Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autóelektronika
 
Témaindító: sufni-tunning, idő: Ápr 19, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   260 / 260
(#) Chipmunk1960 válasza zandriis5 hozzászólására (») Máj 12, 2018 /
 
Szia, Kormánymű, s kormánymű vezérlő elektronikában, semmilyen módosítást, utólagos kozzáépítést, nem tartok egészségesnek, mert nagyon baleset veszélyes lehet!!!
(#) jozyt hozzászólása Máj 12, 2018 /
 
Helló Mindenkinek!
A 226. oldalon lévő DRL vezérlő kapcsolással kérdeznék. Megépitettem 13V zénerrel, működik is, viszont ha kicsit fentebb tekerem a zene hangerejét, egyből elkezd dickólámpát játszani. Egy kondi sorbakötése a zénerrel megoldás lehet?
Köszönöm!
(#) bbb válasza jozyt hozzászólására (») Máj 12, 2018 / 1
 
Ha a "válasz" gombot használod, akkor meg is lehet találni miről beszélsz, de így szerinted ki lesz, aki visszakeresgél 40 oldalt, hogy kitalálja a gondolataid?
(#) jozyt válasza bbb hozzászólására (») Máj 12, 2018 /
 
Én ezt úgy szoktam megoldani, hogy fent a cimsorba beirom a kivánt oldal számánál egyel kevesebb számot. Egyébként ez az a kapcsolás: Bővebben: Link
(#) bbb válasza jozyt hozzászólására (») Máj 12, 2018 / 1
 
S miből gondolod, hogy mindenkinél úgy van beállítva az oldal, mint nálad? Sokszor olvasni itt, hogy "mint fentebb írtam", ami tisztán jelzi, hogy sokaknál a friss írás van alul, úgy rendezi az oldalt. Ezzel szemben én jobban szeretem, ha a friss írás elöl van, így pl. nekem nem ugyan az jön elő a 260. oldalon, mint nekik.

S, ha ez nem lett volna világos számodra - te kértél segítséget, így tehát neked kell megadnod a lehető legtöbb dolgot ahhoz, hogy segíteni tudjanak neked. Ha nem tudsz konkrétan kérdezni, akkor ne csodálkozz, ha nem jön neked tetsző felelet.
(#) Chipmunk1960 válasza bbb hozzászólására (») Máj 13, 2018 /
 
Én visszatekertem, mégsem találtam....
(#) bzumi hozzászólása Máj 14, 2018 /
 
Sziasztok olyan segítségre lenne szükségem, hogy a 3 pont közül most melyik-melyik? a fölső a pozitíb, a alső kettő a kapcsolt elmenő, vagy itt hogy van? kis rajzon világos, de képen meg háromszög alakban van. kérlek segítsetek köszönöm

gomba.jpg
    
(#) zolika60 válasza bzumi hozzászólására (») Máj 14, 2018 /
 
Úgy tarts a kezedben ahogy a rajzon van, felül legyen a középső és akkor a sorrend ugyan az lesz mit a kapcsolási rajzon. Tehát a bal szélső a közös a felső középső az egyik kapcsoló a jobb szélső a másik.
(#) bzumi válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 14, 2018 /
 
Köszi Zolika
(#) Directors hozzászólása Szo, 8:28 /
 
Sziasztok!

Hogyan lehet kimérni oszcilloszkóppal a főtengely jeladót és a vezérműtengely jeladót ha az érzékelő indukciós , vagy Hall elven működő ?
(#) stevepapa válasza Directors hozzászólására (») Szo, 9:50 /
 
Nincs különbség, elvileg szinuszjelet kell látnod mikor pörgeted a motort.
(#) VIM válasza Directors hozzászólására (») Szo, 10:54 / 1
 
(#) Directors válasza stevepapa hozzászólására (») Szo, 13:35 /
 
Köszi!
Neked is VIM.
Következő: »»   260 / 260
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu