Fórum témák

» Több friss téma
Hírek » Első Hobbielektronika.hu találkozó
Első Hobbielektronika.hu találkozó
Beküldte: Topi, idő: Aug 13, 2009, forrás:

Végre összeállt a találkozó részletes programterve, és részben lefixálódott.

Helyi program, 2009. augusztus 22-én:

8.30 Hely elrendezése, előkészület (Rendezők feladata)
9.00 Szervezők általi, hivatalos nyitás.
- Korán érkező - elsősorban budapestiek eligazítása
10.00 Vidékről érkezők tervezett legkésőbbi megérkezése (*erről később bővebben)
10.30 Bogrács elkezdése
- "Modi" konyha
12.00 Várhatóan bogrács kész
12.30 Palacsintasütés elkezdése
- Bogrács előtt nem célszerű, mindenki degeszre enné magát
- Mindenki süt, aki hozott magával serpenyőt
- Sütés/"verseny" célja: Legtökéletesebben megsült és legtökéletesebben kerek palacsinta.
14.00 Akik még tudnak mozogni, és kellő késztetést éreznek focizásra: Első Hobbielektronika foci kupa
- Esetleg még helytől függően ping pong.
14.00-
16.00
Ebéd és a palacsintasütés romjainak eltakarítása, találkozó helyének emberi formára hozatala. Értsd: Kollektív takarítás
16.00

Palacsintasütés és Foci kupa eredményhirdetés
- Legtökéletesebb palacsinta emlékplakett átadása

16.30 Gyülekező, első csapat: Közös indulás a Nyugati pályaudvarra
17.00 Gyülekező és indulás a Keleti pályaudvarra
17.30 Közös indulás a Stadionok (Népstadion) buszpályaudvarra és a Déli pályaudvarra
18.00 Zárás, budapestiek haza, szervezők még intézkedni maradnak.
   

 A program már minimálisan képlékeny csak, hogy tervezni lehessen rá.

Helyszín:

Bókay kert, 1181 Budapest Szélmalom u. 33. (http://www.bokaykert.hu/)

Áram lesz! Lehet hozni kütyüket kipróbálni. Lehetőség van börzére is!

Az anyagiak:

A belépő mindenkinek 1000 Ft. Ebben benne van a bogrács és a palacsinta sütés. Várhatóan ebből nem tudjuk fedezni a hely bérlését, így a maradék összeget értelmes dolgok vásárlásával lehet kipótolni. Helyben lehetőség van HE bögrék, HE pólók vásárlására. Van fekete, homokolt fehér üveg bögre, továbbá fekete és fehér HE póló. Ha tudod, ezzel is támogatod a HE találkozót.
Létszámtól függően esetleg kis karszalagot használunk.

Lehetőség van előre utalással kifizetni a belépőt, ezzel is támogatva az előkészítés költségeit! Adatok a jelentkezési lapnál! De természetesen helyben is lehet jegyet "váltani" az összejövetelre. Ám akkor is, amennyiben van lehetőséged, előre jelentkezz! (Jelentkezési lap)

Étel: Mint előbb kitértünk rá, a belépő jegyben benne van már a bogrács és a palacsinta sütés anyag költsége. (Sütni az süt aki hozott serpenyőt, enni aki gyorsabb )

Ital: Lesz, és jelképes összegért fogyasztható. Az árak úgy lesznek megállapítva, hogy aki kért valamit, meggondolja, hogy érintetlenül leteszi valahova. Sajnos tapasztalat, hogy az olyan bulin ahol "ingyen" van az ital, pár órán belül szanaszét mindenhol érintetlen vagy megkezdett italok lennének. Így a kóla például ~ 20Ft/pohár. Ezt bárki ki tudja fizetni, és így legalább egy üveg kóla ára pont visszajön.

Fix programokon kívüli lehetőségek: Természetesen lehet bárhol beszélgetni, aki nem akar egyik-másik programon részt venni, annak lehetősége van elvonultan, nyugodtan beszélgetni. Nem lesz üvöltő zene, így nem zúgó fejjel megy haza mindenki este.

Utazás, vidékiek: A könnyebb felutazás miatt, úgynevezett gócpontokat terveztünk. Ezen pontok elsődlegesen a szavazás alapján beérkezett adatokból keletkeztek. Lehetősége van bárkinek autóval megközelíteni a helyet, ám ha van szabad kapacitása valakit felszállítani magával (szabad hely a kocsiban) akkor még célszerű neki is ellátogatni a legközelebbi helyi találkozó helyszínére (állomás, buszpályaudvar, stb)

A jelentkezési lapon először ki kell tölteni, hogy biztos, vagy "talán" szintű a jelentkezés. Ezután kötelezően ki kell tölteni egy teljes nevet, HE nick nevet és egy telefonszámot. Ezen felül, ki kell választani az utazás módját és az esetleges helyi találkozó helyszínét. Ezeken a helyi találkozási pontokon az adott régióból a HE találkozóra érkezők közösen együtt érkezhetnek a találkozó budapesti helyszínére. Így nem csak kevésbé unalmas az utazás, de mire felérnek, már összerázódik a csapat, nem lesz senki annyira idegen a másiknak.

A helyi találkozó helyszín kiválasztásnál be kell jelölni, hogy az illető vállalja-e a helyi "főnök" szerepet. Ez esetben ugyanis a találkozó előtt megkap egy név-telefonszám táblázatot, hogy a el tudják érni egymást azok, akik együtt jönnek.

Visszautazás, hazamenetel: Természetesen bármikor bárki elmehet a találkozóról, de szervezünk direkt külön időpontokban csoportos visszautazást. Aki nem budapesti, könnyen elkeveredhet a pályaudvarról a találkozóra vagy a visszavezető úton. Így ezt elkerülendő adott időpontokba az egy pályaudvarra menők egyszerre indulnak el.

Ezen csapatok indulása direkt külön időpontokban vannak meghirdetve, elkerülve így hogy valaki véletlen rossz csapathoz szegődjön és a Keleti pu. helyett a Délibe menjen.

A jelentkezési lap mostmár nem játék. A szervezőknek komoly fejfájást és anyagi veszteséget jelent ha pl. az 50 tervezett főből csak 20-an jönnek el. Töltsd ki a jelentkezési lapot felelősséggel!

Ha bármi további információ még rendelkezésre áll, jelezzük itt és a fórum témában is!

Mindenki szeretettel várunk a találkozón. Legyen egy felejthetetlenül jó napunk.

 

>> 2009-es képek <<

 

 

 




Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem