Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kandósok

Témaindító: mspike, idő: Jan 17, 2006
Lapozás: OK   7 / 51
(#) gulyi88 válasza Sanyi87 hozzászólására (») Jan 17, 2007 /

te tavaly felvteliztél és halasztottál??

idén még nem tiszta ez a halasztás dolog..
esetleg lehet kérni passzív félévet, de lehet hogy az sem lesz.. ....
szal nem tom,hogy hogyan lesz meg a technikusim, ha nem tok halasztani...
jövőre meg megin szarabb lesz a felvételirendszer...
wáááh
(#) gulyi88 válasza TyeDa hozzászólására (») Jan 17, 2007 /

tök zsíír az új épület..
kétoldalt felül a féligáteresztőtükör mögül ZH-k közbe csekkolják a népet ?? vagy van esetleg más funkciója is???
(#) source2 válasza gulyi88 hozzászólására (») Jan 17, 2007 /

hi

nem csekkolnak :, legalábbis még nem vettük észre, meg senkinek nem szóltak, hogy csalt.

jaja matekviszga volt azon voltma én is remélem átmentem, de mind1 már végeztem midennel, ha a matek is sikerül, akkor minden sikerült, némelyik jobbra is, mint 2.

remélem kapok valamenniy pénzt, hogy tudjam finaszírozzam az elektronika projecteket

üdv
(#) kyrk válasza gulyi88 hozzászólására (») Jan 18, 2007 /

Feligatereszto tukor moge be lehet latni

Matekot tartott Baroti valami gazdinfosoknak es egy sraccal bementunk a tukor moge. Nyitva volt siman be lehetett menni. Aztan a csajok eszrevettek egy ido utan es fel fel nezelodtek...
(#) source2 válasza kyrk hozzászólására (») Jan 18, 2007 /

a viszgaidőszakba nicns is óra.... és mint írtam Szerdán 8 -tól MATEKvizsga volt a Villamosmérnök hallgatókank!
(#) Müszi hozzászólása Jan 18, 2007 /

A bátyám is oda járt....
Bártfai Gábor a neve lehet h ismeritek.

Üdv.: Müszi
(#) Last_Scout hozzászólása Jan 18, 2007 /

itt csak Jocós kandósok vannak regisztrálva vagy mi?
(#) Norberto válasza Last_Scout hozzászólására (») Jan 18, 2007 /

Nem, én óbudai vagyok

2006-ban kezdtem...
(#) Slope válasza Norberto hozzászólására (») Jan 18, 2007 /

hehe hali Norberto mik ki nem derülnek...

Amúgy énis
(#) Last_Scout válasza Norberto hozzászólására (») Jan 18, 2007 /

natessék én meg fehérváron kezdtem 2003-bam és most óbudán vagyok automatikán, már a végét járom...

nem lennék a helyetekben ezzel a BSC-vel, eddig semmi jót nem hallottam róla...
(#) pbalazs válasza Last_Scout hozzászólására (») Jan 18, 2007 /

Csak hogy bonyolítsam a dolgokat:
én Fehérváron kezdtem 2000-ben, aztán Joe City híradó, ott végeztem, és most BME beágyazott rendszerek.
(#) Last_Scout válasza pbalazs hozzászólására (») Jan 18, 2007 /

és tecett fehérvár? szerintem jó volt, csak nem érdekelt volna annyira az ottani szakirány

azon gondolkoztam milyen lehet progmatra járni hamajd gazdag mérnök leszek, és nagyon ráérek lehet kipróbálom
(#) pbalazs válasza Last_Scout hozzászólására (») Jan 19, 2007 /

Engem sem érdekelt a számtech szakirány, meg most sem érdekel. Mindenesetre elég szép ösztöndíjak vannak Fehérváron, messze a pestiek előtt.

A híradó jól hangzott, eleinte jó is volt, aztán, hát..., soha nem akarok többet digitális átvitellel foglalkozni.
Inkább a műszerek, meg a méréstechnika érdekel, na ez az, amit akkor nem tudtam.
(#) Last_Scout válasza pbalazs hozzászólására (») Jan 19, 2007 /

igen fehérváron nem olyan jók a tanulmány áttlagok, azért van könnyen ösztöndíj

nekem szerencsém volt, most termelési folyamatirányítás modulon vagyok, és hasonlót tanultam én már középsuliban is, és már azzal is szerencsém volt, hogy olyat válesztottam, ami érdekel...
(#) Sanyi87 válasza gulyi88 hozzászólására (») Jan 19, 2007 /

Igen ...két passzív félévre vonatkozó kérelmet adtam be...
de ako én már nem halaszthatok..?? szal minden élesbe megy?
(#) Slope válasza Sanyi87 hozzászólására (») Jan 19, 2007 /

Ezt elszúrtad!
Mert a tanulmányok megkezdésének halasztásához másmilyen kérvény kell. És két évet lehet tolni a kezdést, ha két éven belül nem kezded meg a tanulmányaid akkor érvénytelen a felvételid.

Egy képzés alatt, max. 2 passzív félév kérelem adható be. Amit a tanulmányokat már megkezdett hallgatóknak találtak ki. Szóval több alkalmad már nem lesz passzívra menni...
(#) Sanyi87 válasza Slope hozzászólására (») Jan 19, 2007 /

"a tanulmányok megkezdésének halasztásához másmilyen kérvény kell"....hogy érted h másmijen kérvény??.mijen.....az a gond h nekünk ezt monták tavaly h így tudunk csak halasztani....
(#) gulyi88 válasza Sanyi87 hozzászólására (») Jan 19, 2007 /

nekünk meg azt, hogy lehet, hogy már így se :eek2:
szal nem tisztázott a kérdés..
nekem cska 1 év a technikusi..

ezt a TO-n kell megkérdezni, de a kezdés halasztáshoz nem passzív félév kérelem kell! Nem tudom ki mondta, de ez hülyeség... az az igazság h nem kell mindent elhinni amit mondanak, persze ezt egy "újonc" honnan a fenéből tudná.
Ez egyébként nem csak a felvételre, íratkozásra jellemző, hanem végig a tanulmányaid során ezzel fogsz szembesülni.
(#) Sanyi87 válasza Slope hozzászólására (») Jan 19, 2007 /

ahan...de minek ez a sok keverés?....nem értem..
egyébként gulyi88 nekem is 1 év a technikusi..ha minden igaz összel megyek a kandóra..

Hát végülis nem keverés ez, inkább a megfelelő tájékoztatás hiánya a gond.
(#) Last_Scout hozzászólása Jan 20, 2007 /

Nem biztos, hogy megy még ez a halasztás dolog, anno amikor én voltam technikusin akkor nekem még lehetett, de akkor már arról volt szó, hogy később már nem lehet majd ilyent csinálni....
Egyébként nagyon igaz, hogy ha valaki csak egy kicsit letér a kitalált ösvényről valami csúszással, akkor sokat kell futkározni a dolgok után mire rendeződnek, úgyhogy célszerű mindent a minta szerint teljesíteni, sokkal egyszerűbb. Pláne igaz volt ez most nálunk olyanokra, akik több tárgyat is csúsztak, és ugy jön utánunk a BSC, és lehet lótifutizni, hogy most akkor onnan milyen tárgyat kell felvenni, hogy jólegyen a lemaradt helyett, de nektek szerencsétek van, talán kihúzza a BSC míg végeztek
(#) klaco hozzászólása Jan 25, 2007 /

A Kandó nem 1szerű adminisztációból 1-est kapnának nálam. Sajnos visszafelé nem lehet vizsgáztatni 2 ember 3 félét fog mondani ugyanarról a dologról, sajna ez így megy. Nem hinném, hogy a halasztás nem műxik, ez annyira alap dolog. Passzív féléve meg a már beiratkozottak mehetnek, de rögtön azzal kezdeni hülyeség, bármi közbejöhet. Sok sikert mindenkinek, ajánlom a Műszert, én nem csalódtam benne
(#) miklosch hozzászólása Jan 26, 2007 /

Nem tudja valaki, hogy ha a villantan I. vizsgám nincsen meg, de a gyakorlaton 4est kaptam, akkor miből tiltanak le a következő félévben?
(#) Slope válasza miklosch hozzászólására (») Jan 26, 2007 /

Ha a gyakorlaton 4-est kaptál, akkor megvan a gyakorlati jegyed, tehát van aláírásod.
Ebben az esetben a második félévben fel kell venned a Villamosságtan I. vizsgakurzust, illetve felveheted a Villamosságtan II. tárgyat (elmélet, gyakorlat, labor).

Villamosságtan II-ből csak abban az esetben mehetsz vizsgára a második félévben, ha ugyanabban a vizsgaidőszakban teljesítetted a Villamosságtan I. vizsgát.

A többi tárgyat illetően (mert van ami a Villamosságtan I-re épül), nézd meg a Neptunban a mintaterv szerint kiírt tárgyakat, és azok előkövetelményeit. Előzetes tárgyfelvételi időszak van, tehát amúgy is fel kell venned a tárgyakat, amit nem enged felvenni az a Villamosságtan I-re épül... (feltéve, hogy egyéb nem teljesített tárgyad nincs)
(#) miklosch hozzászólása Jan 26, 2007 /

Szóval ha a tavaszi félév elején levizsgázok villany 1ből, és utána sikerül a 2 is, akkor nem csúszok? Minden másom megvan, csak ez az egy vacak nincs... bár, ez lenne a lényege az egész sulinak. Neptunon úgy néztem, hogy az elektronikának, és a méréstechnikának is a villanytan gyakorlat az előkövetelménye, nem a vizsga.
(#) Slope válasza miklosch hozzászólására (») Jan 26, 2007 /

Akkor nincs probléma... a tavaszi vizsgaidőszakban előbb leteszed a villanytan 1-et, aztán amint megvagy mehetsz is a 2-re vizsgázni. Így nem csúszol.
(#) Norberto válasza Slope hozzászólására (») Jan 26, 2007 /

Én viszont sajna csúszni fogok
(#) Slope válasza Norberto hozzászólására (») Jan 26, 2007 /

miből?
(#) Norberto válasza Slope hozzászólására (») Jan 26, 2007 /

Villanytan I.
Következő: »»   7 / 51
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem