Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Nem mondom, hogy lehetetlen - hétfőn még futunk köröket-, de első olvasatban nagyon drágán és leginkább tekercsben akarják eladni. Szóval simán jobban megéri több db mezei 1206-ot betenni, mint egy "speciálist".
![]()
Igen, tervezünk. A szerződés már megköttetett, a technikai megvalósítás folyamatban.
Köszi, megpróbáltam és két óra alatt végül sikerült átterveznem 4db 1206-os 820Ohm-osra.
![]()
Helyes. Meg gondolom ebbe belefért a trimmer multitokosítása is.
Szívesen árulnánk, ha lenne belőle 20k-s
![]() Kicsit hasonló kivitelben esetleg a műanyag tengelyes Piher sorozatból a 25k-st lehetne ajánlani.
Hello!
Kérdésem hogy használta e valaki ezt a modult: M-75 Dual-Band GSM SMD module, only SMS service Ha igen valami adatlapot honnan lehetne szerezni hozzá? Sehol sem találok pont ehhez a modulhoz. A hestore oldalán is csak egy összefoglaló van róla. AT parancsok bekötés stb kellenének. Köszi Matyko
Mellékletben az ide vonatkozó doksi. Minden Quectel modul egy azon nyelvet beszél, én az M-72-t használtam ami a lábkiosztásban is egyezik az M-75-el. AT referenciája is használható, csak mivel se GPRS, se IP stack, se ilyesmi nincs, ezért majd hunyd be a szemed azon részeknél.
Szerk: A bekötésről Hardware design doksik szólnak, lásd Google keresés A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2013
Sziasztok!
Nemrég rendeltem ilyen LED-et: Bővebben: Link ami ugye az adatok alapján 12V-os. Ahogy én ezt nézem: U=6VDC Re=600ohm erre a led világít fényesen és 7,12mA folyik rajta ami szerint kb: 1,8V esik rajta. Ez normális vagy ez a Led tényleg nem 12V-os? Üdv:L
Vannak olyan LEDek, amikben egy tokba van integrálva az előtétellenállás is. Ebben valószínűleg van.
Igen, ezt gondoltam én is, de miután egyből 12V-ra tettem azonnal elszállt...
Aztán próbaképp 6V-ra tettem direkt , előtét ellenálat nélkül akkor is elszállt.. Előtétezve csak utánna kezdtem el méregetni több lépcsőben..
Le merem fogadni, hogy az egy "normál" ~2V körüli nyitófeszültségű piros LED...
A hozzászólás módosítva: Júl 4, 2013
Adatlap szerint kisáramú (2mA) 3mm-es nagyfényű (20mCda) led. Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Júl 4, 2013
Ez az adatlap nem volt meg nekem, de azért megtévesztő az adatok között az a 12V, legalábbis számomra......
![]() Épp az volt a lényeg, hogy 12V-os legyen.... Most van 48 db normál 3mm-es 1,8V-os ledem, nem összeg, de most bele kell taposnom előtéteket a tokba.... ![]()
Szerintem vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Rendkívül segítőkészek. (A telefon gyorsabb, tapasztalatom szerint)
Sorry, ez a típus valóban normál LED, tévedésből volt a 12V-os kategóriában.
A 12V-osoknak a nevében is ott a megkülönböztető jelzés.
Üdv!
Ennél a terméknél nem egyezik a hozzátartozó kép, meg mintha az ára sem stimmelne (a hasonló, de magasabb lábszámú csatlakozókhoz viszonyítva). Erről a Pick Pack Pont-os kézbesítés bevezetéséről lehet tudni közelebbit, hogy mikor is kerül bevezetésre? Mondjuk pár héten belül, vagy inkább még távolabbi jövőben? Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Júl 5, 2013
Más a gyártó, azért kerül többe. Ez Amphenol.
A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2013
A HT 201-es hordfülnek mekkora lyuk kell a beépítéshez? Jó lehet egy 100*50-es résbe?
Az adatlap frissítve. Egyébként 97 × 55 mm
Szerintem ha ilyet kérsz, azt fel fogják tudni venni a választékba: Bővebben: Link
ezek a szerszámok valóban a szövegben lévő méretekkel bírnak? Az a teljes hosszukat jelenti? Mert ha igen, akkor ez egy törpének van méretezve, nem az én teniszütőn edzett markomhoz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |