Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
Az előbb még 4A-ről volt szó... Azzal is kiszámoltad a teljesítményt?
Számtalan más megoldás létezik. Talán a legegyszerűbb lenne sokkal kisebb ellenállású sönt + egy olcsó komparátor használata...
Vagy ez , ebben egy reed relé van elpusztíthatatlan
https://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_post_841165.html#841165 Viszont ez itt már nagyon offfff A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2025
Mások már írták hogy 5mm széles sáv kell... , de ha forrasztó ónnal befuttatok akkor sokkal keskenyebb is elég! (és még oxidálódni sem fog!)
A rézvastagság lényeges szempont. Az 5 mm a 18 um-esre és 10°C megengedett hőmérséklet változásra igaz (ha igaz). 35 um-nél és 20° megengedett hőmérséklet növekedésnél (általában ez a szokásos), már a 3 mm-es vezetősávra is 9,28 A-t, illetve 2 mm-es sávszélességre 6,2 A áramot engednek meg. Fontos részlet, hogy ezek az adatok külső rézréteg esetén érvényesek.
A hozzászólás módosítva: Ápr 14, 2025
Nem pontosan a témához.
Ma valami olyan üzenetet kaptam, amikor hosszu idö után az egyik laptopon elinditottam az Eaglet. ( több gépen dolgozok vele, de ezen a PCn eddig alig, mert ezen W11 van, meg Eagle 9), hogy ez meg fog szünni 2026-ban. Utánna eltünt. Találkoztatok valami ilyesmivel?
End of life:
Bővebben: Link
Kösz ezt nem láttam. Akkor valami uj után kell nézni. Nagyon rossz emlékeim ezzel a céggel csak gyarapodtak.
Azért mert a támogatás megszünik még a program tovább működik. ugyan úgy használhatod ahogy eddig
Reméljük, de ez a cég már többször átvert sokakat. Sajnos.
Ezért (is) használom a Cadsoft féle Eagle-t (Eagle 7). Eddig még jól működik, és gondolom ez így is marad még egy ideig. Amúgy pedig a windows tűzfalában érdemes letiltani a program internethez való hozzáférését. Így ugyan nem fog frissítéseket sem leszedni, de kinyírni sem lehet egy szándékos véletlen hibás frissítéssel...
Én is 7-est használok és nekem is le van tiltva a frissítés.
Eagle V 9.6.2Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni. Telepítettem az Eagle 9.6.2 verziót W11-re, de nem tudom elindítani. Tudna valaki segíteni? Köszönöm.
Ha elmondod konkrétan mi a gondod vele, akkor valószínűleg tudunk segíteni. Az nem segít, ha azt mondom, hogy nekem megy win11 25H2 alatt a 7-es verzió is.
Telepítés után szerettem volna indítani, az ikonra kattintva, ahogy szoktam, elindul a bejelentkező kép, majd rövid idő múlva eltűnik. És nem történik semmi.
Defender, tüzfalban le kellene tiltani, hogy ne vándoroljon net-re az a program...
Sajon ezen is túl vagyok már. Egyébként mehetne a netre, mert regisztált felhasználó vagyok, de sajnos mégsem működik.
Furcsa, mert korábban is használtam Autodesk Eagle programot, az futott rendesen. Most pedig a régebbi verzió sem fut. Jó lenne megoldani, de eddig nem sikerült... Gondolom, valami a W11-gyel kapcsolatos probléma lehet. A hozzászólás módosítva: Csü, 8:46
Nem a 11-gyel, hanem az egale-lel kapcsolatos probléma: Bővebben: Link
Tulajdonképpen elkezdett működni, de nem az igazi: a korábbi projectek nem érhetők el továbbra sem.
A régi könyvtárak sem importálhatók. Vagy én nem jövök rá, hogy hogy kell.
Nem én vagyok a programok futtatási körülményeinek nagy tudója, ezért nem értem az "importálható"-ság hiányát.
Én inkább beállítanám mit hol talál meg az Eagle, és attól várnám a sikert. Ha a melléklet szerinti mappák lehetőséget kinyitod, ott nagyjából mindent be lehet állítani.
Nekem 7.2-es verzió nem indult el az új Win11-es laptopon. Nem vagyok szakértő a témában, ezért eleinte nehezen boldogultam. Végül az derült ki, hogy Win11 Home-n belül is van különbség ,
valami védelem megakadályozza bizonyos programok elindítását. Ezt át lehet állítani, de csak internetes felületen. Sajnos nem emlékszem rá pontosan, de ha utána olvasol biztos megtalálod, főleg ha szakértő is segít. Azóta minden működik.
Szia!
Köszönöm. Ezt korábban nem találtam. Már csak arra nem emléxememlékszem, hogy kell beállítani, hogy az ablakopk mindig teljes képernyőn jelenjenek meg megnyitáskor. A hozzászólás módosítva: Pé, 5:54
Moderátor által szerkesztve
|
Bejelentkezés
Hirdetés |