Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autóelektronika
 
Témaindító: sufni-tunning, idő: Ápr 19, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   236 / 236
(#) proli007 válasza gabi679 hozzászólására (») Szo, 11:05 /
 
Hello! Így pld. megoldható. (A Led és az Re ellenállás csak a futó áramkörét modellezi, mint ahogy a Be és Test pontoktól balra eső rész az irányjelzőt és annak be-ki kapcsolását.) De amit a kollégák írnak, megfontolandó ilyenek használata esetén..
(#) gabi679 válasza proli007 hozzászólására (») Szo, 12:35 1 /
 
Es igy gondolod megoldhato lehetne akar jobra es balra is epiteni egy ilyent ? Es mukodne ? A rajzon levo ertekekkel megepitheto lenne? A legalis resze az mas tema ugy fohom h jo legyen
(#) proli007 válasza gabi679 hozzászólására (») Szo, 12:51 /
 
Ha külön van két futó a két oldalhoz, akkor kettőt kell ebből építeni. Ha egy futó van a két oldalhoz, akkor csak az R1-ből kell még egy, és arra mehet a másik oldali index. Ekkor bármelyik oldalra kapcsolod, tápot ad a futónak. Ott látod, hogy működik a grafikonon. Nem? Ha bekapcsol az index egyből megjelenik a táp, ha visszaveszed az indexet, akkor némi késleltetéssel kikapcsolja a futót. Mellesleg nem írtad, a futó micsoda, vagy milyen teljesítményű stb. Mert ha kapcsolni kell valamit, akkor azt is illik tudni mit, vagy miből áll.
(#) gabi679 válasza proli007 hozzászólására (») Szo, 17:23 /
 
Errol a led szallag es vezerorol lenne szo ennek a vezerlonek 135kulombozo programra van ugy szeretnem megcsinalni h pl:30 programja kapcsoljon ha a jobb index megy es a 31program ha a bal.... Hogyan tudnam megcsinalni h kapcsolja igy?
(#) proli007 válasza gabi679 hozzászólására (») Szo, 20:00 /
 
Erre nem fogok tudni válaszolni. Részben nem ismerem a kütyüdet, részben ez egy egész más tészta, mint az eredeti kérésed..
De ha jól látom a programokat a nyomógombok nyomkodásával lehet változtatni. Ha csak sorba lehet léptetni a programokat, akkor nem sok esély van ennek megvalósítására. Ha csak jobbra-balra kellene léptetni a 30 és 31 között, az talán megoldható. Viszont gondolom nem futna állandóan. Így ki is kellene kapcsolni. De ha a tápját kapcsolod Be-Ki akkor mi történik? Vissza jön ugyanaz a program? Vagy van külön gomb a be-ki kapcsolásra is?
Egyébként pedig ha jól látom ez egy fólia trasztatúra, amihez várhatóan nehéz csatlakozni. A nyákon kellene forrasztgatni, ha egyáltalán hozzáférhetőek a helyek.
Tehát nem biztos hogy ez egy sikeres projekt lenne, főleg ha nem értesz hozzá..
(#) stevepapa hozzászólása Vas, 8:04 /
 
Üdv Mindenkinek.

Fiat Dobló dízel. Irányjelző visszajelzőt hová a legegyszerűbb bekötni Nem találom a relét, gondolom a műszerfal alatt van. A biztitáblán nincs olyan pont ahová beköthető? Köszönöm.
(#) gabi679 válasza proli007 hozzászólására (») Vas, 12:49 /
 
Miert lenne mas teszta? Csak anyit szerettem volna h van e olyan kapcsolo ami akkor kapcsol egy masik aramkort mikor bekapcsol az index ! A tobbit majd bizd ram
(#) proli007 válasza gabi679 hozzászólására (») Vas, 12:54 /
 
Rendben! Akkor ott a rajz, ha más gond nincs..
(#) gabi679 válasza proli007 hozzászólására (») Vas, 13:39 /
 
Akkor ez a rajz ugy fog szolgalni h mikor index on akkor aramkort zar mikor off kikapcsol ?
(#) proli007 válasza gabi679 hozzászólására (») Vas, 18:01 /
 
Igen, így szolgál. Annyi különbséggel, hogy a bekapcsolás szinte azonnal, de kikapcsolás kicsit később történik. Hiszen a villogás szüneteit át kell hidalnia, és az utolsó villanás után még nem tudhatja lesz-e még következő, vagy sem. Ha letelt az idő, (aminek nyilván hosszabbnak kell lenni mint két villanás közti szünet) akkor kikapcsol. De a grafikonon ez szépen látható is.
(#) levaitamas hozzászólása Kedd, 22:03 /
 
Sziasztok!
Nem egészen autóelektronika, de máshová nem tudom feltenni a kérdésemet.
Honda CBR-hez vásároltam 5 éve egy Prop Tech által gyártott fokozatkijelzőt. Akkut kellett cserélnem a motoron és feltehetően újra kellene kalibrálni a fokozatkijelző elektronikát. Természetesen nem találok róla semmilyen információt.
Ebben kérném a segítségeteket.
(#) Chipmunk1960 válasza levaitamas hozzászólására (») Sze, 16:44 1 /
 
Mit lehet ott kalibrálni? 3,5 -ben , vagy 4,62 -ben van-e??????
Következő: »»   236 / 236
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Frissek
2017. Júl, 21. Pé
6:32:20
Jelenleg 128 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu