Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm! 1965??? gondolatban sem voltam, ezek meg IC-t gyártottak
Itt is elérhető (egy ideig) az a 65-ös katalógus...
Ez mi ezSziasztok!Szerintetek ez mi lehet ? Kijött belőle a füst. GaN töltő IWC4065Sziasztok!Javítanék egy ilyen USB töltőfejet. Szétfűrészeléskor sajnos belevágtam a képen szereplő 5 lábú jószágba is. Gyanítom, hogy ő lehet a GaN valami, amilyenekkel eddig nem találkoztam. Az egész ábécét nem akarom kipróbálni, ezért kérdezem, van-e valakinek tippje, mi lehet a típusa? A gugli képkereső nem tudott segíteni...
Hello! Szerintem a fűrászeléstől nincs még annak semmi baja..A chip sokkal lejjebb van.
Amilyen avas az a tábla, lesz ott baj bőven.
Kérdezd őt, hátha tud pontos típust mondani!
Szia! Elvileg OB2736W ,de szerintem nehéz lesz beszerezni.
Folyadék érzékelőHali!Egy szoba párásító folyadék érzékelőét szeretném beazonosítani. Beírom a ráírt adatot, de nem ad rá semmit.
Nem attól tartottam, hogy megártott neki a fűrészelés, hanem hogy eleve ő a hunyó.
Folyadék érzékelő? Az nem véletlen a piezzo akar lenni, ami porlasztja a folyadékot?
![]() Feltételezve, hogy a másik piros csatlakozón keresztül a tápfeszültséget kapja az áramkör. A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2026
Az elképzelhetőbb. De a környezete is elég vacakul néz ki, legalább is a képről nézve..
A környezete azért olyan, mert le volt öntve szürke trutyival (olyan morzsálódó, radírszerű anyaggal), amit ennyire sikerült letakarítanom. Azóta kapott finom drótkefélést és sokkal szebb lett.
Ő lesz az, nagyon köszönöm (a többieknek is a hozzászólásokat)!
Nem tudom, felőlem lehet piezzo is. Nem ismerem a működést.
Bővebben: Link ...mi a gond véle?
Előző este még szépen működött. Ezt követően, következő este feltöltöttem, indítom, a ledek rövid vibrálása, és leáll.
A párásítós topikba kéne szétnézni...de tény, hogy víz nélkül pont így (nem)működnek.
Igen. Víz nélkül pont így (nem) működnek. Ezért feltételezem, hogy az általam felvetett alkatrész a probkémás.
Autós menetrögzitő kamera zSziasztok .Ez milyen alkatrész ? Sehol nem találom . Kérlek segítsetek beazonosítani . Köszönöm . A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2026
Makita rádió alkatrész beazonosításaSegítséget kérnék alkatrész beazonosításában és esetleges beszerzési forrásában. Egy Makita BMR100 típusú rádióból való. Ez egyik hangszóró nem szól mióta eltört. L6-os alkatrész.Előre is köszönöm ha tudtok segíteni! Üdv: Szabolcs SMD DC/DC step down?A képen látható, SMD IC beazonosításában kérnék segítséget.Típusa ismeretlen a neten, legalább is nem találok róla semmit. A jelölése &42L. Milyen feszültségű lehet? A hozzászólás módosítva: Máj 7, 2026
Szia! Feszültség stabilizátorra tippelnék. De semmi konkrétum.
Szia!
Valószínűleg valami LDO: ha megméred, hogy mik csatlakoznak a kimenetére, akkor abból meg lehet tippelni. Egyébként 3,3V-ra vagy annál kisebbre tippelek.
Ha jól nézem, mérem, akkor egy SD kártya tápját adja, de nem biztos. A bemenetére 5 V megy.
@Imi68: stabilizátor, igen ez ésszerűbb. |
Bejelentkezés
Hirdetés |