Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   68 / 73
(#) Kovidivi válasza rockersrac hozzászólására (») Szept 13, 2007
mennyi a max telj. hangfal,amit még elbír? sztem 500000wattos hangfalnál nagyobb teljesítményűt már nem bír el na, komolyan: akkorát raksz rá,amekkorát akarsz.
(#) Doncso válasza fehrudi hozzászólására (») Szept 13, 2007
Szia, nálam volt elég sokáig 2 db Fs audio dys-112 -es, sztem gyönyörüen szól a magasa, topládaként használtam, még a pákóban lett vásárolva a hangfal, csak ajánlani tudom neked!!!
(#) rockersrac hozzászólása Szept 13, 2007
hi all! olyan gondom lenne h nekem van egy tesla moderato 1037 A-1 es tipusú 10 watt kimenő hangtelljesítményű erősítőm. ehez kéne 2 működő hangfal vagy akár hangfal terv!még annyi: ha 10 watt van ráírva a kimenethez akkor mennyi a MAX telljesítményű hangfal amit még elbír? mailre írjon aki tud segíteni! rockersrac18@gmail.com am csatoltam képeket is a végfok tranyókrol is. előre is köszi a segítséget!
(#) sura válasza Frank hozzászólására (») Szept 13, 2007
Üdvözlöm a Fórum Tagjait!

Frank-től szeretnék "support"-ot kérni a fane15-2 fedőnevű íves tölcsérrel kapcsolatban.

Gondolom 18mm-es MDF legyen az anyaga.
Az ívre írtad, hogy furnér legyen. Milyen fafajtából és milyen vastagból érdemes készíteni?
A mögötte levő részt mivel érdemes kitölteni? Szivacs, PU hab, stb?
A 15 fok dőlésű lapnán van két merevítő (legalábbis oldalról egynek-egynek látszik). Milyen fajta- és vastagságú anyagból legyen?

Előre is köszi!
(#) fehrudi hozzászólása Szept 12, 2007
Sziasztok!
Valaki le tudná mérni az EW-15H beépítési mélységét? Illetve a mágnesátmérő kellene még...
Az FS AUDIO magashangokkal van valakinek tapasztalata? Vagy mármelyik gyártótól melyik magashang szól elfogadhatóan (alacsony árkategóriában )?
(#) idavid válasza idavid hozzászólására (») Szept 11, 2007
ilyet ni (ez 2*300 watt 4 ohmon):

Bővebben: Link
(#) idavid válasza estea hozzászólására (») Szept 11, 2007
ha van pénz, akkor vegyél gyárit. mondjuk rcf-t.
(#) Frank válasza estea hozzászólására (») Szept 11, 2007
Ha nem te fizeted akkor ne épits, hanem vegyél gyárit!
(#) estea válasza szabi83 hozzászólására (») Szept 10, 2007
nem sajat koltsegvetesbol lessz
(#) szabi83 válasza estea hozzászólására (») Szept 10, 2007
Idézet:
„epito jellegu otleteket”

- vastag buxa

(#) estea válasza DJ_Tacee hozzászólására (») Szept 10, 2007
bocs hogy erthetelenul irtam siettem egy kicsit,nah az a helyzet hogy kellene nekem egy ketcsatornas erosito olyan 300 w rms 4 ohmon,es ehhez szeretnek epiteni meg ket hangfalat,nem profi hangositasra kell csak hobbicelura,es ebben kernem segitsegeteket,az meg hogy mennyire vagyok kezdo majd elvalik hogy fog e mukodni vagy nem
(#) DJ_Tacee válasza estea hozzászólására (») Szept 9, 2007
Kicsit bővebben kifejthetnéd mit is szeretnél... Meg ne kapkodj az írással, alig lehet kibogarászni amit írsz. Jahh, meg ha kezdő vagy, hangosítási feladatnak neki se állj, bízd olyanra aki ért hozzá. 1: elszáll a cucc, 2: gányul szól a cucc, stb stb, ezer oka van.
(#) estea hozzászólása Szept 7, 2007
hy all
kellene egy ksi segitseg,a suliba kellen csinalni egy komplett hangsoitast es ehhez varnak epito jellegu otleteket
(#) dancus1213 hozzászólása Aug 26, 2007
Sziasztok!
Érdeklődnék még mi elött építenék, hogy szerintetek a www.speakerplans.com-on fent lévő HD15horn- ba egy db EW-15H hsz. , hogy szolna???? Vagy ha tudtok hasonló, jó minőségü de olcsobb kategoriás hsz-t akkor írjatok léccy!
Elöre is THX

hd15.jpg

(#) gatya_g5 hozzászólása Aug 24, 2007
Sziasztok!
Olvastam itt, hogy dícséritek az FS AUDIO EW-15H hangszórót...
A következőt szeretném kérdezni:
Nekem van egy PA 15 ECO hangfalpárom, benne 15 inch-es, 8 ohm-os 180/360 W-os hangszórókkal (gondolom, a lehető leggagyibb hangszórókkal)...
Ezt egy Phonic keverő-szettben vettem a Thomann-nál, a magyar erősítő-árakhoz képest így szettben olyan áron kaptam meg, hogy gyakorlatilag a hangfalpár szinte ingyen volt...így persze eleve nem vártam túl sokat a hangszóróktól...
Tervezem, hogy kicserélem benne a hangszórókat.
Ajánljátok, hogy EW-15H-t rakjak bele???
A hangfal:
PA 15 ECO
(#) Georgee hozzászólása Jún 20, 2007
Részemről a hangfalaimat JBL-el tervezem sztem nem rossz kis progi...
(#) Snoopy21 hozzászólása Jún 20, 2007
kedves mindenki....tudok megépített hangfaltervet küldeni nektek....jól szól 120Db ki lehet vele erőltetni minden gond nélkül....sub és topláda terv is van..akit igazán érdekell az itt megtalál...mltg21@gmail.com ez msn és email cím is
(#) Frank válasza dcenter hozzászólására (») Nov 12, 2006
Hi
Kicsi tölcsér nincs(legalábbis ami normális).
Valamit valamiér.
Frank
(#) dcenter válasza Frank hozzászólására (») Nov 12, 2006
Esetleg nincs a Fane-en kívül vmilyen tölcsérterved 15ös hangszóróra?

(Bejön a Fane és télleg biztos ütős, csak nagy.. sajna..

Mert a HD15 kb 50*50*50, a Fane ahogy nézem pedig 60*60*100, ami azért jelentős, ha az ember nem mikróbusszal szállítja a cuccot , meg nincs raktára tárolni :S . )
(#) Frank válasza dcenter hozzászólására (») Nov 11, 2006
Hi!
Hát igen... a görbéjén is látszik, hogy egy elég szűk tartományra van kihegyezve.
Ez max ütni tud, az igazán mély hangoknál már meghal.
Frank
(#) dcenter válasza Frank hozzászólására (») Nov 11, 2006
Kicsit olvasgattam a cuccról az oldal fórumában és azt ajánlották,hogy ha nem diszkóra akarja használni az emebr,akkor keressen inkább mást...

Ez rám is teljesen igaz, leginkább koncerthangosításra használnám..

Kérdés,hogy mennyire lehet bízni az ott leírtakban (tapasztalatalapúak is vannak )..
(#) Frank válasza dcenter hozzászólására (») Nov 11, 2006
Nagyon kíváncsi leszek a hangjára!
Nem tudom milyen lehet.
(#) dcenter hozzászólása Nov 11, 2006
Sziasztok!

Kicsit volt időm olvasgatni a témában meg kereséglni.

A speakerplans.com-on nézegettem a HD15ös tölcséres sub rajzát. A kompaktsága tetszett meg, és az adatai sem rosszak

Szerintetek milyen? Milyen hangminőségi aggályok lennének vele? (annak ellenére,h. ha speakerplans,akkor elvileg jó )

hd15.jpg

(#) szabi83 válasza dbase hozzászólására (») Nov 11, 2006
[off]ezt az oldalt már láttam, nekem nem újdonság bocs.
akkor találtamrá, amikor a garry.hu fórumában bőngésztem amugy..
(#) dbase válasza szabi83 hozzászólására (») Nov 11, 2006
Gyári erősítők lefotozva belülről, érdemes megnézni őket, tanulni belőlük.
(Már én is küldtem be képet:yes: )
http://g-forum.uw.hu/muszaki.html
(#) szabi83 válasza dbase hozzászólására (») Nov 10, 2006
de vágom

amugy se fogom megcsinálni
(#) dbase válasza szabi83 hozzászólására (») Nov 10, 2006
Látom nem vágod....semmi köze a kimenő teljesítményhez a többi fesznek, a végtranyókat a 115v hajtja.
Találtam 400w fetes rajzot:
[link=http://www.realaudiotechnika.bacska.hu/TA-400M%20er.htm]http://www.realaudiotechnika.bacska.hu/TA-400M%20er.htm[/link]
Meg 200w tranyós, teljes leírással:
[link=http://www.ampslab.com/c200.htm]http://www.ampslab.com/c200.htm[/link]
(#) szabi83 válasza dbase hozzászólására (») Nov 10, 2006
Idézet:
„.+-115 V rol megy.”

nem CSAK arról!

ott van MÉG!
+-40V
+-65V
+-90V

(#) dbase válasza szabi83 hozzászólására (») Nov 10, 2006
Spanok.Nem jöttetek még rá hogy pl mint ez az előző rajz is csak terv, és soha senki nem építette meg?Nem is fogja.Egy valaki feltette a netre, és azóta is csak megy tovább és mindenki nézegeti
Amugy is soha az életbe nem fog leadni ennyi wattot.+-115 V rol megy. Ami:
115*115/8=1653W
115*115/2=6612W
Erröl ennyit szerintem.
(#) szabi83 válasza Frank hozzászólására (») Nov 10, 2006
20 000 W (20KW) erősítő kapcsrajza :nezze:

üdv

20kW.gif

Következő: »»   68 / 73
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem