Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » V-FET és SIT erősítő kapcsolások
Lapozás: OK   7 / 7
(#) tunerman válasza tunerman hozzászólására (») Jún 6, 2024 /
 
A ma délelőtt szorgos munkával telt, a lézeres kivágás helyett most a csigafúró és reszelő került a tevékenységi középpontba.
Most éppen az Unity Coupled V-FET SE hátsó oldala került sorra, a hálózati aljzat/kapcsoló/EMI filter mellett a két WBT-0700 hangszóró csatlakozóaljzat is beszerelésre került.
TJ.
(#) tunerman válasza tunerman hozzászólására (») Jún 7, 2024 /
 
A fűrészelés és fúrás folytatva, így elkészültem a Motorola 1N3913 tipusú diódanégyessel kivitelezett graetz kapcsolásnak a hűtőlapra szerelésével.
A diódáktól a pozitív és negatív kivezetés majd egy 10mm-es ezüstszalaggal lesz megoldva, az energia elképzelhetően kevés veszteséggel jut el a pufferkondikba.
(#) tunerman válasza tunerman hozzászólására (») Sze, 16:26 /
 
Helyükre kerültek a Black Gate FK 10000µF/80v-os tápegység kondenzátorok, most már megindulhat az energiatovábbítás ezüstszalaggal való kivitelezése.
TJ.
(#) tunerman válasza tunerman hozzászólására (») Csü, 12:55 /
 
Megtörtént az ezüstszalagok beszabása a diódahíd és a pufferkondik közé, a negatív oldali sínezés megszakítás nélküli továbbvitele, és a későbbi felezése adja meg a GND-t.
Következő: »»   7 / 7
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem