Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ez milyen alkatrész-készülék?

Témaindító: csaby, idő: Dec 25, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   278 / 1189
(#) Góré88 hozzászólása Nov 28, 2010 /

Jó estét mindenkinek!
Volna néhány darab "2sa899" tranzisztorom, valakinek lenne hozzá adatlapja? Válaszokat előre is köszönöm!
(#) nikolatesla válasza Góré88 hozzászólására (») Nov 28, 2010 /

Esetleg?adatlapok :google:
(#) Góré88 válasza nikolatesla hozzászólására (») Nov 28, 2010 /

Helló!
Nekem nem 2SA892 van hanem 2SA899 a tokozásai is más és már próbáltam a google-ban is, de sehogy sem találtam.
(#) lapose válasza Góré88 hozzászólására (») Nov 28, 2010 /

Tessék!

2SA899.txt

(#) Góré88 válasza lapose hozzászólására (») Nov 28, 2010 /

ÖRÖK HÁLÁM!
(#) Moderátor hozzászólása Góré88 hozzászólására (») Nov 28, 2010

Ne kiabálj! (A netikett szerint a csupa nagybetűs írás = kiabálás.)
(#) Baxi hozzászólása Nov 28, 2010 /

Hi Mesterek!
Csinálgatok egy DUAL DVD-D1019-2 tipusu dvd-t. A tápja füstőlt el. Van a kapcs táp IC(5L0165R) mellet 2 db ellenállás aminek a szinkodjaik: fekete,szürke,barna,arany elvileg ilyen nem is lehetne. Multival 72K-nak mérem. Azért szedtem ki öket mert a forpontjaiknál a nyák elégé bebarnult.
Van valakinek tipje hogy ez milyen értékúű ellenállás lehet?
Segítséget előre is köszönöm.
(#) Amarton válasza Baxi hozzászólására (») Nov 28, 2010 /

Nem lehet, hogy megszakadt az ellenállás, azért mérsz ennyit.
72K értéknél nem nagyon folyik olyan nagy áram, hogy megbarnuljon a panel.
(#) Secret válasza Baxi hozzászólására (») Nov 28, 2010 /

Kiforrasztottad őket mérés előtt?
(#) Ricsi89 hozzászólása Nov 29, 2010 /

Helló!
Egy SOT-23 tokozású tranzisztor adataira lennék kiváncsi. A rajta lévő felirat: CE alatta 1 és ezalatt K4
BC546-al helyettesítve az áramkör működik, csak szeretném tudni, hogy tuti jó-e helyette. Az biztos, hogy npn-es tranzisztor, mert van még egy pár a panelon belőle és azok jók kimérve.
Szerk.: A K4-re BCW71-et találtam, ami még valós is lehet. Szerintem ez lesz az.
(#) Rober_4 hozzászólása Nov 30, 2010 /

Sziasztok. Arra keresek választ, hogy ez a kapcsolódióda mit is csinál tulajdonképpen? (da204k)
(#) kadarist válasza Rober_4 hozzászólására (») Nov 30, 2010 / 1

Szia!
A kapcsolásodban védődiódának van kötve. A védendő vonalat védi a túlfeszültségtől.
(#) Rober_4 válasza kadarist hozzászólására (») Nov 30, 2010 /

Köszönöm, akkor lehet akár ez is zárlatos, ha problémás az ad konverzió. Talán nem lesz nagy a baj...
(#) Alkotó válasza proli007 hozzászólására (») Nov 30, 2010 /

Köszönöm neked is és a többieknek is. Így már egészen egyszerűnek tűnik a megoldás.Én nem ismertem fel a "hármast", hanem mindenképpen "E" betűt láttam benne, ezért azt kerestem.
(#) arcsikaka hozzászólása Nov 30, 2010 /

Az lenne a kérdésem hogy meg tudná-e valaki mondni hogy ez mi? LM 2937 ET 3.3 sejtésem szerint IC de nálunk ilyet nem lehet kapni! Vagy mivel helyetesíthető vagy hol tudok ilyet beszerezni!

Üdv köszi

Őrök hálám annak aki segít
(#) Rober_4 válasza arcsikaka hozzászólására (») Nov 30, 2010 /

Ezt találtam:
Bővebben: Link

Sejtésem szerint ez egy 3,3vos, 500ma-es feszültségstabilizátor. Szerintem ha így kéred adnak a boltban.

(pl. ez is hasonló:Bővebben: Link)
(#) cipoce hozzászólása Dec 1, 2010 /

SZiasztok!

VEttem egy fordulatszámmérőt ami fiatba volt benne, és simsonba akarom berakni, de nem tudom hova kössem, és az IC-n típus sincs. a fekete vezeték fent volt aásik kettőt én forrasztottam a képen. Tudtok segíteni?

ford szm.JPG

(#) szepnorbee hozzászólása Dec 2, 2010 /

Sziasztok! Egy notebook alaplapot javítok és akadt egy kis problémám az egyik alkatrész beazonosításával. A képen levő két egyforma FET-ről lenne szó (U33; U35) Nem találok róla(uk) semmi infót a neten így nem tudom mivel helyettesíthetném. A proci foglalattől kb. 1,5 centire vannak LE irányba (a tekercsek után). Segítenétek? Köszi!

Kép itt: KATT
(#) kadarist válasza szepnorbee hozzászólására (») Dec 2, 2010 /

Szia!
Az egyik a QS5U33, a másik: US5U35. Adatlapot találsz róluk a neten.
(#) szepnorbee válasza kadarist hozzászólására (») Dec 2, 2010 /

Üdv! Köszi szépen! Ez tuti biztos? A két alkatrészen szereplő számok egyformák. Mégis különböznének? Vagy az alaplapon szereplő U33 ill. U35 konkrét alkatrészeket jelöl minden gyártónál? Azt hittem az csak sorszámozás. Keresgélek adatlapot közben.
(#) Ricsi89 válasza cipoce hozzászólására (») Dec 2, 2010 /

Ha jól látom, akkor UAA180-as IC lehet benne, ennek megfelelően a piros vezeték lesz a test, a rózsaszín a pozitív és a fekete megy a megszakítóra.
(#) lapose válasza szepnorbee hozzászólására (») Dec 2, 2010 /

Szia!

Tessék!

FDS6298.pdf

Ja, hát a képet nem néztem meg. A pozíciószámnak nincs köze a típushoz. :hide:
(#) szepnorbee válasza lapose hozzászólására (») Dec 2, 2010 /

Ez azzzz! Ezer köszi! Örök hálám!

Esetleg valami helyettesítőt nem tudnál ajánlani ami magyarországon beszerezhető? Bocsi, hogy ezzel zaklatlak.

Itt megkapod: Bővebben: Link. Kereshetsz hasonló paraméterekkel rendelkező FET-et más webshopban is.
Ez is jó helyette: Bővebben: Link
(#) lapose válasza szepnorbee hozzászólására (») Dec 2, 2010 /

Ezeket lehet megpróbálni helyette:
SI4420DY
IRF7455
RSS100N03
SI4410BDY
Itt lehet kapni őket: Bővebben: Link
(#) mex hozzászólása Dec 2, 2010 /

Semikron SK10/06 teljesítménydiódát, vagy annak helyettesítőjét hol tudnám beszerezni? Sajnos datasheet nem áll rendelkezésemre.

Ezt rendeltem: KATT

Remélem ez is jó lesz helyette. Adatlap szerint hasonlóak. Remélem életre kel a noti ha megkapja a vCore feszt és nincs már gubanc
(#) cipoce válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 3, 2010 /

a megszakító elé, vagy után kössem a feketét?
vagy például a féklámpára?
köszi
Következő: »»   278 / 1189
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem