Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kormány és pedál PC-hez
Témaindító: Vassjozsef01, idő: Ápr 23, 2008
Szia. Rendes 6 seb + üres + hátra.
Tehát nem fel/le. Ez így élethűbb lenne és ilyet még sehol nem láttam. ![]()
Szia!
Működhet ez,ha te úgy képzelted el a dolgot,hogy a különböző sebességi fokozatokhoz más-más impulzus sorozatot rendelsz hozzá.Itt esetleg a a probléma az impulzusok gyorsaságával lehet,de gondolom le tudod programozni úgy hogy a játék még értelmezni tudja. A váltót én úgy csinálnám meg,hogy kivágnám a H alakot,és jobbról-balról kifeszíteném a váltókart egy-egy gumirugóval,így az üres lenne az alap helyzete a váltókarnak.A H alak csúcsaiba mágnest tennék,hogy meg is tartsák pozícióban a váltókart.Esetleg ki lehetne váltani a mágneseket elektromágnesekre,akkor viszont lehetne beiktatni kuplung pedált is,amire ha rálépsz,megszakítaná az elektromágnes áramát.Elég lenne 2 mágnes hosszabb vasmagon.Egy az 1,3,5,-ös sebességhez,egy pedig a 2,4,6.R-hez. Az űres állapotot szerintem egy optóval lehetne legegyszerűbben figyelni,a sebességeket pedig egyszerűen karos mikrokapcsolókkal. Most jut eszembe,az elektromágneses megoldáshoz kellene egy külső dugasztáp is. Üdv!
Szia.
Ez egész jól hangzik. Pont az volt a gondom, hogy, hogyan oldjam meg a 3, 4 fokozat bent tartását, ugyanis ott nem kell oldalra billenteni a kart. Az állandó mágnes szerintem járható út. Az impulzusokat simán le lehet programozni, 100-200 ms / impulzus, sőt még arra is maradna üres PIC láb, hogy tudjak váltani 5 vagy 6 sebességes váltó között. Ahogy a kedves vendég óhajtja. A mikrokapcsolók a pozíciók végállásában lennének, az üreset pedig nem kell külön figyelni, ugyanis ha nincs megnyomva egyik kapcsoló sem, vagy a kuplung be van nyomva akkor üresbe kapcsol. Én az NFS HOT PURSUIT2-nél próbáltam a kézi váltást billentyűzeten, ott simán lekezelte a több fokozat fel/le váltást is nagyon szépen. Viszont a hátramenet pozíciója kérdéses, hogy hol legyen. Egy mikrokapcsoló a karon + 1-es vagy egyéb mód. Ezt még nem tudom. Üdv. ![]()
De ha már mágnes , már kapcsoló sem kell ! A kar rá van kötve a gnd re a mágnes meg a pic bemenetre !
ha összeér (összetapad ) lehúzza a bemenetet . nem kopik nem törik nem kell cserélni . De így minden sebességhez kell mágnes .
Ez jó ötlet.
Mágnest amúgy is illene minden pozícióba rakni kapcsoló esetén is, hogy rendesen pozícióban tartsa a kart. De így valóban nem kell kapcsoló. Heuréka ![]()
A parsic filét láthatnánk ? Fel teszed ide ,vagy a parsic témába?
Persze.
Rakom, rakom. Fordítás előtt a BV1 bemeneteit tedd negáltba. RA0 és RA1 a gameportra menő kimenetek. RA0 le, RA1 fel. Ha gondolod lehet még szépíteni. Üdv.
Egészen egyszerű, de nagyon ötletes tetszik
és a kormány mivel hogyan van megoldva ? Poti -enkóder?
A kormány és pedál megoldva fizikailag még nincs, de egy-egy sima 100kA-s poti.
Ez a pedálnál bonyolultabb, mert előre/vissza kell forgatni a potit középállástól, vagy két poti kell, akkor egyszerűbb a mechanika. Végül is bármilyen meglévő kormány átalakítható, ha van rajta egy fel/le váltogató kar. Innen kezdve lehet USB-s is a kormány, mert amit eddig kézzel csináltál ( seb fel és le léptetés ) azt most a PIC csinálja helyetted. ![]()
A pedál sem bonyolult,mindössze 1 fogaskerék,és egy fogasléc.Persze 2 poti kell külön gáz,és fékpedálra.Előre,vissza forgatást egy rugó végezheti,mivel a pedálokat úgyis vissza kell nyomnia alaphelyzetbe.
Üdv!
Én a kormányra nem tennék "normál" potit
egy erősebb kanyarnál biztosan széttekernék a fiaim inkább valami enkóderes megoldásra szavaznék ,vagy minimum 6-8 fordulatú potira . A pedálokhoz miért kéne két poti? nem lenne elég 1 poti+egy ellenállás ?
poti + ellenállással hogyan változtatsz 0 - 100K -ig ??
![]()
Az oda vissza forgatást egy potinál gondoltam.
Poti középállástól kezdve növel/csökkent. Üdv.
Alapon mondjuk 1 k-(ez az ellenállás) és innen szabályoz a 100k poti avégkitérés 101k
De ha h...séget írtam nézd el nekem
Ezzel az a gáz, hogy a kormány középállásánál 50K-nak kell lenni.
Innen kell szabályozni 0 Ohm-ig ill. 100K-ig. Üdv. ![]()
de az előbb a pedálokról volt szó én arra reagáltam
arra írtátok hogy 2 poti kell
A pedáloknál a könnyebb mechanikai megoldás miatt jobb 2 poti. Így nem nyomott pedálnál 50K egyik pedál max. 0 Ohm, másik pedál max. 100K.
Így nem kell oda/vissza forgató mechanika. Üdv. :yes:
Ezt nem értem , ha lenyomod a pedált annak elengedéskor vissza kell térni az alaphelyzetbe ha lefelé nyomva tekeri a potit visszafelé is tekerni fogja nem? Akkor mit csinál az a mechanika ami nem oda vissza forgatós?
Plusz fogaskerekes mechanika akkor kell, ha egy potit használsz.
Felengedett pedáloknál középen áll a poti. (50KOhm) Ha az egyiket lenyomod balra forog a poti (pl. 0 Ohm-ig), ha a másikat akkor meg jobbra forog 100K-ig. Ahhoz, hogy a forgatási irány megváltozzon kell egy plusz fogaskerék. Ezért egyszrűbb jóval 2 db 50K-s poti. Az egyik alapban 50K-n áll, ha lenyomod a pedált, akkor csökken 0-ig. A másik poti 0-án áll pedál nyomás esetén növekszik 50K-ig. Ha a két potit sorba kötöd akkor máris előáll a 0-100K-ig tartomány. ![]() Üdv. Többször kijavítottam már szó nélkül a sorközökkel fölöslegesen megnyújtott hozzászólásaidat, de most meguntam. Tessék normálisan írni. -- kobold
Bocsika hogy ujjjkerdest hasznalok
EZ EGYSZERU MEGOLDAS ERDEMES MEGNEZNI ![]() Ennel egyszerubben nem lehet Meg 1szer bocsika
Szia.
Nagyon köszi a linket. A két sebváltó mikrokapcsoló helyére be lehet kötni a PIC-es sebváltót. Pazar. Köszi mégegyszer. ![]() Üdv.: ![]()
Nagyjából ugyan az,mint a Thrustmaster formula T2 kormány,de ha jól látom itt csak 2 gomb van a négy helyett.
Üdv!
Sziasztok van nekem egy kormányom meg hozzá egy pedál és amivel a kettőt kell összekötni kábel annak a csatlakozója leszakatt. Az a problémám hogy a pedáltól két vezeték jön és megnéztem hogy a kormányban egy 4 érintkezős csati van olyan mint a vezetékes telókon van. De a 4 ből csak három megy további elektronikához egy nincs bekötve tehát nem tudom hogy a pedál két vezetékét hova kössem a kormány három érintkezőjéből. Remélem érthető voltam
![]() A válaszokat előre is köszönöm. Üdv
Hali!
Nem lehet beazonosítani, hogy a csatiban melyik vezeték hová ment? Gondolom nem egyforma színűek a vezetékek... Pesrsze ha lenne egy kép, a szakadás helyéről, lehet, világosabb lenne a helyzeted számunkra.
Hi az a helyzet hogy ezt kölcsönkértem és már nincs meg annak a gyereknek akié a cucc. Szoval ha megjavitom akkor használhatom a két vezeték természetesen nem egyforma szinű. Ugy néztem mint ha a két poti a pedáloknál a kéttő sorban lenne.
Hello! először a kérdés: Segitsetek hogy a kormányomba (act labs RS) milyen poti kell? itt van amit a honlap mond: http://www.act-labs.com/scripts/proddetails.asp?Pid=125 ok, de ez mégis milyen lehet? Létezik olyan poti ami nem kb 270fokot fordul, mint az enyém, hanem 700/900fokot? (mert akkor olyat raknék bele HA megoldható... és átalakitanám 270 fokrol 700/900fokosra a kormányomat
![]() Most pedig az én H (6sebességes) váltóm: veszel egy régi de jo joystickot, kialakítod a kulisszát, (a sebességben tartást én ugy oldottam meg (filléres tudom, de az egész válto egy óra alatt és kb 20Ft-bol készült ![]()
Sziasztok. Számítógépes kormányba keresek potit. Már többször cseréltem benne de mindíg kikopik a középállás és rángat. Tudnátok nekem valami strapabírú vagy különleges működési elvű potit ajánlani ami meg is fizethető?
ulveczkii!
Milyen kormányod van? hol vetted bele a régebbi potikat? (létezik olyan ami több mint 360fokot fordul?) Köszi válaszod üdv
Helló nekem van egy alap rezgő kormányom és szeretnék belőle szimuláturt csinálni.
1.) Szeretnék még hozzáadni egy kuplungot de nem tudom, hogy lehetséges-e. Ha igen akkor miként tehetném(itt a bekötésre és a potméterre gondolok. nem pedig az elhelyezésre)? A mechanikai részével semmi gondom(eddig). 2.)Jelenleg 180 fokot fordul a kormány és szeretném ha legalább 2X körbe lehetne tekerni. Az áttételt meg tudnám oldani fogaskerekekkel, csak az lenne a bajom, hogy nem valami jó már a poti. Ki szeretném cserélni valami olyanra ami többet fordul és érzékenyebb. 3.)A váltót manuálisra szeretném és az érdekelne, hogy ha minden sebességi fokozatra teszek egy gombot és mikor berakom sebességbe és állandóan érintkezik a gomb, míg nem váltok, az zavar-e valamit vagy más megoldás kell? Előre is köszi a segítséget. Ha valami infó hiányzik akkor pótolom. |
Bejelentkezés
Hirdetés |