Fórum témák
» Több friss téma |
Jó estét mindenkinek!
Volna néhány darab "2sa899" tranzisztorom, valakinek lenne hozzá adatlapja? Válaszokat előre is köszönöm!
Esetleg?adatlapok :google:
Helló!
Nekem nem 2SA892 van hanem 2SA899 a tokozásai is más és már próbáltam a google-ban is, de sehogy sem találtam.
Ne kiabálj! (A netikett szerint a csupa nagybetűs írás = kiabálás.)
Hi Mesterek!
Csinálgatok egy DUAL DVD-D1019-2 tipusu dvd-t. A tápja füstőlt el. Van a kapcs táp IC(5L0165R) mellet 2 db ellenállás aminek a szinkodjaik: fekete,szürke,barna,arany elvileg ilyen nem is lehetne. Multival 72K-nak mérem. Azért szedtem ki öket mert a forpontjaiknál a nyák elégé bebarnult. Van valakinek tipje hogy ez milyen értékúű ellenállás lehet? Segítséget előre is köszönöm.
Nem lehet, hogy megszakadt az ellenállás, azért mérsz ennyit.
72K értéknél nem nagyon folyik olyan nagy áram, hogy megbarnuljon a panel.
Helló!
Egy SOT-23 tokozású tranzisztor adataira lennék kiváncsi. A rajta lévő felirat: CE alatta 1 és ezalatt K4 BC546-al helyettesítve az áramkör működik, csak szeretném tudni, hogy tuti jó-e helyette. Az biztos, hogy npn-es tranzisztor, mert van még egy pár a panelon belőle és azok jók kimérve. Szerk.: A K4-re BCW71-et találtam, ami még valós is lehet. Szerintem ez lesz az.
Sziasztok. Arra keresek választ, hogy ez a kapcsolódióda mit is csinál tulajdonképpen? (da204k)
Szia!
A kapcsolásodban védődiódának van kötve. A védendő vonalat védi a túlfeszültségtől.
Köszönöm, akkor lehet akár ez is zárlatos, ha problémás az ad konverzió. Talán nem lesz nagy a baj...
Köszönöm neked is és a többieknek is. Így már egészen egyszerűnek tűnik a megoldás.Én nem ismertem fel a "hármast", hanem mindenképpen "E" betűt láttam benne, ezért azt kerestem.
Az lenne a kérdésem hogy meg tudná-e valaki mondni hogy ez mi? LM 2937 ET 3.3 sejtésem szerint IC de nálunk ilyet nem lehet kapni! Vagy mivel helyetesíthető vagy hol tudok ilyet beszerezni!
Üdv köszi Őrök hálám annak aki segít
Ezt találtam:
Bővebben: Link Sejtésem szerint ez egy 3,3vos, 500ma-es feszültségstabilizátor. Szerintem ha így kéred adnak a boltban. (pl. ez is hasonló:Bővebben: Link)
SZiasztok!
VEttem egy fordulatszámmérőt ami fiatba volt benne, és simsonba akarom berakni, de nem tudom hova kössem, és az IC-n típus sincs. a fekete vezeték fent volt aásik kettőt én forrasztottam a képen. Tudtok segíteni?
Sziasztok! Egy notebook alaplapot javítok és akadt egy kis problémám az egyik alkatrész beazonosításával. A képen levő két egyforma FET-ről lenne szó (U33; U35) Nem találok róla(uk) semmi infót a neten így nem tudom mivel helyettesíthetném. A proci foglalattől kb. 1,5 centire vannak LE irányba (a tekercsek után). Segítenétek? Köszi!
Kép itt: KATT
Szia!
Az egyik a QS5U33, a másik: US5U35. Adatlapot találsz róluk a neten.
Üdv! Köszi szépen! Ez tuti biztos? A két alkatrészen szereplő számok egyformák. Mégis különböznének? Vagy az alaplapon szereplő U33 ill. U35 konkrét alkatrészeket jelöl minden gyártónál? Azt hittem az csak sorszámozás. Keresgélek adatlapot közben.
Ha jól látom, akkor UAA180-as IC lehet benne, ennek megfelelően a piros vezeték lesz a test, a rózsaszín a pozitív és a fekete megy a megszakítóra.
Ja, hát a képet nem néztem meg. A pozíciószámnak nincs köze a típushoz. :hide:
Ez azzzz! Ezer köszi! Örök hálám!
Esetleg valami helyettesítőt nem tudnál ajánlani ami magyarországon beszerezhető? Bocsi, hogy ezzel zaklatlak.
Itt megkapod: Bővebben: Link. Kereshetsz hasonló paraméterekkel rendelkező FET-et más webshopban is.
Ez is jó helyette: Bővebben: Link
Ezeket lehet megpróbálni helyette:
SI4420DY IRF7455 RSS100N03 SI4410BDY Itt lehet kapni őket: Bővebben: Link
Semikron SK10/06 teljesítménydiódát, vagy annak helyettesítőjét hol tudnám beszerezni? Sajnos datasheet nem áll rendelkezésemre.
Ezt rendeltem: KATT
Remélem ez is jó lesz helyette. Adatlap szerint hasonlóak. Remélem életre kel a noti ha megkapja a vCore feszt és nincs már gubanc ![]()
a megszakító elé, vagy után kössem a feketét?
vagy például a féklámpára? köszi |
Bejelentkezés
Hirdetés |