Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » MP3 lejátszó probléma
 
Témaindító: csaby, idő: Jan 25, 2007
Lapozás: OK   3 / 5
(#) peter1995 hozzászólása Feb 2, 2010 /
 
Üdv.Van egy Philips mp3-am.A minap hallgattam és egyszer csak elhallgatott.(Biztos lemerült az elem)Feltöltöttem az elemeket be akarom kapcsolni nem csinál semmit:.Az elemnél az érintkezők jók.Mi lehet a baja??
(#) Kimi1108 hozzászólása Márc 12, 2010 /
 
Sziasztok!

Nekem olyan gondom van, hogy vettem egy ODYS S5 512 Mb-os mp3 lejátszót és akármit csinálok vele nem ismeri fel a gép. Szerintetek mi lehet a baj vele és mit lehet csinálni?
A válaszokat előre is köszönöm!
(#) nikcsuu hozzászólása Márc 14, 2010 /
 
van egy lazer márkájú mp3 lejátszóm,és nem akar bekapcsolni. ha beakarom kapcsolni,akkor csak villog akár napokig a kijelzője,és nem reagál semmire. ha feldugom a gépre,tölt,akkor nincsen semmi,de nem kapcsol be! mi lehet a baja?
(#) sid73 válasza nikcsuu hozzászólására (») Ápr 28, 2010 /
 
Szia nikcsuu!

Nekem egy LG márkájúmp3 lejátszóm van, és ugyan ezt a hibajelenséget produkálja! Ha be akarom kapcsolni villog a kijelzője, mintha valamiért nem indul be, mintha nem találná a szoftvert. Van valakinek valami ötlete a javításra?
köszi
(#) Cs.Csaby válasza sid73 hozzászólására (») Ápr 28, 2010 /
 
Sziasztok!
Frissítsétek a firmware-t!
A gyártó honlapján fent kell, hogy legyen a program. Ez olyan, mint egy kis operációs rendszer...

az én kérdésem pedig: PHILIPS GoGear sa28xx márkájú mp3 üdvözlő szövegét hogyan lehet megváltoztatni, ha egyáltalán meg lehet?

Üdv: Csaba
(#) sid73 válasza Cs.Csaby hozzászólására (») Ápr 28, 2010 /
 
SZia CS.CSaby

Sajna nem találtam hozzá semmilyen frissítést sem, de még az LG honlapján sem találtam meg a lejátszót. Milyen frissítőprogramot ismersz amivel érdemes lehet megpróbálni?
(#) Cs.Csaby válasza sid73 hozzászólására (») Ápr 28, 2010 /
 
Helló!
Mi a pontos típus? (ha máshogy nem találod, dugd be a gépbe és a tulajdonságoknál nézd meg)

Üdv: Csaba
(#) sid73 válasza Cs.Csaby hozzászólására (») Ápr 28, 2010 /
 
Szia!

A tipusa LG FM16X . 512 mb-os nem rádiós
Köszönöm a segítséget!
(#) Cs.Csaby válasza sid73 hozzászólására (») Ápr 28, 2010 /
 
Hát ehhez tényleg nincs nagyon semmi
Bocsi de ehhez kevés vagyok... Nincs telepítő CD-je? Avval elvileg kilehet javítani, bár LG-éknél nem tudom. Én nem veszek soha többet LG-t, mióta az 1 éves dvd meghajtóm ledarált fél centit az egyik cd-m széléből

Üdv: Csaba
(#) sid73 válasza Cs.Csaby hozzászólására (») Ápr 28, 2010 /
 
Igen, semmi nincs hozzá!
Azért köszönöm!!
(#) speedy201 hozzászólása Máj 5, 2010 /
 
sziasztok,olyan problémám van hogy van egy technika mp407-es mp3-lejátszóm és szeretném a szoftvert újratelepíteni mert már másodjára történik hogy akadozik fagy és már most be sem kapcsol,a gépem pedig azt írja ki hogy sérült a memória.a tesco oldalán amit találtam firmware-t pedig nem tudom használni mert nem tudom hogy kell.köszönöm!
(#) BoBBee hozzászólása Máj 19, 2010 /
 
Sziasztok..Nekem egy Technika mp 707-esem van..amikor bekapcsolom azt írja ki hogy: Incorrect format,reformat the player...Nem tudom formázni sem normálisan sem parancssorban...Pls Help
(#) Szandraa válasza chipi hozzászólására (») Szept 12, 2010 /
 
nekem is ugyanez a bajom! és én sem udom, hogy mit kéne tenni, néha sikerül csatlakoztatnom, de akkor sem találom a gépen...:S
(#) embraced hozzászólása Szept 27, 2010 /
 
Sziasztok! Van egy iPod aminek a füleskimenetén nem szól semmi de ezt leszámítva jó minden.Van esély rá hogy meg lehet csinálni?Mi lehet a baja?
(#) embraced hozzászólása Szept 27, 2010 /
 
Sziasztok! Van egy iPod aminek a füleskimenetén nem szól semmi de ezt leszámítva jó minden.Van esély rá hogy meg lehet csinálni?Mi lehet a baja?
(#) lsada hozzászólása Okt 4, 2010 /
 
Segítséget szeretnék kérni Samsung K3 mp3 lejátszóm ügyében!
Egyszercsak bekapcsolás után feltűnt, valamiért torz hangon szól az egyik oldal (bármilyen fülhallgatóval)
Szétszedve kiderült kiégett, elrepedt benne valami.
Régebbi tipus, ezért nem hiszem h megérné saját szervízébe küldeni. Hátha tudná valaki, mennyire lehet anyagias, megoldható-e az alkatrészcsere.
Hozzá nem értőként talán végfok, v ellenállás lehet a jack dugó környékén...
...Köszönöm!
(#) niof hozzászólása Nov 10, 2010 /
 
Sziasztok!

A problémám a következő. Vettem egy Sony NWZ-S639F MP3 lejátszót használtan, döglött akksival, melybe egy hasonló, szintén Sony MP3-ból kiszedett, teljesen jó akksit beletettem. Működött. Teleraktam zenével, feltöltöttem (teljesen helyesen töltött, úgy, ahogy a másik készülékben kellene hogy töltsön, enyhén felmelegedett, majd mikor kész lett, kiírta hogy full) lehúztam gépről, hallgattam rajta kicsit zenét, majd letettem a helyére kikapcsolva, hogy majd holnap melóba menet hallgatom, és ekkor jött a probléma. Reggel már nem tudtam bekapcsolni. Semmire nem reagált.

Kérdésem, hogy ez mitől lehet? Ha töltés után tökéletesen működött, akkor egy éjszaka alatt mi történhetett vele? Ha esetleg valaki ismeri a típust, vagy találkozott hasonló problémával, kérem jelezzen. Esetleg ha valakinek módjában áll küldeni egy Service Manual-t, azért is hálás lennék.

Köszi
(#) niof válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 10, 2010 /
 
Sajnos ezt reggel nem tudtam már megnézni, de sietek haza, és nekiesem. Manual-t kerestem hozzá ezerrel, de sajnos csak fizetős változatot találtam, pedig jó lenne akár egy fénymásolt is.
Ha nem jövök rá mi a helyzet, otthonról még jelentkezem.
De azért köszi a tippet.
(#) niof válasza niof hozzászólására (») Nov 10, 2010 /
 
Sziasztok!

Mégiscsak be kéne szereznem egy service manual-t, mert úgy néz ki, hogy a teljesen feltöltött akksit lezabálta reggelre valamiért. Gépre dugva azonnal éled, működik, de kiírja, hogy "low battery". Visszahelyezve a másik lejátszómba az akksit, az valóban döglött, pedig annak semmilyen töltési problémája nem volt sosem. (És előtte nemrég töltöttem abban is, hogy áttettem volna ebbe a hibásba.)

Tehát valami nagyon leszívja. Amúgy most hogy szétborítottam, észrevettem, hogy valószínűleg kólában, vagy kávéban úszhatott szerencsétlen, megértem a panelokat lepucolni.

Van valakinek ötlete, hogy mit lenne érdemes megnéznem benne??
Mondanom sem kell ugye, hogy full SMD az egész, tehát nagyon nem tudok belepiszkálni, de kicsit talán...
(#) soup válasza niof hozzászólására (») Nov 10, 2010 /
 
Szerintem itt az akksival van baj, vedd ki és töltsd fel külön; ha már működik akkor szétnézhetsz a szervíz menüben is:

1. Lépj be a főmenübe (tartsd nyomva pár másodpercig a BACK gombot)
2. Kapcsold be a HOLD-ot
3. Tartsd nyomva az OPTION gombot és pötyögd be: ^, PLAY, >, PLAY, V, PLAY, <, PLAY, ^, PLAY, V, PLAY
4. A sor végén lesz a szervíz menü
(#) niof válasza soup hozzászólására (») Nov 10, 2010 /
 
Értem én hogy az akksira gyanakszol, de a 2G-s lejátszóm teljesen jó akksiját merítette le reggelre, amikor beletettem a 16G-s lejátszóba. Kicsit töltötte is, kb fél órát (nagyjából a 2G-sben is annyit töltötte volna kb, mert nem sokkal előtte volt töltve) akkor hallgattam is kicsit (5 perc) aztán lekapcs, és másnap semmi...nulla. Amikor ma hazaértem, visszatettem a 16G-ből a 2G-be az akksit, és az is azt írta (az eredetileg a saját akksijára) hogy töltsem fel, mert lemerült. Épp most töltődik egyébként a 2G-ben, azaz a saját helyén.

Szóval ez kicsit komplexebb....

De azért a szervízkódot kipróbálom, hátha látok valami újat...
(#) niof válasza niof hozzászólására (») Nov 11, 2010 /
 
Rákötöttem a lejátszóra 3 sorbakötött ceruzaakksit, kb 3,8 volt feszen álltak amikor rákötöttem őket (2500mAh). Működött is szépen, gondoltam rajtahagyom őket éjszakára. Reggel rámértem az akksikra, 3,4 voltra esett a feszük, és a lejátszó már csak egy figyelmeztető üzenetet küldött, hogy alacsony a töltöttség.
Szal valamiért ez zabálja az akksit, készenléti módban is. Már csak azt kéne kitalálni hogy miért....
(#) niof válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 11, 2010 /
 
Alkohollal már próbálkoztam, nagyjából leszedte mindenhonnan a szmötyit, de azért még maradt kicsi.
Épp azon gondolkodom, hogy elugrok 1-2 boltba, megnézem hogy kapok e Cleaner 601-et, hátha az segít.

Tisztítottatok már ilyen jellegű, cukros- zsíros szennyeződéseket panelról? Mit használtatok hozzá? Azaz, mit ajánlotok?
(#) niof válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 11, 2010 /
 
Mondjuk dolgom felől ráérnék én is áztatni meg mosogatni, hiszen ott van addig a 2G-s lejátszóm. Nekem viszont olyan megoldás kell, ami a mm-es SMD-k közé is behatol, és lehetőleg a nyák feloldása nélkül, de aktív tisztítóerőt fejt ki.

Ilyesmire gondoltam.
(#) Stewe válasza niof hozzászólására (») Nov 11, 2010 /
 
A cukrot a víz oldja, zsírral pedig az alkohol boldogul. Fegyverkezz fel vodkával, és vízipisztollyal! Az alkohol 40% os vizes oldata megoldja a problémát.
Utána természetesen sűrített levegővel kifújni, és szárítani kell.
(#) niof válasza Stewe hozzászólására (») Nov 11, 2010 /
 
Beletettem 70%-os isopropil alkoholba. Ez csak úgy van nekem itthon, mindenféle tisztogatási melóra. Eddig a legtöbb anyag ellen bevált. Kis áztatás, szárítás, aztán meglátjuk mi lesz. Remélem kioldja az összes szart.

Így utólag elgondolkodva a dolgon, simán csinálhat olyan dolgot a cukor, vagy egyéb más szennyeződés, amitől egy elektronika meghülyülhet. Javítsatok ki ha tévedek. TV-nél hallottam már olyanról pl hogy porzárlat. Magasabb feszeknél könnyebben áthúzhat, ilyesmi. Itt simán lehet két ellenállás, kondi stb sarkai közé bekerült idegen anyag a ludas.

Kiderül hamarosan.
(#) jocy0823 hozzászólása Dec 5, 2010 /
 
Sziasztok! Tudtok nekem segíteni? ALI M5661C nevezetű mp3 chipnek az adatlapja kéne! Vagy a lábkiosztása! Kerestem de nem találom! Előre is köszi.
(#) architaki hozzászólása Jan 7, 2011 /
 
sziasztok! van egy signeo sn-f100 típusú mp3 lejátszónk. a gond az, hogy a 3,5-es fülhalgató csatlakozó aljzat gumiágya kiesett. a zene hallható, csak a dugó nem áll stabilan. tudtok esetleg olyan helyet, szakembert aki vállal ilyen típusú javítást? előre is köszönöm!
(#) A.PETER hozzászólása Jan 18, 2011 /
 
Sziasztok!
Van egy supportplus mp3 player dvr 512m lejátszóm.

Olyan problémám lennvel hogy nem lehet bekapcsolni nem reagál semmilyen gombra sem de a pc sem ismeri fel,
a gombokat kimértem azok jók műkodnek. az aksija is jó 2 hetesek nem hiszem hogy rosszak lennének.
nincs valami cod vagy program amivel hejre lehetne rázni vagy valami okosság amit ki lehetne próbálni rajta.

Előre is köszönom a segítséget

DSC00056.JPG
    
(#) soup válasza A.PETER hozzászólására (») Jan 18, 2011 /
 
Szia!
Ehhez szervíz kód biztos nincs, egy régebbi (USB1.0-ás) PC nem fogja felismerni, ha nem ilyen géped van akkor a lejátszóval van probléma.
Következő: »»   3 / 5
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem