Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » NYÁK készítés CNC-vel
 
Témaindító: Tomee, idő: Dec 20, 2009
Lapozás: OK   12 / 12
(#) sonajkniz válasza Bubu54 hozzászólására (») Feb 24, 2020 /
 
A marófejtől és a panelról történő elszívásra a helyszűke miatt szóba-jöhető kisméretű porszívó édeskevés a feladatra. A vizes takarítógép vígan megoldja, de azt kissé túlzásnak éreztem.
kaqkk! Ez a pormaszk dolog jogos. Nem gondoltam rá, de beszerzek párat.
(#) kaqkk válasza sonajkniz hozzászólására (») Feb 24, 2020 / 1
 
Van aki a nyákfúrást is maszkban csinálja ( és jogosan!) Vagy a másik megoldás, mard víz alatt . A marót is kíméled és a por sem száll (csak egy tálcát kell marni az asztal felületébe .)
A hozzászólás módosítva: Feb 24, 2020
(#) k_h hozzászólása Szo, 13:23 /
 
Üdv! Tanácsokat szeretnék kérni a témával kapcsolatban. Készítettem egy ilyen hobbi cnc masinát. Nyákot szeretnék rajzoltatni vele. Jórészt képfájlból beimportált nyákokat. Viszont a nagy problémám az, hogy pl Aspire Vectric, de más programoknál is az útvonalat a fekete-fehér átmenetébe húzza, és így a vonalvastagságok duplázódnak és összeérnek a forrszemek meg a sűrűbb vonalak. Szóval ezt hogyan lehetne kiküszöbölni? Mach 3 progi vezérli a gépet. Egyenlőre még nem jöttem rá hol kell beállítani a szerszám vastagságát. A Mach 3-nál kell ezt beállítani, vagy a vektor szerkesztő programban? Aspireben van lehetőség beállítani a szerszám vastagságát de a szélső útvonalakat akkor is fekete fehér átmenetbe húzza és csak a köztes távolságok változnak.
Következő: »»   12 / 12
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu