Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
Sziasztok,
egy kis segítséget kérnék, a mellékelt ábrán a transceiver irányváltó bemenete egy digitális kimenetre csatlakozik. A Parsic modbus progiban csak az RX-TX kimenet van jelölve. Az irányváltó kimenet nincs. Lehet hogy rs3232 modbust használt a tervező? Ha így van, akkor miként lehetne vezérelni az irányváltást? ( pl. LTC 485 stb) Köszi : Mezga
Szia,
nekem nem látszik. Melyik csoportban kellene lennie? Van olyan , hogy HID, de abban sincs dongle. Mikor kihúzom, bedugom frissít az oldal , de nem látok új eszközt. A led folyamatosan világít a kulcson. Kezd érdekes lenni.... Valaki másnak van ötlete ? mezga
Szia, köszönöm !
Szóval , ha jól értettem az eredeti CD ről kell telepíteni, ekkor bekérte a kódot. Eddig jó. Ezután el kellene fogadnia a kulcsot. Ezután teszem fel a frissítést , ügyelve a könyvtárra. Akármit csinálok , mindig csinál egy másik könyvtárat. Igy jó ? Mezga
Ha nem felejtem el, akkor este megnézem neked, mit látok az eszközkezelőben. Ha elfelejtem, írj rám.
Sziasztok,
régen jártam erre. Dcsabi, Snapscan, évekkel ezelőtti leveleiteket olvasva elővettem a modbus témát. Feltettem a legújabb verziót, de a kulcsot nem látja. Sem ujraindítás , sem ujratelepítés után. Olvastam, hogy az eszközkezelőben lehetne látni, de nem tudom mit kellene keresni? Ismeretlen eszközt nem látok. Van ötlete, tapasztalata valakinek? Köszönettel: mezga
Szokás szerint pár hibajavítás, semmi konstruktív dolog.
Sziasztok!
A parsic készítő elküldte parsic v4 frisítést,demot ,examp-ot akit érdekel itt nézze! https://www.parsic.de/parsic4/update
Az én oldalamon is fent van csak rá kell keresni (egyébként amióta feltette a kérdést a srác azóta nem volt fent a fórumon )
Sziasztok!
Nem olvastam végig az eszmecseréket pontosan. Egy tanács: a P első sorozatból, a 3.60-t részesíteném előnyben. Most ha elő kellene vennem, vakarnám a fejem... Ha valaki, tud segíteni az éppen lelkes kollégának, tegye meg. Sok példányban van szabad kézben az általam "elporlasztott" egyetlen legális példány. Tehát P 3.60 ehhez javaslom az MPLAB régebbi verzióját hozzátársítani, ami jó kis hobbi páros lesz. 5.5 vagy 6.5. ezek a Microchip archív oldaláról biztosan letölthetőek.
Parsic 3.56
Honnan lehetne letölteni? ha tudtok linket küldeni azt megköszönném. ***@***.** A fórum nyilvános részére SOHA nem írunk ki e-mail címet, arra való az adatlap! A spammerbotok ezekre vadásznak! Ezen túlmenően ez egy fórum, tehát privátba nem kérünk semmit, hogy később is fellelhető legyen az információ! A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2020
Moderátor által szerkesztve
Nézd meg a demóban , aztán rajzold át a 4 es verzióba . Ez működik és azt csinálja amit kértél
Fölteheted , de csak képként mert másképp nem tudom megnézni
Kipróbáltam
L-L-L-L-H-H-H-H-H-H Vagy ez is átíródott valahol. Mivel nagy pangás van ezen a fórumon ,valószinűleg holnap felteszem mit kreáltam ,magyarázattal. A hozzászólás módosítva: Márc 21, 2020
Akkor a példa alapján csinálsz egy új programot . Nem kell másfél órát másolni ..... Itt egy másik megoldás is
A hozzászólás módosítva: Márc 21, 2020
A két verzió közti átváltásnál jöttek a fals számozások értelemszerűen átírod (úgy ahogy a.6 demóban látod akkor elvileg működnie kell (de Proli ötlete sokkal egyszerűbb és elegánsabb)
Ahova Te írtad abból nekem csak demo verzióm van .Lásd a képet.
De köszi
100000 elnézést tényleg a Q1 ,és ezen gondolkodtam órákig
![]() Nagyon köszönöm A hozzászólás módosítva: Márc 21, 2020
Ezt nem értem milyen zv5 milyen if42 ? A példában amit csatoltam egy számláló van a zv1 és két komparátor if1 és if2
Valami nem jön össze .Van egy ZV5 számláló ,és a IF42 komporátoron egy ZV1 bemenet
A ZV1 a Q1 kimeneten L-H-L-H csinál és nem L-L-H-H-t
De neked Vulkáni memóriád és logikád van !
Hello! Én meg nem is látom, mert ezen a gépen nincs semmi progi, csak a Net..
Igen .
Én meg bonyolítom és bonyolítom ...
Hello! A ZV számláló, pont ezt teszi a Q1 kimenetén.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Én meg bonyolítom és bonyolítom ...