Fórum témák
» Több friss téma |
Turk hagyatékHagyatékból landolt nálam, három lába van, és valami félvezető...
Ezeknek is három lába van, közös vonásuk, hogy félvezetnek, és ezekre sincsen ötletem.
körtokos huncutságSziasztok!10 lábú, fém körtokos IC jószág, feliratok: F-7138 U5F92629X . Túrom már egy ideje, gyártó embléma nincs. Ha valakinek ismerős...Nem beépített (tehát készülékrajz nincs), zacskós. Jani
Korai Fairchild gyártmányú integrált áramkör:
https://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=fairchild+u5f&_dcat=12576&...=26261
Köszönöm! Jó, hogy lehet kapni, csak nem tudom, mi ez
...még ilyen típusszámokat; biztos volt benne logika anno.
Fairchild Industrial Microcircuit RTL (resistor/transistor/logic) J-K flip flop, az 1965-ös katalógus 47-ik oldalának az alján:
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89...qzgngn TJ. Tranzisztor beazonositásÜdv.Alkarész beazonositásban kérnék segitséget. Nem találok rola adatlapot, felteszek egy képet hátha valaki ismeri vagy lapul a tarsolyában egy katalogus.
Nagyon köszönöm; csak azt nem értem, nekem miért nem dobja fel? (utál, pedig csak akkor szoktam hozzátok fordulni, ha már túrtam utána... semmi ilyen találatom nem volt).
Köszönöm! 1965??? gondolatban sem voltam, ezek meg IC-t gyártottak
Itt is elérhető (egy ideig) az a 65-ös katalógus...
Ez mi ezSziasztok!Szerintetek ez mi lehet ? Kijött belőle a füst. GaN töltő IWC4065Sziasztok!Javítanék egy ilyen USB töltőfejet. Szétfűrészeléskor sajnos belevágtam a képen szereplő 5 lábú jószágba is. Gyanítom, hogy ő lehet a GaN valami, amilyenekkel eddig nem találkoztam. Az egész ábécét nem akarom kipróbálni, ezért kérdezem, van-e valakinek tippje, mi lehet a típusa? A gugli képkereső nem tudott segíteni...
Hello! Szerintem a fűrászeléstől nincs még annak semmi baja..A chip sokkal lejjebb van.
Amilyen avas az a tábla, lesz ott baj bőven.
Kérdezd őt, hátha tud pontos típust mondani!
Szia! Elvileg OB2736W ,de szerintem nehéz lesz beszerezni.
Folyadék érzékelőHali!Egy szoba párásító folyadék érzékelőét szeretném beazonosítani. Beírom a ráírt adatot, de nem ad rá semmit.
Nem attól tartottam, hogy megártott neki a fűrészelés, hanem hogy eleve ő a hunyó.
Folyadék érzékelő? Az nem véletlen a piezzo akar lenni, ami porlasztja a folyadékot?
![]() Feltételezve, hogy a másik piros csatlakozón keresztül a tápfeszültséget kapja az áramkör. A hozzászólás módosítva: 10:21
Az elképzelhetőbb. De a környezete is elég vacakul néz ki, legalább is a képről nézve..
A környezete azért olyan, mert le volt öntve szürke trutyival (olyan morzsálódó, radírszerű anyaggal), amit ennyire sikerült letakarítanom. Azóta kapott finom drótkefélést és sokkal szebb lett.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

...még ilyen típusszámokat; biztos volt benne logika anno.