Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Szép napot!
A készleten lévő termékekre kb. hány munkanapot kell várni mire feladásra kerülnek? Mert rendeltem egy trafót (200Vs 2x28VAC) és még sok minden mást de csak erre a termékre van kiírva a várakozás két napja (a többi kész).
Szeritnem változó, mivel nem közvetlenül a raktárukban van.
Mindenképpen javaslom, hogy hívd fel az ügyfélszolgálatot. Nagyon segítőkészek. Megkérdezheted, hogy mennyit kell várni, illetve, ha a trafód nem sürgős akkor ki is vetetheted a csomagból. Ha kiveteted akkor lehet hogy még ma feladják és hétfőn a kezedben a csomag. Üdv Tamás
Hát akkor majd Hétfőn felhívom őket, hétvégén úgy sincs szállítás. Köszi a segítséget!
Üdv!
Be tudtok szerezni kb 80 mm X 60 mm-es ESD dobozt? Olyan 200-300 darab lehet, hogy kellene. Köszi előre is ![]()
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az oldalon található nettó árakat ki lehetne-e cserélni a bruttóra? Mármint, hogy a bruttót mutassa naggyal/a termék oldalán pirossal és ne a nettót?
Szia! Ezt nem lehet átállítani.
Lehetőleg ónozatlan, natúr réz vezeték, sodrott, 0,15 környékén, de átlátszó műanyag szigeteléssel. Tudtok ilyet keríteni?
Sziasztok! Érdeklődöm, hogy tudnátok-e a linkelt LED sorhoz hasonlót szerezni, csak olyat, amiben hosszára vannak egymás után a LEDek?LED sor
Ok, köszi!
Sziasztok.
Ide írom, mert itt aktuális. Lezárt rendelést hogy tudok kiexportálni .xml-be? Az egyszer már megrendelt és lezárt, kiszállított csomagomat szeretném egy kis változtatással újra, még egyszer megrendelni. Nem találtam erre egyszerű módot, csak ha mindent egyesével újra kosárba rakok. Köszönöm a választ.
Sziasztok!
Lehetséges hogy rajtam kívül is többen igény tartanának rá, ha bővülne a TV, Videotechnikai áramkörök kategória egy PAL/NTSC encoderrel. Utánanéztem az AD724, AD725 típus pont az amire szükségem lenne, és sok más hasznos dologra is fel lehetne használni pl: kontrollerekhez. Esetleg lehet rá számítani, hogy kapható lesz?
Sajnos a környéken nem láttam, de a tengeren túlról érkezhet: AD724, AD725
Az áruk ehhez mérten elég borsos, szóval én kabát hajtókára kitűzőnek valami mást keresnék. ![]() A beszerzés ügyében (a gyűjtő fuvar miatt) egyeztess Török Pista kollégával. A hozzászólás módosítva: Júl 27, 2013
Az átlátszó szigetelésű vezetékről tudsz mondani valamit? Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Júl 27, 2013
Köszönöm, ez már egy kiindulási pont... Csak az a baj, hogy 1kilométert kéne megvennem.
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 27, 2013
Sziasztok!
Be tudnátok szerezni 4558 műveleti erősítőt , (lm)1458 műveleti erősítőt, esetleg 2n5088-as tranyót?
4558, 1458, 2N5088
A kérdésre a precíz válasz: igen/nem/talán. ![]() Minden attól függ, hogy mikor és mennyi kellene belőle, ugyanis a készletek és elérhetőségek napról-napra változnak. A konkrét részletekkel a beszerzést kell nyaggatni telefonon vagy e-mail-ben. Ez a topic ilyen irányú egyeztetésekre nem hivatott és nem is elég gyors.
Sziasztok.
Ehhez Adatlapot tudnátok mutatni? PAD távolságok kellenének nekem csak, ha azt leírjátok, az is jó. Köszönöm.
Nézd meg a hozzá tartozó PDF dokumentumot!
Meg tudom nézni, mert most már van hozzá, eddig nem volt, gondolom a kérésemre rakták ki a kollégák.
Köszönet érte.
Akkor viszont elnézést!
![]()
Sziasztok
Tudnátok szerezni 1,2 R 5W ellenállást ? Jó lenne ha ezt az egy tételt nem máshonnan kéne beszereznem, ha a többi cuccért úgyis hozzátok megyek.
Sziasztok
![]() Rendeltem tőletek jó pár alkatrészt de kisebb nyákot küldtetek mint amit rendeltem. 200x160 helyett 160X100-ast. Megoldható lenne hogy kifizetem ennek az árár és küldök nekem olyat amit rendeltem? ![]() Előre is ködzönöm Elter Patrik ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2013
Kérlek írj az info@hestore.hu címre az ügyfélszolgálatnak, vagy hívd fel őket telefonon és megoldják a problémát. Valószínűleg térítésmentesen küldenek egy másikat.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |