Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kandósok
te tavaly felvteliztél és halasztottál??
idén még nem tiszta ez a halasztás dolog.. esetleg lehet kérni passzív félévet, de lehet hogy az sem lesz.. ![]() szal nem tom,hogy hogyan lesz meg a technikusim, ![]() jövőre meg megin szarabb lesz a felvételirendszer... wáááh
tök zsíír az új épület..
kétoldalt felül a féligáteresztőtükör mögül ZH-k közbe csekkolják a népet ![]()
hi
nem csekkolnak : ![]() jaja matekviszga volt azon voltma én is ![]() ![]() remélem kapok valamenniy pénzt, hogy tudjam finaszírozzam az elektronika projecteket ![]() üdv
Feligatereszto tukor moge be lehet latni
![]() Matekot tartott Baroti valami gazdinfosoknak es egy sraccal bementunk a tukor moge. Nyitva volt siman be lehetett menni. Aztan a csajok eszrevettek egy ido utan es fel fel nezelodtek... ![]()
a viszgaidőszakba nicns is óra.... és mint írtam Szerdán 8 -tól MATEKvizsga volt a Villamosmérnök hallgatókank!
A bátyám is oda járt....
Bártfai Gábor a neve lehet h ismeritek. Üdv.: Müszi
itt csak Jocós kandósok vannak regisztrálva vagy mi?
![]()
Nem, én óbudai vagyok
![]() 2006-ban kezdtem...
hehe
![]() Amúgy énis ![]()
natessék én meg fehérváron kezdtem 2003-bam és most óbudán vagyok automatikán, már a végét járom...
nem lennék a helyetekben ezzel a BSC-vel, eddig semmi jót nem hallottam róla...
Csak hogy bonyolítsam a dolgokat:
én Fehérváron kezdtem 2000-ben, aztán Joe City híradó, ott végeztem, és most BME beágyazott rendszerek.
és tecett fehérvár? szerintem jó volt, csak nem érdekelt volna annyira az ottani szakirány
![]() azon gondolkoztam milyen lehet progmatra járni ![]() ![]()
Engem sem érdekelt a számtech szakirány, meg most sem érdekel. Mindenesetre elég szép ösztöndíjak vannak Fehérváron, messze a pestiek előtt.
A híradó jól hangzott, eleinte jó is volt, aztán, hát..., soha nem akarok többet digitális átvitellel foglalkozni. Inkább a műszerek, meg a méréstechnika érdekel, na ez az, amit akkor nem tudtam.
igen fehérváron nem olyan jók a tanulmány áttlagok, azért van könnyen ösztöndíj
![]() nekem szerencsém volt, most termelési folyamatirányítás modulon vagyok, és hasonlót tanultam én már középsuliban is, és már azzal is szerencsém volt, hogy olyat válesztottam, ami érdekel...
Igen ...két passzív félévre vonatkozó kérelmet adtam be...
de ako én már nem halaszthatok..?? szal minden élesbe megy?
Ezt elszúrtad!
Mert a tanulmányok megkezdésének halasztásához másmilyen kérvény kell. És két évet lehet tolni a kezdést, ha két éven belül nem kezded meg a tanulmányaid akkor érvénytelen a felvételid. Egy képzés alatt, max. 2 passzív félév kérelem adható be. Amit a tanulmányokat már megkezdett hallgatóknak találtak ki. Szóval több alkalmad már nem lesz passzívra menni...
"a tanulmányok megkezdésének halasztásához másmilyen kérvény kell"....hogy érted h másmijen kérvény??.mijen.....az a gond h nekünk ezt monták tavaly h így tudunk csak halasztani....
nekünk meg azt, hogy lehet, hogy már így se :eek2:
szal nem tisztázott a kérdés.. nekem cska 1 év a technikusi..
ezt a TO-n kell megkérdezni, de a kezdés halasztáshoz nem passzív félév kérelem kell! Nem tudom ki mondta, de ez hülyeség... az az igazság h nem kell mindent elhinni amit mondanak, persze ezt egy "újonc" honnan a fenéből tudná.
Ez egyébként nem csak a felvételre, íratkozásra jellemző, hanem végig a tanulmányaid során ezzel fogsz szembesülni. ![]()
ahan...de minek ez a sok keverés?....nem értem..
egyébként gulyi88 nekem is 1 év a technikusi..ha minden igaz összel megyek a kandóra.. ![]()
Hát végülis nem keverés ez, inkább a megfelelő tájékoztatás hiánya a gond.
Nem biztos, hogy megy még ez a halasztás dolog, anno amikor én voltam technikusin akkor nekem még lehetett, de akkor már arról volt szó, hogy később már nem lehet majd ilyent csinálni....
Egyébként nagyon igaz, hogy ha valaki csak egy kicsit letér a kitalált ösvényről valami csúszással, akkor sokat kell futkározni a dolgok után mire rendeződnek, úgyhogy célszerű mindent a minta szerint teljesíteni, sokkal egyszerűbb. Pláne igaz volt ez most nálunk olyanokra, akik több tárgyat is csúsztak, és ugy jön utánunk a BSC, és lehet lótifutizni, hogy most akkor onnan milyen tárgyat kell felvenni, hogy jólegyen a lemaradt helyett, de nektek szerencsétek van, talán kihúzza a BSC míg végeztek ![]()
A Kandó nem 1szerű adminisztációból 1-est kapnának nálam. Sajnos visszafelé nem lehet vizsgáztatni
![]() ![]()
Nem tudja valaki, hogy ha a villantan I. vizsgám nincsen meg, de a gyakorlaton 4est kaptam, akkor miből tiltanak le a következő félévben?
Ha a gyakorlaton 4-est kaptál, akkor megvan a gyakorlati jegyed, tehát van aláírásod.
Ebben az esetben a második félévben fel kell venned a Villamosságtan I. vizsgakurzust, illetve felveheted a Villamosságtan II. tárgyat (elmélet, gyakorlat, labor). Villamosságtan II-ből csak abban az esetben mehetsz vizsgára a második félévben, ha ugyanabban a vizsgaidőszakban teljesítetted a Villamosságtan I. vizsgát. A többi tárgyat illetően (mert van ami a Villamosságtan I-re épül), nézd meg a Neptunban a mintaterv szerint kiírt tárgyakat, és azok előkövetelményeit. Előzetes tárgyfelvételi időszak van, tehát amúgy is fel kell venned a tárgyakat, amit nem enged felvenni az a Villamosságtan I-re épül... (feltéve, hogy egyéb nem teljesített tárgyad nincs)
Szóval ha a tavaszi félév elején levizsgázok villany 1ből, és utána sikerül a 2 is, akkor nem csúszok? Minden másom megvan, csak ez az egy vacak nincs... bár, ez lenne a lényege az egész sulinak.
![]()
Akkor nincs probléma... a tavaszi vizsgaidőszakban előbb leteszed a villanytan 1-et, aztán amint megvagy mehetsz is a 2-re vizsgázni. Így nem csúszol.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |