Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   27 / 27
(#) Slope válasza Valteri hozzászólására (») Jún 6, 2006
Hány éves gép?
1 évet szoktak adni az akkura.
Ha ennél idősebb és venni kell akkut hozzá, jobban jársz, ha túladsz rajta.
(#) patexati válasza Valteri hozzászólására (») Jún 6, 2006
Nekem HP-m van ez működik úgy is ha nincs bent az akku nem tudom a Siemens miért nem így gyártja a gépeit?? Talán erre alapozzák a szervízek gazdaságos működését?
(#) Valteri válasza Slope hozzászólására (») Jún 6, 2006
jó is lenne , csak nem azonos típus meg az aksin nincs gl.. jelzés
(#) Valteri válasza (Felhasználó 1947) hozzászólására (») Jún 6, 2006
minek van ebbe power fet a töltési teljesítményszabályzáshoz?
Azért ez mindent elárul a Fujitsu Simens noteszekről... LINK
(#) (Felhasználó 1947) válasza Valteri hozzászólására (») Jún 6, 2006
Szia !

Tönkrement rajta az SMD Powerfet .SI xxxx,vagy IRF
sorozat.Lehet helyettesiteni.
Általában N-Fet.

Üdv ! Luki
(#) Valteri válasza Valteri hozzászólására (») Jún 6, 2006
mellette van még 3 db mindegyiken ez van:BE3315 gondolom ez is az volt
(#) Valteri válasza Sebi hozzászólására (») Jún 6, 2006
hú köszi az irf lesz az igen egyoldalon 4 láb+ a másikon 3
meg 1 a gate ide nem lehet tehhi sima fetet v vmit?
(#) Sebi válasza Sebi hozzászólására (») Jún 6, 2006
Nem, ha az egyik oldalon (5,6,7,8) össze van kötve, a másik oldalon háromnak is ua. össze kellene kötve lennie 1 meg a gate. Akoor talán ez...

IRF7413.pdf

(#) Sebi válasza Valteri hozzászólására (») Jún 6, 2006
Dual power FET... visszarajzolás segítene....Talán ilyesmi (melléklet).

FDS6912.pdf

(#) Valteri válasza Valteri hozzászólására (») Jún 6, 2006
most nézem
ez a 8 lábú valami tranzisztor1: mert q1 jelölést képvisel 2 mert 4 lába a vcc-re van kötve 2 lába is össze van kötve
1 lábon meg kapja a vezérlést sztem valami teljesítmény tranyó lehet csak tudnám mejik az emiiter, meg a collektor meg h milyen npn v pnp ?
Az elektrnikán szépukkant egy 8 lábú íc Persze smd Még atípusszámot sem látom rajta mert hiányzik a fele
A gép típusa Fujitsu Siemens Amilo K7600
(#) Slope válasza Slope hozzászólására (») Jún 6, 2006
Amúgy mi a gép pontos típusszáma?

Mert láttam AMILIO akkukat bruttó 36ért (ez volt a legdrágább)... szóval érdekes ez a beszámítás.
Valszeg nem...

Azért az érdekes, hogy a szervízben nem tudnak vele mit kezdeni, de beszámítják... pfff! Biztos nem tudnak annyit kérni a javításért, hogy megérje nekik.

Amúgy mi baja az elektronikájának?
Már járt szervízben csak nem tudtak vele mit kezdeni, felajánlották h beszámítják egy új aksiba és így lenne 34.500 ft ennyi pénzem meg nincs rá pedig kellene h 220-nélkül üzemeljen.
Nem lehet az elektronikát megcsinálni pic-kel ?
Azok az IC-k elsősorban az energiagazdálkodásért felelnek. Ezek küldik a hőmérséklet, feszültség értékeket, illetve az információkat az akku tulajdonságairól. Ha ezt kikerülöd, nem fog működni a gép... ez nélkül sanos nem megy. Arról nem is beszélve, hogy töltésnél a cellák is gyorsan megdöglenek.
Szóval vagy elviszed szervízbe az akkut, vagy veszel másikat. Elsőnek inkább a szervízt javasolom, mert lényegesen olcsóbb megoldás mint egy új akksi. Az új notesz akkuk ára 30 és 40 ezer között mozog... az én IBM gépembe pl. 38ezer :eek2:
(#) Valteri hozzászólása Jún 6, 2006
Sziasztok!
Sajnos a laptopom aksijának tönkre ment az elektronikája
(Fujitsu Siemens AMILO) Namost én arra gondoltam h mivel az aksinak a belső cellái működnek szépen lead 12-voltot meg vagy 30 ampert ., Hogy csak úgy rákötöm az aksi érintkezőire csak hogy Van 7 db (2- aGND, 2 A +VCC) ezeket már megtaláltam és minek a maradék 3 ?
Minek volt az az elektronika a seggén 3 db 8 lábú kínai csodával?. Ha valaki tudna nekem valami aksi lábkiosztást adni azt megköszönném. (Nem merem csak úgy rákötni )
Bocs ha hosszú lett
Üdv
Valteri
Következő: »»   27 / 27
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem