot szerezni.
Majd akkor visszajövök egy kis segítségért.
Szép Napot: Laci
Következő: »»   2580 / 2580
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem