Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nincs a listában Mo, de ír valami nemzetközi szállítást vagy mit. Ezért is kérdeztem, de csak jön majd valaki, aki érti ezt a nyelvet is.
Akkor ki kell érte ruccanni
Vagy igen, a másik megoldás egy németül (is) beszélő emberke keresése…
Hiányzik a gyerekkorod?
(A sok marhaságot olvasvááán…)
Én csak egy pár órás intervallumra gondoltam, egyébként meg még csak másfél éve vagyok felnőtt, szóval még nem hiányzik.
Viszont fáj a torkom. Megfáztam.
Ha kiruccanok érte akkor sem tudok beszélni az eladóval, mert semmit nem értenék a beszédéből.
Fázd meg Fa testápolóval is, hátha elnyomja
Nem erre gondoltam… Ha már ott vagy élőben, elmutogatni csak eltudnád neki, nem?
Elindult az eBay magyar oldalának végleges változata. Próbáld meg itt.
Na tegnapra ennyit, én megyek, további szép éjszakát, illetve a kitartóknak hajnalt!
De ha már ott van, minek elmutogatni, hogy szállít-e külföldre?
Hátha nem neki kell - ha együtt utaznak vissza, előre rohan kinyitni és maga mögött becsukni az ajtót, majd meglepetten kinyitni, ha az eladó is odaért…
Úgy, mint itt? Bővebben: Link
Hiába magyar az ebaj, de a leírás attól még német marad, meg nincs is itt annyi minden, mint a német ebajon...
Igen, ezt én is láttam és elvileg ezek szerint szállít külföldre is. De a biztonság kedvéért meg akartam itt is kérdezni. Amúgy én is tanultam németet, vagyis inkább tanítottak, így valami nagyon alap dolgokat értek is belőle.
Guam szigetén vannak olyan emberek, akiknek a fő foglalkozásuk az, hogy
az országot járva nőket fosztanak meg a szüzességüktől, akik fizetnek nekik azért, hogy először élhetnek nemi életet. Guam törvényei szerint szüzeknek tilos házasságot kötniük. Most mondd meg: létezik ennél jobb foglalkozás a világon?
Ha viszont megnézitek a sziget méreteit, abból látszik hogy nem élhet ott olyan sok nő. (Tehát jó munka, de majdnem hogy munkanélküli.)
Az eredeti flúgos futam tetszett, csak állítólag megsemmisült a szinkronja.
![]() Frászt! Frászt! És dupla frászt! Én ezen a mesén nőttem fel, meg a flúgos futamon, azóta nem is láttam őket.
A flúgos futamot a 70' években adta a televízió. Te lenni időutazó?
Nem csak akkor. Még én is néztem, mert ment akkor is az ismétlés ismétlése.
Két malomban őrlünk! A flúgos futam, és a keselyűs hülyeségben, csak Kapdel Mardel és Gézengúz Guszti alakja ami egyezik. A történet és a többi szereplő nem.
Bővebben: Link
Ahogy gr89 is írta, a "mi időnkben" is adták egy kis ideig.
Az még a régi, vagy valami új szinkron lehetett? Mert akkor a 80' években sérült meg ezek szerint. Nagy kár érte.
Nálunk is hullott elegendő, most végeztem a takarítással. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Vagy igen, a másik megoldás egy németül (is) beszélő emberke keresése…

Én ezen a mesén nőttem fel, meg a flúgos futamon, azóta nem is láttam őket.