Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
Lapozás: OK   1282 / 1282
(#) küzmös Gergely válasza kadarist hozzászólására (») Vas, 20:45 /

Nálam is jó lett a tévé. Amit nem írtam tegnap, de az előzményekhez hozzátartozik hogy úgy került ide a készülék hogy "egy áramszünet után" lépett fel a problémája. Reggel -2 fokban bekapcsolt megint, és vesztenivalóm nem lévén gondoltam gyorsan kipróbáltam (volna) a távirányítós "hard reset" kombinációt.. még a megállás, kifagyás előtt. De kifagyott megint, később sokadszorra nagy nehezen visszakapcsoltam megint, és gyorsan... ez a távirányítón INFO-MENU-MUTE-POWER gyors egymás utánban előhívható menü, ahol option->resetet adtam. Püff! Érdekes mód nem kért kódot, (ami amúgy alapesetben 0000, ha kér) Reset megnyomása után lekapcsolt az egész, és újraindult. Gondoltam megint megmakkant, és nem vitte végig? De valamit csinált, mert azóta már vagy 20x kikapcsoltam, bekapcsoltam, áramtalanítottam (nem villogja le a hibakódot se) bent van már a melegen, akárhányszor bekapcsolom pillanatok alatt Smart Led felirat, háttérfény jön, és megy a tévé.. ahogy kell neki. Már vagy két filmet végig is néztem rajta.
A hozzászólás módosítva: Vas, 20:48
(#) kadarist válasza küzmös Gergely hozzászólására (») Vas, 22:00 /

Csodálatos, nem gondoltam volna, hogy ez segít. Mondjuk Samsung LCD tévénél resettel gyógyítottam már meg kis fényerőt, ami első látásra háttérvilágítás hibának látszott.
(#) sany válasza küzmös Gergely hozzászólására (») Vas, 23:01 /

Tedd ki az udvarra. Reggel hozd be, lehet nem fog bekapcsolni.
Következő: »»   1282 / 1282
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem