Fórum témák
» Több friss téma |
Akkor egyszerre mindenkinek.
Szerintem is a fél milla teljesen reális, bár nagyon optimista becslés. Nem fogom átfesteni, mert anyagában nem vékonyodik/engedi át a vizet. Meg a fene sem csiszolja fel azt az üvegszálas vackot, hogy zongoralakk minőségű elektrotechnikai szürkére polírozza. Akkor már inkább a kerítést kellene lefesteni, mert 28 év után a Hammerite is veszít a fényéből. Tömítés soha nem volt benne, mert "alakzáró". Amit azóta sem sikerült kitalálnom, hogy mivel kellene kitölteni az alját. Végül nagyalakú kaviccsal szórtam tele, röhincséltek is ELMŰ-sök, amikor kötötték be, hogy nézd má' dunakavics. Lehet ki kellett volna betonnal önteni, akkor talán békák lennének benne. Gyakorlati tapasztalatok alapján egy gond van vele, nagyjából évente, amikor becsöngetnek: - Tessék - Villanyóra leolvasó - Megyek, viszem a kulcsot Alighogy megtekerem a kapuban a kulcsot, töri rám a kaput az öreg csaj, és ront be. - Vigyázzon már, kiszökik a kutya - Kösse meg - Nem kötöm meg - Akkor megmar - Nem marja meg, mert ide nem fog bejönni - Márpedig én bemegyek, mert én vagyok a villanyóra leolvasó, és le kell olvasnom a villanyórát - Olvassa le, de be nem jöhet az ingatlanomra - Nekem jogom van hozzá, mert én vagyok a villanyóra leolvasó - Nincsen joga hozzá, de nyugodtan olvassa le a villanyórát - Én akkor is bemegyek, akkor mit csinál, rám engedi a kutyát - Fejbe vágom a kisbaltával Még egyszer sem hívtuk egymásra TEK-et, de számottevő szórakozást jelent a környéknek. Amúgy soha nem tanul belőle. |
Bejelentkezés
Hirdetés |